Thursday, September 15, 2005

Πάει το πρώτο

Το πρώτο proposal πάει μας τελείωσε.. Μόλις εστάλη στους κλαπανάρες πάρτνερς να το διαβάσουν να δουν τι ουαου πράμα θα φτιάξουν. (Βασικά οι περισσότεροι επιδίδονται σε ανελέητο μέχρι αιμάτωσης κνησμό της βουβωνικής τους χώρας, μια και εκεί που δουλεύουν δεν παίζουν γυναίκες παρά μόνο σε ξεθωριασμένα ημερολόγια του Πλέιμπόι και της Πιρέλλι) Το πρόγραμμα έχει τίτλο Gentle Autonomous Environment that Learns, αλλά μην σας ξεγελάει ο τίτλος, στην πραγματικότητα είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης για μεγάλους χώρους, το οποίο χρειάζεται ελάχιστη επιτήρηση απο τους χρήστες (πχ σεκιουριτάδες). Βασικά, άμα περάσει και αναπτυχθεί, στο Ελ.Βελ θα κλάνεις και θα σου σκάει αυτόματη μπούφλα απο ηλεκτρονικά χέρια (κάπως έτσι τεσπα..) μπα σας δουλεύω.. απλά αμα κάνετε πως φωνάζετε βοήθεια, όλα τα καμερόνια θα στρέφονται προς τα πάνω σας κλπ κλπ..τεσπα.. πάει αυτό ουσιαστικά, άντε τίποτα διορθώσεις να μας στείλουν και να το καταθέσουμε την Τετάρτη.. Μετά έχουμε το άλλο για τα embedded systems, αλλά αυτό είναι για την ΓΓΕΤ οπότε είμαστε λίγο πιο χαλαροί.. Δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα. Θέλω να πάω σπίτι μου, να κλάσω στο φαϊ και στον ύπνο. Και να φάω τίποτα της προκοπής, όχι τις κατεψυγμένες πίτσες που τρώω τις τελευταίες μέρες.. Χμμ.. να κάνω κανά λαχανικό? Μοσχαράκι αρακά, κοτόπουλο μπάμιες, χοιρινό σέλινο? τι να κάνω ρε για πείτε καμιά ιδέα...

8 comments:

i-fallos (Καπεταν Ηρεμος) said...

Έλα και κάνω δίαιτα...

Depsorama said...

ΆΞΙΟΣ, ΆΞΙΟΣ!!!
Βρε θηρίο, ξέρεις να φτιάχνεις σελινάτο;
ΆΞΙΟΣ!
Να παιδί για παντρειά και σπίτι: Κορίτσια, ο Estarian!
Αχ, ποια τυχερή θα σε πάρει εσένα, αχ!
(εγώ προτιμώ μπριάμ, και κανά τηγανητό μπαρμπουνάκι από δίπλα)

Oneiros said...

Σεπτεμβριάτικο proposal hell... τελειώνει σε λίγο, ευτυχώς. Εγώ προσπαθούσα να κάνω μόνος μου finalise 2 χαοτικές προτάσεις με ταυτόχρονα deadlines αυτές τις μέρες (συν δυό-τρεις άλλες που "τρέχανε μόνες τους"). Σήμερα παρέδωσα στον επικεφαλής που γύρισε από τα συνέδρια και ησύχασα (?)' τώρα μπορώ ν΄αφοσιωθώ στο τρέξιμο για τη διπλωματική.

Δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα. Θέλω να πάω σπίτι μου, να κλάσω στο φαϊ και στον ύπνο. Και να φάω τίποτα της προκοπής, όχι τις κατεψυγμένες πίτσες που τρώω τις τελευταίες μέρες..

Ditto. Και μετά, να κάνω μιά βόλτα στην παραλία με τη βροχή, να γίνω λιάρδα με την παρέα σε κανα ταβερνείο/ροκάδικο, και να καθαρίσω τους ναζήδες με τα mechs που μου ξέφυγαν, στο Silent Storm (κουβέντα δε θέλω ν' ακούω για τις οργανωτικές ικανότητες των γερμανών..)

Unknown said...

Άντε βρε...
Νωρίς τελείωσες... Να σε δώ αν έρθουν διορθώσεις...
Νταξ.. ξέρεις όπως πάντω θα είναι διορθώσεις μόνο στις αντθωποώρες και το badget... Ή τους δικούς σας τους ενδιαφέρει και η επιστήμη;;;;

Λοιπόν παράτα τις μπάμιες. Κάνε ένα κοτόπουλο κρασάτο με μέλι να γουστάρεις και άμα λάχει ρίξε και 3 πατάτες στο φούρνο και φώναξε και την κλαψολεπίδα να χτυποήσετε έναν Σιγάλα Σαντορίνης... Αν και κάποιος μαλακας κρύωσε τον καιρό και δεν τραβάω το άσπρο....

Stefanos said...

Έκανα τελικά πράγμα που σαλεύει :)
Μια συνταγή Μαμαλάκη που ήταν χάρμα..
ΡΕ ΝΤΑΡΘ, θες να έρθει η άλλη με το τσόκαρο υψωμένο αύριο? ποια Κλαψολεπίδα?
Μόνος μου τα φαγα :) (και είχα και ένα Cabernet του κώλου, το ήπια και αυτό και γούσταρα)
Απο σήμερα ξεκινάει round 2. Επομενο proposal..Deadline : 30-9

Unknown said...

Για λέγε τί έκανες...

Και δεν κατάλαβα...
Δεν έχεις το δικαίωμα να τραπεζώσεις μια φίλη;;;
Ας έρθει και αυτή με το τσόκαρο (στο πόδι) μαζί (ναι, την είχα ξεχάσει αυτή με το τσόκαρο sorry).. σε τελευταία ανάλυση ρε παιδί μου ας έπινες το Σιγάλα μαζί της!

Τστς...
Σαμπανιέρα δίπλα στο κρεβάτι, κεριά αναμένα, τα ποτήρια γεμάτα παγωμένο κρασί....

ΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑ.....

Stefanos said...

Κοτόπουλο με μαστίχα έκανα :) γαμάτο ήταν :)
Κοίτα, δεν απαγορεύεται να τραπεζώσω μια φίλη προφανώς (ελπίζω), αλλά ξέρεις, ε εντάξει..μην γινόμαστε και προκλητικοί :)
Αυτό με τον Σιγάλα θα παίξει αύριο που θα μου ρθει μην ανησυχείς :)

Unknown said...

Oυουου... Χαίρομαι...

Για ρίξε την συνταγή με την μαστίχα να την δοκιμάσω και αυτή...