Tuesday, May 19, 2009

Αίσχος, ντροπή και όνειδος

Έκλαψε σύσκατη η χώρα με μαύρο δάκρυ το Σάββατο. Εγώ όχι, ήμουν στη Ρόμβης με το Βαγγέλη από τις εξήμιση το απόγευμα και έφυγα 4 παρά το πρωί. Μετά δυσκολίας. Δε γίνεται όμως να μη με απασχολήσει αυτό το καυτό θέμα εθνικής πολιτιστικής και πολιτισμικής βαρυγδουπότητας όμως. Εδώ απασχολεί την αφρόκρεμα των ασόβαρων και των χαμηλών και ποιός είμαι εγώ δηλαδή να τους αμφισβητήσω; Ε; Όταν τους προσκυνά σύσσωμο το φιλοθεάμον κοινό της ΕϊΤζιMπεεεεεεεε , εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να κανουμε τουμπέκα ψιλοκομμένη σέρτικη και να προσεκυνάμε γονυπετείς. Οπότε αράχτε, ανάφτε τσιγάρο, φτιάχτε γκαϊφέ και ακολουθήστε με στο άβατο των μυστικών τση Γιουροβίζιο, βοήθειά μας άη Σάκη μας Ρώσσε, μεγάλη η ολισθηρότητα του άτριχου στέρνου σου.
Κατ αρχή συμφωνούμε όλοι μας ότι η συμπαθέστατη τάξη των εν Μόσχα απεσταλμένων εντεταλμένων μικροφωνοφόρων εθνοφρουρών υπερέβαλλε εαυτόν και εφέρθη ασκήμως εις τους άλλους διαγωνιζόμενους. Μετά την επιστροφή τους, με έκπληξη όλοι τους δήλωσαν πως κάποιοι άλλοι έλληνες μικροφωνοφόροι τσίγκλαγαν ακόμψως και αηθώς τους ετέρους διαγωνιζομένους. Προφανώς σκοτεινά κέντρα στας ερήμους Τάκλα Μακάν, εντός των Λευκών Πυραμίδωνε είχον προνοήσει και είχον δημιουργήσει τελείους κλώνους των ελλήνωνε δημοσιογράφωνε, οι οποίοι κλώνοι και προέβησαν σε προπιλακισμούς και γιουχαϊσματα των άλλωνε τραγουδιαρηδώνε ώστε να τους τσιτώσουν και να τα πάρουν στας χώρας τους εις το κρανίον και να μας καταψηφήσουσι. Είναι συνταρακτικά τα πλάνα με τους κλώνους δημοσιογράφωνε του Γαλαξίας Τσάννελ να φωνασκούν και να αλλαλάζουν "Σακιιιιιιιιιιιιι" την ώρα των συνεντεύξεων των εξ αίματος και εκ φύσεως εχθρώνε μας. Ενώ την ίδια ώρα οι εν λόγω υπερασπιστές της εθνικής μας παρθενίας έπινον ρούσσικο τέϊον από μαγματένια σαμοβάρια διαβάζοντας Μαξίμ Γκόρκι και ακούγοντας Σοστακόβιτς.
Επίσης, και αυτό που θα σας πω αποτελεί μέγα μυστικό, που φυλάσσεται εις έβδομον υπόγειο υπό 6 τίγρεων, αλλά ΕΓΩ το ανεκάλυψα, είναι μία και βασική η απόλυτη αιτία της τραγικής μας ήττας και του εθνικού μας ευτελισμού . Μια σατανική και πολύπλοκη πλεκτάνη, που αν την είχε υπόψιν ο Νταν Καφές, δε θα ήτο τόσο φλόμπα το Ιλλουμινάτι και θα είχε πραγματική υπόθεση αντί του "ακολουθείστε τα βελάκια Δόχτωρα Λάνγκτονε". Μια πλεκτάνη που τώρα που θα αποκαλυφθεί θα συνταράξει κυβερνήσεις, κονκλάβια, υπουργεία, σταθμούς ανεφοδιασμού σανού στη Βιρμανία, θα ρίξει από τη θέση του τον παντοδύναμο διχτάτορα Φιλιμπέρ Τσιρανανά, θα προκαλέσει δυσπεψία και κωλικό στους 13 βουσμάνους ιερείς του άκαυτου κάκτου και θα προκαλέσει ελαφρά ημικρανία σε 3 τσέχες πρωταγωνίστριες εκπαιδευτικών ταινιώνε που μένουν στο Παγκράτι, λίγο πίσω από το Κόκκινο Βιολί. Μια συνομωσία στην οποία έλαβαν ανερυθρίαστα μέρος οι Σαϊεντολόγοι Κάτω Μπρύζ, σύσσωμη η ομάδα της Αναγέννησης Γκέτεμποργκ, η Μασωνική Στοά Άνω Σιλεσίας, οι Ιλλουμινάτι, οι Καρμπονάροι, οι Ασσασίνοι, οι Ναϊτες, το Τάγμα των Ιπποτών του Οσίου Σουλπικίου και ο Σύλλογος Ζαμπονοκοφτών-Ανθυπομούτσων Πιρόγας της Φλάνδρας, καθώς και η Λίγκα του Βορρά σε συνεννόηση με τη Χανσεατική Ένωση Αναπήρων Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κιέβου. Φήμες λένε ότι συμμετείχε και το πασίγνωστο "Workshop of Daltonic Hedgehogs. In a bag" που αναφέρεται στο πρώτο νομίζω επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της Μαύρης Οχιάς. Η συνομωσία αυτή λοιπόν που μας έριξε από τον ιδιόκτητο Γουρουνοβυζιονικό μας θρόνο, από την πανάρχαια κληρονομιά μας, από το θεόσταλτο και κατωχυρομένο δικαίωμά μας, από τη γεννετική μας προδιάθεση, από το χωράφι μας ρε αδερφέ ήτο απλή και πολύπλοκη, εύκολη και δυσνόητη, σατανική και υπόγεια :
Κατέβηκαν και άλλοι να τραγουδήσουσι.
Απλό, αποτελεσματικό και σατανικό.
Με ποιό δικαίωμα κύριοι κατεβαίνετε να διαγωνιστείτε όταν έρχεται να σας συντρίψει, να σας παλουκώσει, να σας πάρει τα εσώβρακα το Saki; ε; Που πάτε ρε ζαγάρια να τραγουδήσετε; Ποιοι ρε; Εσείς; Οι απόγονοι των Βικίνγκεων ρε; Που όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνε και πίναμε φραπουτσίνα εσείς τρώγατε ακόμα βρύα και λειχήνες και φοράγατε κράνη με τα κέρατα για να ξεχάσετε τα κέρατα που σας φοράγαν οι χοντρές κοτσιδάτες γυναίκε σας όταν εσείς λείπατε σε ταξίδια;
Που πάτε αγαπητά Αγγλάκια να τραγουδήσετε και να συνθέσετε άζματα; Και ποιος είσαι ΕΣΥ κύριε Βαψομαλλιά Γουέμπερ, βλάσφημε άθεε που όλο κάτι απαλεψιές με το Φάντασμα της Γάτας που λάτρευε το Χριστό Ντισκομπάλλα γράφεις; Πάτε καλά ρε; Εδώ έχει Sakis ! Εμείς έχουμε πολιτιζμό! Saki, Πλούταρχο (Γιάννη), Ιάννη, Ιώργο (Ζαμπέτα), Έφη, Μπιγκ Μπρόδα, Ορό της Αλήθειας, Ορό της Χαζομάρας, Μεσημεριανάδικα, Πρωινάδικα, Απογευματινάδικα, Σουρουποματάδικα, και τα λοιπά και τα λοιπά. Και πάτε εσείς ρε ΤΟΦΦΙΑ να κατέβετε στη Γιουροβίζιο; Και όχι μόνο αυτό αλλά κατεβάσατε και κάτι και καλά μουσικούς να μας κρίνουν ΕΜΑΣ; ΕΜΑΣ; ΕΜΑΣ; ΕΜΑΣ ΡΕ ΤΣΟΛΙΑ; Βάλατε ρε Μηδενικό στο Sakis; Φτου σας ρε, που να γεμίσουν τρίχες τα αυτιά σας, να σας καούν τα Μπλου Ρέϊ και να σκάσει τέτοια οικονομική κρίση που να έρθετε σε εμάς για δανεικά και να μη σας δίνουμε!
Δε θα έρθετε ρε το καλοκαίρι στα νησιά; 700 ευρώ τη χωριάτικη θα πληρώσετε. 350 τη μπόμπα. Και θα σου πω εγώ πόσο θα κάνει το δίκλινο ντογκχάους στο Φαράουτ. 4000 τη βραδιά θα σας το χρεώσουμε για να μάθετε να μη μας ψηφίζετε. Καννίβαλοι! Θα εκδικηθούμε όμως του χρόνου! Θα δείτε! Την έχουμε βρει τη λύση. Αμ πως. Τσάμπα είχαμε τον Οδυσσέα πρόγονο; Τον πονηρό; Τον κατεργάρη; Τον καταφερτζή; Εδώ την είπε σε ολόκληρο Πολύφημο που είχε ένα ρόπαλό ίσα με το δικέφαλο του Sakis.
Θα κάνουμε μόνοι μας Γιουροβιζιο ρε! Ναι ρε, δικιά μας! Αφού μας ανήκει! Θα γίνει τση Ποπέας σας λέμε! Θα στείλουμε πάλι το Sakis. Μόνος του θα τραγουδήσει! Θα πει 68 τραγούδια. Όχι λάθος. Θα πει 168 τραγούδια. Ένα για κάθε χώρα που διαθέτει τηλέφωνο. Μέχρι και το Θιβέτ θα εκπροσωπήσει. Μέχρι και τη Δημοκρατία της Κάτω Μπανανίας. Ώπα λάθος, αυτοί είμαστε εμείς. Μέχρι και τα Κογκά, τις Νήσους Φαρόες και τα Φώκλαντζ. Και στο τέλος θα ψηφίσουμε όλοι την Ελλάδα. Και θα ρίξουμε μηδέν στους άλλοι. Θα τους ρίξουμε μαύρο δαγκωτό, όπως Μαυρογιαλούρο. Και θα βγει το Sakis Κινγκ οφ δη γουορλντ με 45464536 ψήφους ενώ ο δεύτερος θα έχει 1. Έτσι για την αξιοκρατία. Και θα κάτσει στον χρυσό θρόνο του κόσμου και θα του δώσουμε το σκήπτρο του μέγιστου Άρχοντα του Γαλαξία και θα τον προσκυνάμε με το κεφάλι στην ανατολή και τον κώλο στη δύση. Και για να μην έχουμε πρόστυχας αντιγραφάς, εμείς που είμαστε και τσίτα πολιτιζμένοι και έχουμε και όλοι καραφτιαγμένα 106 με σκάστρες και λεντάκια και μας κλάιν μάϊν μια μάντρα οι κουτόφραγκοι, να τους θυμίσουμε ότι έχουμε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και αποκλειστικής χρήσης στα κάτωθι :
1. Χαμόγελα προς τας κάμερας (Saki)
2. Πήδους, κωλοτούμπες, πλονζόν και κουντεπιέ (Saki)
3. Άσπρα μπλουζάκια. Άσπρα φανελλάκια. Άσπρα υποκάμισα. Άσπρα εσώβρακα. Άσπρα δόντια (Saki)
4. Φώτα (του Μπολιντιζμού) (Saki)
5. Τραγουδοποιία. Ω ναι, όποιος συνθέτει τραγούδι μας αντιγράφει και θα εκτελεστεί εις την Μπλατείαν Γιουροβίζγιον όταν έρθουμε στα πράγματα .
Έτσι για να μάθετε.
Απολίτιστοι.
AΣΧΕΤΟ Υ.Γ : Προς αυτούς που γκρινιάζουν για την DiDi Music,το Terra Vibe, την κακή οργάνωση, τις αρπαχτές κλπ : Κάθε χρόνο το κάνετε. Κάθε χρόνο "δεν ξαναπάτε εκεί πέρα". Και κάθε χρόνο πάτε. Καλά σας κάνουν και σας τα μασάνε. Τουλάχιστον σταματήστε τους παλλικαρισμούς και τις πολεμικές άριες.

15 comments:

offshore said...

Τι κάθεσαι και χαλιέσαι Εγώ ούτε την είδα ούτε με απασχόλησε.Temper temper, Χαλάρωσε!

Tanila said...

Καλέ! Τι έχει στη Ρόμβης εκτός από το γραφείο του λογιστή μου;

Stefanos said...

Ρόμβης και Περικλέους. Μπαράκι ήσυχο και αραχτό. Και δίπλα το "Φίλεμα". Ωραίος συνδυασμός

Unknown said...

Εγώ πάλι έριχνα κάτι μοχίτα στο ποτοπωλείον χαλβαδιάζοντας την άνευ προηγουμένου αιθέρια ύπαρξη της απέναντι παρέας…
Να σου πώ… Υποννοάεις κάτι με τα «κέντρα της ερήμου»; Για να ξέρω ν’ αρχίζω να βγάζω τους σκελετούς απ’ την ντουλάπα!

Anonymous said...

Ρε Πρόφετ, το κείμενο καραλέει, αλλα σοβαρά τώρα, έκατσες και ασχολήθηκες τόση ώρα μ'αυτούς; Κάθε χρόνο τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου είναι...

Marina said...

Μα πώς κάνεις έτσι, πιά! Αφού στην Ελλάδα μας αρέσει το τσίρκουλο! Και εσύ είδες τη ΕθροΒύζιον απο το μπαράκι σαββατόβραδο (τρομάρα σας), έτσι δεν είναι;

Stefanos said...

Το μόνο που έβλεπα το Σάββατο το βράδυ ήταν οι μπύρες που μου σέρβιραν. Άκου εκεί να πάω σε μπαράκι και να βλέπω τηλεόραση!!

Tanila said...

Καημένε Εσταρινάκη, ρουβίτσος ων, το'ξερες από πριν πως θα χάσει ο Σάκηςςςςςςςς σου;
Κι έπνιγες τον πόνο σου στο πιοτί...

pølsemannen said...

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΠΡΟΦΗΤΑ, ΜΟΝΙΜΗ ΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΥΖΙΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛ-ΛΑΔΑ, ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ SAAAAAAAAAAAAAKI!!!!!!

ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΟΡΘΙΑ ΒΑΛΑΝΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΛΙΝΤΙΖΜΟ Ε; E;

Stefanos said...

Τανιλάκι άσε, είχα σκάσει μιλάμε. 10 κιλά μπύρα κατεβάσαμε ... και κλάμα σου λέω..

Πολζε εγώ τα λέω αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω αδελφέ.. Κρίμα να μην αναγνωρίζουσι την πανγκόζμια κυριαρχία μας αυτοί οι κερασφόροι βαλανιδοφάγοι..

σπόρος said...

Ντρέπομαι (αλλά το κάνω)... Ούτε εγώ Τον είδα...


Y.Γ. ουχί! στο υπόσχομαι! δεν θα ξαναπάω!!! (μόνο στο Πολυδένδρι για μπριζολάκια!)

Pastaflora said...

Ζούμε ένα δράμα ως έθνος.
Οσο για τις συναυλίες για κάφρους, προσωπικά το έκοψα το άθλημα γιατί βαρέθηκα να χαλιέμαι.

Anonymous said...

Εγώ χθες τα είδα στο Θέμο (ναι, υπέκηψα). Καλέ τι κατινιά είναι αυτή? Ή έχω πολλή καιρό να δω τηλεόραση ή όντως έχουν υποτροπιάσει...

Sophia said...

A, δεν λέγεται ΓιουροβΡίζιον??
;-Ρ

Ellie said...

Προσωπικά χαίρομαι πάρα πολύ που το Σάββατο ήμουν στου Ψυρρή και όχι καρφωμένη σε μια τηλεόραση να μετράω τους κοιλιακούς του Σάκη!!!Άσε που βασικά εμένα ποτέ δεν μ άρεσε ο τύπος!!!!Καθόλου όμως!!!