Tuesday, March 04, 2008

Τα πήρα στην κράνα!

Θα μιλήσω εν θερμώ. Εν εξάλλω για την ακρίβεια. Και ας με πούν εθνικιστή, φασίστα, δεν πα να με πούνε και Αδόλφο, χέστηκα.
Πώς λέγεται ο πολίτης μιας χώρας που συνεργάζεται με μια άλλη χώρα εναντίον της χώρας του; Πως λέγεται ο πολίτης μιας χώρας που προπαγανδίζει κατά αυτής, και υπέρ μιας χώρας που έστω και βλακωδώς δείχνει ότι έχει εδαφικές βλέψεις; Δεν το απαντάω εγώ. Απαντήστε το εσείς. Και πως λέγονται αυτοί που δίνουν βήμα σε αυτόν να μιλήσει έστω και αν του τη λένε;
Όχι ρε και να θέλουν Αιγαίο ρε αυτοί; Ποια γεννοκτονία ρε των Μακεδόνων; Τι να δώσουμε πίσω ρε; Πάμε καλά;Πότε ρε ήταν δικό τους για να το πάρουν πίσω την τρέλλα μου; Ωραία είμαστε υποχωρητικοί, δε λέω, αλλά μερικές φορές πρέπει να πούμε και ένα αει σιχτίρ και συ και ο γρύλλος σου ρε! Είπαμε ρε να γελάμε με τις παπαριές, αλλά απο το πολύ το γέλιο θα μας φυστικώσουνε σε λίγο κιόλας! ΟΥΣΤ ΡΕ! ΟΞΩ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ! Το δώσε θάρρος στο χωριάτη το ξέρετε; Εμείς δεν του δίνουμε απλά θάρρος να ανέβει στο κρεβάτι, του στήνουμε και κώλο για να μη χαλάσουμε τη διάθεσή του. Δεν είναι ντροπή ρε λίγη εθνική μαγκιά που και που. Ασταδιάλα. Που θα καταντήσουμε να ντρεπόμαστε ρε που είμαστε έλληνες για να μην παρεξηγιούνται οι παραδίπλα;. Τι ειναι αυτά ρε; Ξέρετε πολλούς λαούς σαν εμάς; Πότε θα δείξουμε ρε λίγη πυγμή; Και δε μιλάω για γιουρούσια κλπ. Ούτε τα δόντια δεν τρίζουμε. Τίποτα. Ούτε ένα βλέμμα αγριάδας ρε! Τι είναι αυτά ρε; Και ΤΟΛΜΑΕΙ και βγαίνει ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, σε κανάλι να υποστηρίξει τις αλυτρωτικές αηδίες των σκοπιανών; Και δεν του πετάμε καφάσια με ντομάτες ρε;
Κότες είμαστε ρε! Τρίζουν κόκκαλα αιώνων στα χώματα ρε! Ο παππούς μου, ο παππούς σου κουνιούνται ρε στους τάφους τους με την ξεφτίλα μας ρε! Για να μπορεί αυτός ο τύπος ελεύθερος να μιλάει ειρωνικά για μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα ρε χύσανε το αίμα τους ρε τα μπαρμπάδια μας; Δεν καθόντουσαν καλύτερα σπίτι τους να απλώνουν τραχανά... Ντρέπομαι ρε που ο μόνος τσαμπουκάς που μας έχει μείνει πλέον ως κράτος και ως μονάδες, είναι ο τσαμπουκάς να κατεβάζουμε κανα καντήλι στο δρόμο, και να βαράμε τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας. Κατά τα άλλα ντρεπόμαστε που είμαστε έλληνες, γιατί άμα το πολυλέμε, στεναχωριούνται οι καημένοι οι γειτόνοι μας.
Για ένα πράγμα παραδέχτηκα τον Αντρέα ρε διάολε : Που είχε τις κοχόνες να πει "πάρτε το Σεισμίκ από το Αιγαίο μη γίνει της πουτάνας"... Τώρα, μπάτε σκύλοι αλέστε. Μάθανε πως πηδιόμαστε πλακώσανε και οι γύφτοι. Σιχτίρια ρε. Προσκυνημένοι. Αδιάφοροι. Δείτε καμιά Γιουριβίζιον ρε πρόβατα. Ή ανησυχείστε για τα δικαιώματα του γκέι σπάρου του Αμβρακικού. Γιατί την ιστορία σας την έχετε πιο χεσμένη και από ότι έχει τη Ρούλα ο Φράν. Πηγαίντε να δείτε το Μαρτάκη ρε.
Δόξα παππούδες μου έλληνες ρε, όπως είπε και ο γνωστός μουσάτος στην εκδήλωση για την Τσαμουριά. Δόξα παππούδες μου έλληνες. Ντροπή σε μας τους ραγιάδες..

16 comments:

brexians said...

peeeeeeeeessssttttttttaaaaaaaa
sta lamogia..
oust koprites

Hades said...

Τι έγινε ρε; Γιατί μου φαίνεται πως έχασα επεισόδια; Για κάνε ένα εξπλέην ποιος και που, ενδιαφέρον ακούγεται...

Αναφορικά με τα υπόλοιπα, δυστυχώς είναι η πλέον μαλακισμένη νοοτροπία που κάποιοι τεχνηέντως πάνε να πασάρουν ότι όποιος χρησιμοποιεί τις λέξεις "Ελλάδα", "πατρίδα" κλπ είναι χουντικός, φασιστόμουτρο κλπ, κλπ, κλπ.
Τους γειώνουμε μεγαλοπρεπώς στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ και διατηρούμε τις υγιείς απόψεις μας. Δεν το κατάλαβα δηλαδή...
Άιντε με τα σκουλήκια πάσης φύσεως, ποιότητος και μορφής.
Απλά, όπως έλεγα και στον humma σήμερα, δεν φταίνε μόνο αυτοί που πλασάρουν τέτοιες νοοτροπίες, φταίνε και οι υπόλοιποι που κάνουν πίσω στο άκουσμά τους.

Α, και που'σαι: είσαι φασίστας... :):):):):)
(μην σου χαλάσουμε το χατήρι δηλαδή)

pølsemannen said...

Από τη μία Λιακόπληκτοι Ελληναράδες του καφενείου, με τους ΕΛ από τον Σείριο και από την άλλη κότες εκεί που πρέπει κανείς να πατάει πόδι.

Φτηνοί στο στάρι ακριβοί στα πίτουρα.

Η εθνική ημών σχιζοφρένεια.

Ο Βερόπουλος τώρα στα Σκόπια προπαγανδίζει "Αγοράζετε Μακεδονικά προϊόντα στο σουπερ μάρκετ μας" και το 91-92 έλεγε μποϋκοταζ στα Ολλανδικά γάλατα γιατί οι Ολλανδοί μας πάνε κόντρα στο Σκοπιανό.

Α! Μη ξεχάσω!

Είσθε Αδόλφος, φασίστας και η τουαλέτα σας είναι βουλωμένη! :-Ρ

Ellie said...

Απλά φτάνουμε στο σημείο να πολεμάμε για τα αυτονόητα, είτε πρόκειται για την Μακεδονία είτε για την ελευθερία της έκφρασης είτε μια αξιοπρεπή δουλειά κάπου...Ως πότε;

Stefanos said...

@Μήτσος : Έτσι έτσι.. ΟΞΩΩΩΑΑ
@Hades : Eίμαι ρε, σταδιάλα :P
@polsemannen : Βγάλε το γκλόμπ και βάρα με ρε πολιτσμάνε :P. Θα σου δώσω φωτογραφία μου να με κάνεις χιτλεροβίντεο :P
@Ellie : Δε θα στρώσουμε ποτε μην ανησυχείς..

Wizard! said...

Το σημαντικότερο σημείο είναι εκεί που λες "βγήκε 'ελληνας' στα κανάλια"...
Δεν υπάρχει Έλληνας. Πάρτε το χαμπάρι. Αυτό κάνουν, μας διασπούν σα φυλή, μας νοθεύουν και μετά που θα χαθεί το Ελληνικό πνεύμα, κανείς δε θα μείνει να αντισταθεί. Εδώ κουβαλάνε Αλβανάκια τη σημαία, αυτό θα μας υποστηρίξει. Και δε με πειράζει που κουβαλάει τη σημαία ο καλύτερος μαθητής, με πειράζει που ο καλύτερος δεν είναι Έλληνας!

patsiouri said...

Ολα καλά αλλά ο μουσάτος ποιός είναι????????????

Όσο για το τελευταίο σχόλιο, έχω κι εγώ διδάξει σε τάξη με Αλβανάκια και πραγματικά με θλίβει το γεγονός πως μάλλον κάποιο ανώτερο ένστικτο αυτοσυντήρησης τα κάνει να προσπαθούν και να πετάνε στα μαθήματα ( τα οποία δε γινονται και στη μητρική τους...) ενώ τα δικά μας μπουμπούκια κατα το μεγαλύτερο ποσοστό τους στην κυριολεξία κοιμούνται όρθια!

Οπότε τους αξίζει η σημαία...

Stefanos said...

Wiz εν μέρει συμφωνώ για τη σημαία. Δεν είναι ντροπή να την σηκώνει κανένας.Είναι ντροπή όμως τα δικά μας τα "ελληνάκια" να μη μπορούν να στρώσουν τον κώλο τους κάτω να διαβάσουν. Να γκρινιάζουν που τους περνάνε οι "ξένοι" ξέρουν όμως.
@Patsiourovna : O μουσάτος είναι ένας τύπος που είδα στις ειδήσεις. Σε μια εκδήλωση του ΚΕΜΟ, που υποστήριζαν τα περί τσαμουριάς, μεινότητας κλπ, εξηνέστη ο άνθρωπος και φώναξε και ένα "ΝΤΡΟΠΗ σας..Δόξα παππούδες μου έλληνες": Όσο για τα μπουμπούκια, είπαμε, άμα πρόκειται για σκυλοτράγουδα και ξεφτιλοριάλιτι, όλα τα ξέρουν. Άμα είναι να διαβάσουν και τίποτα, τα @ μου διαβάζουν..

Anonymous said...

Απολύτως δικαιολογημένα αισθήματα βλέπω, και τον φίλο πολσμάνεν να τα κατανοεί απολύτως, όπως κι εγώ.

Θα σας πω κάτι, μεταξύ μας τώρα... (δηλαδή μεταξύ ημύν και μερικών εκατοντάδων)

Στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ. Είμαι ορθός όταν δεν ειμαι καθισμένος. Ακολουθώ τις αρχές μου, σέβομαι τις αρχές των άλλων.
Υπερασπίζομαι μειονότητες διότι είναι αδύναμοι άνθρωποι, έκθετοι στον κάθε φανατίλα να τους μαχαιρώσει ή να τους προσβάλλει.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ όμως ότι δεν θα πάρω και στην πλάκα -εντελώς στην πλάκα- όποιον κάνει την τρίχα τριχιά με οποιονδήνποτε τρόπο, προσβάλλοντας δικούς μου ανθρώπους ή εκδηλώνοντας την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ διάθεση πραγματικής επίθεσης, άδικης επίθεσης στην παρέα μου, στη χώρα μου, σε ΟΠΟΙΟΝ άνθρωπο εκτιμώ ή αγαπώ ή γουστάρω...

Η μειονότητα ΚΑΘΕ είδους είναι ιερή. Τη σέβομαι γιατί είμαι διεθνής Ελληνας, ικανός να αστειευτεί ακόμη και με φασίστες ή εχθρούς. ΟΧΙ όμως να σκύψω το κεφάλι κιόλας, ποτέ...

Stefanos said...

Omadeon νομίζω τα είπες καλύτερα από μένα..

Anonymous said...

Υ.Γ.
ΜΙΑ ΧΑΡΗ μόνο ζητάω παίδες (από σένα Σουβλακέα Εσταριανέ κι εσένα Πολσμάνε Κενταυρολόγε)
επειδή δυστυχώς ΔΕΝ βλέπω τηλεόραση (εν μέρει λόγω συνειδητής απόφασης) θα παρακαλέσω θερμά αν βρείτε στο γιουτιουμπ τίποτα κεμπάμπ και πίτες που στερήθηκα λόγω δίαιτας, να με ειδοποιήσετε (ομού και ωμό μετά του κυνικού κοινού) να τα κατεβάσω...
ΟΧΙ τα παντελόνια, τα βίδεα. Και θα εκφραστώ αναλόγως, διότι έκαμα ΤΑΜΑ εις την νέαν θρησκείαν λόγω Ιερού Γέλωτος, να αποδείξω ότι ΔΕΝ είμαι κότα επειδή βρίζω συνέχεια τους εγχώριους κόκκορες εδώ, να βρίσω και κανέναν άλλον από άααααλλο κοτέτσι, άμα λάχει

brexians said...

POU INE RE GAMOTO TO KKE AE?
PROSPATHOUN NA SVISOUN TA PRAKTIKA TIS 3 4 OLOMELEIAS?
POU ISTE REEEEEEEEEE
MIA LEXI DEN AKOUSA ?
TI IPATE ?
SINTHETI ONOMASIA???????????
RE DEN PIDIESTE!!!!

Humma Kavula said...

Πόσο συμφωνώ!

Humma Kavula said...

Αυτό που λες με τον μαλάκα που βγήκε στα κανάλια δε το είδα. Για πες τί έλεγε;

Wizard! said...

@δημήτριος:
Για ποιό ΚΚΕ λες? Για αυτό που το '47, είχε υποσχεθεί στον Τίτο, να του παραχωρήσει την ονομασία Μακεδονία, προκειμένου να τους βοηθήσει στον "επαναστατικό" αγώνα, κατά των "γερμανοτσολιάδων" ?

brexians said...

@wiz
xereis kanena allo?