Wednesday, March 19, 2008

Αναδημοσίευση #2

Να πάτε να δείτε το original στη Niemandsrose. Εγώ απλά αναδημοσιεύω και σχολιάζω. Χμμ.. πολύ αναδημοσίευση παίζει και αυτό σημαίνει ότι από έμπνευση είμαι χειρότερος και από τον Μπετόβεν. 200 χρόνια έχει να κάνει σουξέ και αυτός..
Εικόνα 1 : Το Τσίπρα
Εικόνα 2 : Το Κατσούλα
Τρόμος αγαπητοί μου. Ιερός, θεϊκός, πρωτόγονος, δυσώδης τρόμος απλώνει τα πλοκάμια του στην αγνή, άσπιλη ψυχή μου. Τα μπακιρένια βλιβλία, οι προφητείες στην Κάτω Ραχούλα, τα ιερά κείμενα του Οσίου Ποτάπιου του Μπυροβλήτη, όλα έρχονται και συγκλίνουν σε μια τρομαχτική αιχμή που ταλαντεύεται μπροστά στους οφθαλμούς μας και ετοιμάζεται να μπηχτεί βαθιά μέσα. Τελικά οι υπολογισμοί γνωστών τηλεπερσόνωνε παπάδωνε μπορεί να πέφτουν καμιά δεκαετία έξω, αλλά είναι σωστοί. Ο νέος Ντέμιαν, ο ΣιξΣιξΣιξ-να το αφήσω;- είναι εδώ! Και όλα έρχονται όπως προφητεύθησαν. Θα είναι νέος, ωραίος και θα τον ντύνει η μαμά του. Θα ανέλθει στις σκάλες τις εξουσίας γρήγορα, και στην ηλικία των 33 θα γίνει πρόεδρας. Θα έχει υφάκι ιντελλεκτουέλ, θα τον γουστάρουν οι απανταχού γκόμενε που τρελλαίνονται και καλά για μπάκα, χιούμορ και μόρφωσις, και θα τον πάνε τα ΜΜΕ. Ο μαϊ Dog!! Κοίτα να δεις ρε! Όλα έρχονται και παπ παπ παπ πέφτουνε στη σωστή και προφητευμένη τσου θέσις. Το λεπόν, εγώ δεδηλώνω ότι τελώ φριγκαρισμένος, με έχει πιάσει ένα συμπούρμπουλο, ένας ντουβρουτζάς και τρέμωνε οι πόδες μου από την τρομάρα. Μέχρι και ο φισφιρίγκος μου ζάρωσε και κρύφτηκε από τον τρόμο, και τα τσιμπιρδόνια τσαλακώθηκαν εσωτερικώς. Για αυτό λοιπόν μη πάτε να γίνετε μέλη του Συνασπισμού, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΡΑΤΡΙΧΑ, του ΠΑΡΑΛΙΓΟ, του ΚΟΝΤΑΗΣΟΥΝ και των άλλωνε δημοκρατικώνε δυνάμεωνε γιατί μάλλον θα σας πάρει ο διάολος. Άστε που άμα είστε μπάνικα γκομινάκια, μπορεί να βρεθείτε κανα βράδυ σε κανα Λυκαβηττό με το Αλέξη να σας δείχνει την ομορφιά της νυχτερινής Αθήνας, και πάνω που θα σας μιλάει για τα πολιτικά δικαιώματα του γκέι χελιδονόψαρου του Μυρτώου πελάγου, να σας καρφώσει καμιά τελετουργική χατζάρα στο Δοξα Πατρί και να δείτε την ανατολή τ'ανάσκελο. Ρε το 2018 δεν έχουμε εκλογές, έχουμε όμως το 19, με τα σημερινά δεδομένα. Λέτε το 19 να έχουμε Τσίπρα πωρθυπουργό και να γίνει η συντέλεια του κόσμου; Καλά και συντέλεια να γίνει τι χειρότερο μπορεί να πάθουμε; Να μας κάψουν τα δάση; Να μας βρωμίσουν τα ποτάμια; Να αυξηθεί το κυκλοφοριακό; Να πνιγούμε στο σκουπίδι; Να μας φάνε τις συντάξεις; Να κάνει δυό καύσωνες παραπάνω; Να σκάσουν μύτη τίποτα θηρία στους δρόμοι; Ας σκάσουν. Με τέτοιες πείνες που θα πέφτουν, σου πω εγώ τι ψητούρα έχει να γίνει.. Και ας σοβαρευτούμε έναν ψιλάκο τώρα. Zaphod θυμάσαι ένα σχόλιο που είχα κάνει στο blog σου, που σου λεγα οτι ναι μεν ψιλοσυμπαθής μου είναι, αλλά μου θυμίζει κάτι τύπους στο πανεπιστήμιο, που ξέραν ότι θα γίνουν πρόεδροι κόμματος από το νηπιαγωγείο;...
Update : O άντικράιστ σύμφωνα με δηλώσεις θεολόγου, θα έρθει , θα πει να τον προσκυνήσουμε, και αν δεν τον προσκυνήσουμε θα απειλήσει με οικονομικό αποκλεισμό . Αυτό είναι πρόοδος μαϊ φρέντς!! Ακόμα και στην κόλαση μπατίρηδες θα μπούμε :P

17 comments:

patsiouri said...

Στα 15 μου γούσταρα το Δημητροκάλλη και η φίλη μου τον Κατσούλα. Μέναμε πολύ κοντά. Τους ακολουθούσαμε σαν πιστά σκυλάκια σε όλα τα καφέ που σύχναζαν. Ευτυχώς ήμασταν και τα δύο κακάσχημα, γυαλιά, σιδεράκια, το μαλλί πετούσε κτλ...και δε μας πρόσεξαν ποτέ...ΕΥΤΥΧΩΣ, ποιός ξέρει σε ποιό χαντάκι θ'αναπαυόμασταν τώρα...

Stefanos said...

Πατσιουράκι τυχερή ήσουν!!! Φτηνά τα γλυτώσατε τα όργια μετά σφαγής..
:D

Niemandsrose said...

Ω! Ελλάς, εσύ που έδωσες τα φώτα του πολιτισμού, της επιστήμης και της φιλοσοφίας στον κόσμο εσύ θα τον βυθίσεις στο απόλυτο σκοτάδι. Στους κόλπους σου ανδρώνεται ο Άντικράιστ. Τον ψηφάνε και οι μπλογκερς οι κουλτουροεναλλακτικοδηθενπροοδευτικοαριστεροευρωπϊσταί.
Πρόφετ, πάμε με τον Μάξιμο για διπλό cd?

Stefanos said...

Μέσα είσαι σου λέω!
Τρελλοσουξεδιάρα αναρχοσατανιστρια!

Humma Kavula said...

Τι έγραψες τώρα μωρή ποστάρα!!!

Τρέμω συμπούρμπουλα και μ'έχει πιάσει ανατζούτζλαρος. Τα σημάδια είναι αδιαμφισβήτητα και δείχνουν την Αλήθεια.

Μετανοείτε Χριστιανοί, έρχεται η οργή του Κυρίου και η κυριαρχία του Τσιπρανά, του Τσιπραβούλ, του Τσιπροσφόρου, του Σιξ σιξ σιξ δε νάμπερ οφ δε Τσιπρ.

Σε δέκα χρόνια προλαβαίνει να ανέβει μέχρι και στο θρόνο του πλανητάρχη και τότε ποιός είδε τον Τσίπρα και δε τον φοβήθηκε.

Ανδρόνικος said...

Δεν υπάρχει πια καθόλου τσίπρα
σ'αυτή τη χώρα...

osela said...

αν ειναι να γινει η συντελεια του κοσμου σύντομα πρέπει να οργανωθώ: σταματάω δουλειά, ψάχνω εξωτικο προορισμό ν' αραξω σε μια ξαπλωστρα με καφεδακι και camelaki, αρχιζω και τα οργια κι ειμαι μια χαρά!
η συντελεια θα με βρει κυρία!

stellini said...

ωρε λες?? :P

diva said...

Με τρομάζετε..
(ποιόν; εμένα! την αμαρτωλή!)
..

Stefanos said...

Ανδρόνικε - ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :D
Osela - Κράτα ξαπλώστρα παραδίπλα, παράγγειλε μπύρες και έρχομαι
Stellini - Τα σημεία είναι αδιαμφησβήτητα θα έλεγον!
Diva - Μετανόα ωρή αμαρτωλή!
Humma - Άσε δε σωζόμεθα με τίπουτσι, για αυτό το Σάββατο έλα να ψήσουμε κανα κοπάδι πρόβατα..

Anonymous said...

Ευτυχως που εχουμε και σενα βρε προφητη και μας δινεις τα φωτα σου!!! Ωρε λες να είναι αλήθεια, τα σημεια των καιρών??? Νιωθω μια ανατριχιλα και ανατετραχίλα μπορω να πω. Αν ερθει η συντέλεια του κόσμου δεν προλαβαινω να κάνω τιποτα, καταρχην τι θα βάλω? Μπα, με βλέπω για το εξωτικο μέρος στην παραδιπλα ξαπλώστρα απο σενα, κρατα θέση!!! Ο Τσιπρας καταφτάνει εν τω μεσω της νυχτός!!!!

Stefanos said...

...της Ποπέας θα γίνει στην παραλία το βλέπω εγώ.. Θα γεμίσουμε πάλι οικογένειες με ταπεράκια με κεφτέδες και μούλικα να μας πετάνε μπαλάκια στο κεφάλι :P

benji barker said...

…….όσο για τη συντέλεια ποσώς με ενδιαφέρει καθότι αναμάρτητος . Αυτό που με ανησυχεί ιδιαίτερα είναι η έλλειψη έμπνευσης , και θα ήθελα πολύ κα μάθω τι είναι άραγε αυτό που πήρε το μυαλό του μέγα και άοκνου συγγραφέα και τείνει να στερήσει από εμάς την αιχμηρή μα συνάμα ονειροπόλο και ρομαντική του πένα .
Κάτι έχουμε καταλάβει...........τεμπελάκο .

Stefanos said...

Ωπ.. τι έχουμε εδώ!!Benji λέγε τώρα ποιος είσαι :P
όσο για το λόγο, καλά τον ψιλιάζεσαι :P

Stefanos said...

Επίσης τι γλείφτης είσαι συ ρε αδερφάκι μου, άκου αιχμηρή μα συνάμα ρομαντική και ονειροπόλο πένα!
:P
Με έσκισες λέμε! :P
(ελαφρώς γυναικείες αττάκες αυτές.. σίγουρα είσαι αναμάρτητος και όχι αναμάρτητη; :P)

Zaphod said...

Μπα, ο Κατσούλας ήταν πιο ωραίος γκόμενος...

Τώρα αν ο Τσίπρας είναι ο αντίχριστος, καλή φάσις διότι με τους χρηστοί είδαμε και πάθαμε

@humma

"Μετανοείτε Χριστιανοί, έρχεται η οργή του Κυρίου και η κυριαρχία του Τσιπρανά, του Τσιπραβούλ, του Τσιπροσφόρου, του Σιξ σιξ σιξ δε νάμπερ οφ δε Τσιπρ."

:P



666
667
γκαι ντα μυαλά ζτο μίξζερ!

spooky said...

Για να το σοβαρέψουμε πάντως, εμένα μου φαίνεται λίγο hype η υπόθεση Τσίπρα... Βασικά γραμμένο τον έχω κι αυτόν και όλους.