Tuesday, February 15, 2011

Τα νέα μπλουζάκια που θα κάνουν θραύση


Μια και οι περισσότεροι αυστραλοπίθηκοι σε αυτό τον κόσμο έχουν στενή σχέση με τη μόδα, είπα να βγάλω και εγώ τη δική μου κωλλεξιόν, Άνοιξη-Καλοκαίρι 2011, η οποία προβλέπω ότι θα κάνει θραύση στα ελληνικά πανεπιστήμια και πολυτεχνεία.
Η κωλλεξιόν αποτελείται από 2 διάφορα μπλουζάκια,με το πρώτο εμπνεύσεως 2009, τότε που μας είχαν κόψει την πρόσβαση σε επιστημονικά περιοδικά, τα υπόλοιπα εμπνεύσεως 2011, τώρα που μας έκοψαν τις υποτροφίες του ΙΚΥ.

Για αυτό φίλε έλληνα διδάκτορα, ναι εσύ άχρηστε φοιτητίσκε που τολμούσες και απομυζούσες από τον κρατικό κορβανά τρελλά ποσά της τάξεως των 450 ευρώ το μήνα, οδηγώντας έτσι αναγκαστικά τα βουλευτόνια μας σε κρίση μια και τόσο κάνει ένα ολόκληρο τραπέζωμα 2 ατόμων στο Πρυτανείο στο Κολωνάκι..
για αυτό λέω φίλε έλληνα διδάκτορα, σου προσφέρω ανιδιοτελώς και τσάμπα τα σχέδια αυτά, να τα τυπώσεις και να τα φοράς στο πανεπιστήμιό σου με δόξα και τιμή, για να ξέρουν όλοι τι ξεφτίλες που είμαστε.
Μια ευγενική προσφορά των Ανώδυνων Ημερολογίων στην επιστημονική κοινότητα της χώρας

Μπλουζάκι #1 (πρώτη εμφάνιση εδώ)



και η φετινή προσθήκη



Και επειδή το αφεντικό έχει κέφια και μόλις τελείωσε να γράφει κάτι παπατζιλίκια άχρηστα, ιδού και οι νέες, φρέσκιες, σπαρταριστές δημιουργίες

                               
Για τη διδάκτορα που ξέρει να περπατάει στο γραφείο και να ξεσηκώνει τον κόσμο. Για τη διδάκτορα που δε μασάει τα λόγια της. Για τη γυναίκα μέσα στη διδάκτορα. Για τον άντρα που θέλει να μπει μέσα στη γυναίκα μέσα στη διδάκτορα. Για την απέναντι διδάκτορα που θέλει να τους κάνει παρέα αλλά ντρέπεται να το ζητήσει. Για να βγάλετε από μέσα σας το ζώο, γιατί με αυτά που γίνονται, θα αισθάνεστε και πολύ ζώον..




Είσαι ροκ, ανεξάρτητη και προκλητική. Ξέρεις να ξεπερνάς τα εσκαμμένα και να βγάζεις τη γλώσσα στο σαπρό κατεστημένο των μορφωμένων συμμαθητριών σου που διάβαζαν στο Λύκειο, αντί να βλέπουν την ανατολή στα 4 στο Λυκαβηττό. Η συμμαθήτριά σου τώρα ξέμεινε χωρίς τα 450 ευρώ που της χάριζε το κράτος για να ξύνεται στο εργαστήριο χαριεντιζόμενη με τους άλλους φύτουλες εκεί μέσα. Φόρα το μπλουζάκι και κάνε της τα μούτρα κρέας. Α, ΙΚΥ σημαίνει Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, δεν είναι καμιά νέα μπουζουξού.

Αυτή τη δημιουργία την ονομάζω "Η πίκρα του φτωχομπινέ διδάκτορα" και προβλέπω ότι θα  φορεθεί πάρα πολύ στα εργαστήρια των απανταχού πανεπιστημίων. Είναι κομψό, έχει μήνυμα, έχει στυλ, έχει αέρα, τα έχει όλα. Λέω να το στείλω και σε κανένα διεθνή διαγωνισμό μόδας και όνειρό μου είναι να το δω να το φοράει κάποια διάσημη κρεάτινη κρεμάστρα.

Άλλη μια σεμνή αλλά στιβαρή διαμαρτυρία. Και αυτό το μπλουζάκι θα φορεθεί πολύ στα αμφιθέατρα των πανεπιστημίων και προτείνω στους συναδέλφους να το φοράνε κυρίως σε καμιά επιτήρηση για να παίρνουν και το μήνυμα οι επόμενες γενιές. Όποιος π.... τολμήσει να γελάσει,  να αναγκάζεται σε μια βδομάδα σίτισης αποκλειστικά από τη φοιτητική λέσχη του πανεπιστημίου του, να δεις πως του κόβεται το γέλιο.

Updates


Ένα νέο μπλουζάκι , εμπνευσμένο από την τηλεοπτική σειρά Scrubs. Μπρος πίσω αυτή τη φορά.. Απολαύστε υπεύθυνα :



16 comments:

Sophia said...

Βγαίνει και σε γυναικείο ραντάκι??? Γιατί αυτά που έφτιαξα για το guild, δεν είχανε να μου τα τυπώσουνε σε γυναικείο τοπ και πολύ εκνευρίστηκα...

Stefanos said...

Κόψε τα μανίκια καλή μου :p βαριέμαι να φτιάχνω ραντάκια τώρα..

Θα βγάλω όμως και στρινγκ, σουτιέν, ραντάκια, μη σου πω και γούνες :p

Sophia said...

XAXAXA, ok, θα μαζέψω και λίγο τη μέση,και τα σχετικά!!! No prob! Και θα περιμένω και τα υπόλοιπα της σειράς εκτός από τις γούνες που δεν φοράω!
;-ΡΡΡ

Zaphod said...

Τί ΙΕΕΕ και μαλακιες ρεεεεε

ΓιουροβΥζιον!

Υ.Γ.
Για το Σουβλκεα να κανουμε τπτ φιλτατε!

Να οργανωθωμεν!

Unknown said...

Σε στρίνγκ δεν λέει, θόνγκ να τα βγάλεις!

Sophia said...

XAXAXA, τέλεια, βέβαια, νομίζω για να ικανοποιήσουμε λίγο τις επιταγές της γλωσσολογίας, πρέπει να βγει και σε σουτιέν που ταιριάζει και με το μήνυμα!!
Kudos, εφάμιλλα με του thinkgeek και του xkcd!!!
:-D

latecomer said...

Μονιουμένταλ! θα φορέσω το τελευταίο!

pølsemannen said...

Σημειολογική ανάλυσις σθρινγκακίου:

Eδώ μέσα μπάινουν μόνο κουλ γιουροβυζιονίστες. Φύτουλες πεη-περάδες όξω!

Φααααααακ...

Aννα Aδαμαντιοπούλου ρούλζ. (Kαι μέλος του TEE, άτσα!)

Fri said...

Κορυφαία έμπνευση οι στάμπες! Καλέ όχι δε λένε την αλήθεια, απλά έτσι για να έχουμε κάτι να σχολούμαστε... Άλλωστε τι τις θες τις υποτροφίες; Αφού όλοι οι νέοι τραγουδιστές θέλουν να γίνουν! Eurovision for ever!

Anonymous said...

Μια πρόταση στην τελευταία πρότασή σου:
Αντί για υπ. Παηδίας μπορεί να γίνει και
υπ. Πεηδίας ή ακόμα και Πεηδιολειχίας.

Anonymous said...

Είναι τραγικό πάντως το θέμα με τις υποτροφίες.
(και η σκέψη ότι δίνουμε για γιουροβύζιον, τραγικότερη.)

(η ορθογραφία επιτηδευμένη..)

ka8y said...

Αχ να τυπωσω το τελευταίο να το φοράω στο σχολείο???

Stefanos said...

Και το ρωτάς;

Ιοκάστη said...

Προφήτη έχεις ταλέντο στην μόδα, εκμεταλλεύσου το :D

("Α, ΙΚΥ σημαίνει Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, δεν είναι καμιά νέα μπουζουξού." Έλιωσα!!)

Arkin said...

Δεν ανοίγεις ένα e-shop και να τα πουλάς; Θα χεστείς στο τάληρο... Εγώ θα αγόραζα τουλάχιστον 2...

Stefanos said...

Arkin, εννοείται πως το χω σκεφτεί, αλλά το χω αμελήσει. Επίσης δεν ξέρω e-μαγαζι ¨οπως π.χ το cafepress ώστε να πουλήσω το πράμα χωρίς να μπλεχτώ με αποστολές κλπ, και αυτό ανεβάζει το κόστος. Βέβαια καμιά 15άρα ευρώ για μπλουζάκι συνολικά με μεταφορικά κλπ, δεν είναι άσχημη τιμή. Θα το δω.