Tuesday, March 28, 2006

Η Μεγάλη Ιδέα

Ααααχ.. Η Ελλάδα μας. Ο λαός μας. Το ΈΘΝΟΣ μας.. Πόσο έχει βασανιστεί ανά τους αιώνες. Τι έχουμε υπομείνει. Τύφλα να χουν οι Εβραίοι μπροστά μας. Πόσα καμουτσίκια αργάσαν το τομάρι μας. Πόσοι κατακτητές περάσαν από αυτό το ξερό κομμάτι γής. Πόσες μπότες πατήσαν το σβέρκο μας. Αλλά πάντα καταφέρναμε να τους ξεπεράσουμε. Να τους αγνοήσουμε. Να τους αψηφίσουμε. Ούτε ο Πέρσης, ούτε ο Ρωμαίος, ούτε ο Γότθος, ούτε ο Φράγκος, ούτε ο Βυζαντινός (ναι ρε και αυτοί κατακτητές και καταπιεστές ήταν, ή μήπως νομίζετε ότι μας κάναν χριστιανούς μοιράζοντάς μας μπλουζάκια και dvd;), ούτε ο Τούρκος ούτε ο Γερμανός, κανείς ρε δεν μας υπόταξε. Γιατί πάντα μέσα στα στήθια του Έλληνα έβραζε μια Μεγάλη Ιδέα. Μέχρι και τον Βενιζέλο που ήθελε να διώξουμε τους Τούρκους πέρα από την Κόκκινη Μηλιά. Η Μεγάλη Ιδέα ήταν πάντα στο πετσί μας. Πάντα ως έθνος περιμέναμε κάτι, πάντα θέλαμε κάτι. Μέχρι το "τώρα". Έχουμε και τώρα στόχους. Έχουμε και τώρα Οράματα. Έχουμε και τώρα μια Μεγάλη Ιδέα. Ένα όνειρο που μας ενώνει και μας ξεσηκώνει :
Να πάρει η Βίσση τη Eurovision
Έχουμε αλαλιαστεί. Έχουμε πορωθεί. Έχουμε πρεζωθεί. Έχουμε γίνει μπερσέρκεροι πολεμιστές. Έβριθινγκ γουϊ ντου, γουϊ ντου φορ Γιουρο-Βισση-Ον. Σύσσωμο το έθνος ψάλλει αληλλούϊα και ωσαννά με τον ερχομό της απόλυτης εθνικής μας στάρ που θα πάρει τον απόλυτο ευρωπαϊκό διαγωνισμό και θα φέρει πάλι την κούπα στην απόλυτη χώρα μπάχαλο. Και οι απόλυτοι ευρωπαίοι χαζοβιόληδες αφιονίζονται και φανατίζονται. Ου αντιμιλήσεις και ου εκφράσεις αντίθεση στην απόλυτη ελληνίδα σταρ διότι θα σε δείρει ο απόλυτος έλλην ροκάς. Εγώ προτείνω να την κάνουμε και υπουργό. Να γίνει και η απόλυτη ελληνίδα υπουργός. Γιατί μας μαγνητίζει. Μας ξεσηκώνει. Μας αφυπνίζει από τη μίζερη βαρετή ζωή μας και μας βάζει στο απόλυτο ξεσηκωτικό τριπάκι. Και άμα τολμήσετε να μη θέλετε να αφυπνιστείτε θα σας εξορίσουμε, θα σας εξαφανίσουμε, θα σας αποκεφαλίσουμε και θα σας ρίξουμε και έναν μπίκο έτσι για να μάθετε να μην είστε οι απόλυτοι έλληνες αναιδείς. Καλή επιτυχία. Ευχαριστούμε Δάφνη Μπόκοτα για τα 1438 χρόνια που παρουσίαζες αυτή τη φλόμπα που κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί γίνεται τόσος τζερτζελές, μια και το 99.99% των τραγουδιών που πάνε είναι του πεταματού, ίσα ίσα στυλάκι "α ρε, είναι και αυτός ο διαγωνισμός, εμείς θα στείλουμε τίποτα; ναι ρε, κάτι θα βρούμε". Και Δάφνη Μπόκοτα, μεταξύ μας, επί 20 χρόνια δούλευες 2 μήνες το χρόνο και πληρωνόσουν για 12, οπότε μη μας το παίζεις και ότι σου έπεσαν τα νεφρά από το σκάψιμο. Και μεταξύ μας, και εγώ θα σε απέλυα, γιατί πως να το κάνουμε, τώρα που καταφέραμε να κάνουμε το διαγωνισμό τρέντι και χίπ και χάιπ και δεν ξέρω και εγώ τι, ε δεν είναι μαλακία να τον παρουσιάζει μια 50αρα; θέλουμε φρέσκο αίμα. Βέβαια αν είναι μαλακία να τον παρουσιάζει 50αρα, φανταστείτε τι είναι να συμμετέχει 50αρα. ΟΥΠΣ! Συλλάβετέ με. Κλείστε με σε κανά μπουντρούμι. Τόλμησα να κάνω σχόλιο για την ηλικία της απόλυτης ελληνίδας σταρ. Και αυτό που μου τη σπάει περισσότερο δεν είναι το ιδεολογικό της υπόθεσης. Είναι που άμα πείς και τίποτα εναντίον πέφτουνε να σε φάνε. Χαρακτηρίζεσαι και απροσάρμοστος. Η μόνιμη επωδός είναι το "ε χρειάζονται και αυτά, όχι μόνο κουλτούρα και κβαντομηχανική". Γιατί ρε τσόλια, πότε είδαμε κουλτούρα και κβαντομηχανική και πήξαμε τόοοοοσο που χρειαζόμαστε και ένα διάλειμμα; Χρειάζονται και οι χαζοβιόλικες κουτσομπολοεκπομπές, χρειάζονται και τα ρε-άλητη, χρειάζονται και οι Βισσοβανδές, χρειάζονται και οι Φλωρινιώτηδες, χρειάζονται και οι σαπουνόπετρες, χρειάζονται και οι έτσι και οι γιουβέτσι. Και στο τέλος δεν μένει χώρος για τίποτα παρά μόνο για αυτά που "ε χρειάζονται και αυτά". Βασικά σανίδα βρεγμένη χρειάζεται και μπινελίκι καθημερινό. Χρειάζεται το ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ.
Και δεν μου χουν ενεργοποιήσει ΑΚΟΜΑ την ADSL ΚΑΙ %#%$#@ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ! Ρε κανάς δικηγόρος; Μπορώ να ζητήσω αποζημίωση για μη τήρηση όρων της σύμβασης ή κατευθείαν να την καταγγείλω να τελειώνω;

12 comments:

Unknown said...

Α ναι...
Κάπου το είχα ακούσει ότι θα πάει η Βίσσυ στην γιουροβίζιον....

Chrisa said...

Ένα θα σου πω... Εργάζομαι στον χώρο των τηλεπικοινωνιών. Η ενεργοποίηση της DSL γραμμής σου γίνεται με το πάτημα το πολύ δέκα κουμπιών! Δηλαδή 5 λεπτά για έναν στραβούλιακα χρήστη!

Chrisa said...

... άρα ^%#&*#&^@&^@ το κέρατο!!!!

Depsorama said...

Δεν πας να χτυπάς τον κώλο σου κάτω. Εγώ τρελαίνομαι για Γιουροβίζιον. Αν είναι να κάνεις κάτι, να το κάνεις καλά, και η Γιουροβίζιον είναι η απόλυτη κιτς, παλπ γκλαμουροκατάσταση. Στην Αγγλία, κανείς δεν βγαίνει έξω το βράδυ της Γιουροβίζιον, αντίθετα κάνουν πάρτι σπίτι τους. Εμείς κάναμε και διαφορετικό κοκτέιλ με το όνομα της κάθε χώρας. Βαφόμασταν τα χρώματα της χώρας μας, φτιάχναμε πανό κλπ, και ακούγαμε τον σαρδόνιο σχολιασμό του Terry Wogan, ναι για αυτόν που λένε οι Franz Ferdinand στο Dark of the Matinée.
Cult καταστάσεις!!

Δεν βλέπω την ώρα και για φέτος!

alombar42 said...

Η Βίση θα πάρει όλη τη Γιουροβίζιον για να κερδίσει - από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο τεχνικό. Αν δεν ήταν γιαγιά, θα το είχαμε στο χέρι το βραβείο :)

Unknown said...

Μιας και είσαι στον χώρο ρε Χρύσα, δεν πατάς αυτά τα 10 κουμπιά για τον estarian και να μου δώσεις καί λίγο bandwidth ακόμα εμένα που έχω μείνει στο 190 και δεν κατάφερα ποτέ να δώ το 390;

Μην πείς πως δεν μπορείς...
Κάνε κι εσύ μια υποκλοπή.. μπορείς....

Stefanos said...

Ενεργοποιήθηκε η γραμμή αλλά οι ταχύτητες είναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ

Unknown said...

Α να γειά σου...
Αρχίζουμε πόλεμο;;;

aoratos said...

Τραγικές οι ταχύτητες? Χμμμ εδώ χρειάζεται πείραγμα το εργαλείο.
Λοίπόν αναλαμβάνω να στο κάνω μετρατροπή με οικονομικό πακέτο!
Επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου, νέο φίλτρο αέρα και νέα εξάτμιση και θα σου βγάζει 15 άλογα περισσότερα.
Άντε ρε, μήν είσαι σπάγγος. Δώσε κάτι παραπάνω......






Καλά ρε μλκ. Για την DSL μίλαγες τόση ώρα? :P

Unknown said...

Τώρα που έχεις και DSL δηλαδή γιατί εξαφανίστηκες;;;

ka8y said...

Κάθε φορά που γράφεις ρε estarian παθαίνω ένα κατιτις!

Τέλεια λεμεεεεεεεε

Μήπως έχεις το plus της forthnet? Θέλει αλλαγή το firmware...

Dellaporta said...

Ε, τι να κάνουμε μας αρέσει το τζέρτζελο. Με τι να ασχοληθούμε δηλαδή με την ντομάτα που σε λίγο θα την πληρώνουμε χρυσή? Με την πολιτική κατάσταση που ψηφίζουμε και είναι σκατά ξαναψηφίζουμε και είναι αποσκατα?

Ας μιλάμε για Βίσση που έχει χρυσόσκονη να ξεχαστούμε διότι διαφορετικά εγώ τουλάχιστον με βλέπω ν'αρχίζω τα ναρκωτικά και κρίμα είναι γιατί κοστίζουν ...