Friday, March 10, 2006

πΟΤΕ-ΝΕΤ

Η υπομονή έχει και τα όριά της. Και τα δικά μου είναι και μεγάλα διότι ως γνωστόν είμαι άνθρωπος υπομονετικός, καλόβολος, ολιγαρκής, επιμελής, αρτιμελής, και με καλό μεταβολισμό. Η ιστορία έχει ως εξής : Στις 17.1.2006 ο αξύριστος και αγουροξυπνημένος Κθουλιάρης, σκάει μύτη στον "Γερμανό" της Έλληνος Στρατιώτου. Λέω σε άπταιστα γερμανικά "Guten Morgen" , με κοιτάνε σαν ηλίθιοι και καταλαβαίνω πως τα γερμανικά δεν είναι υποχρεωτικά στο εν λόγω κατάστημα. Ζητάω το Broadband pack της HOL, αυτό με τα 199 ευρά + ΦΠΑ για έναν χρόνο. Σκάω τα ωραία μου λεφτάκια που ΔΕΝ μου περίσσευαν, και ερωτώ : Πότε θα ενεργοποιηθεί ρε παίδες;
"Ε σε 10-15 εργάσιμες ενεργοποιείται", μου λένε. Ωραίουα, μια χαρά..Είχα τσεκάρει και για ανοιχτές πόρτες στη γειτονιά, υπήρχαν, όλα καλά..
Ο μικρός Κθουλιάρης πάει σπίτι, ξεπακετάρει το μοντέμι, όλα τα αποδέλοιπα λιλιά, και το φυστικώνει πάνω από το Netmod, έτσι να είναι έτοιμο. Φυσικά εξακολουθεί να χρησιμοποιεί προς το παρόν την ISDN του.
Στις 31.1.2006, ενεργοποιείται ο λογαριασμός από την HOL. Αρχίζει δηλαδή να μετράει η συνδρομή μου. Αρχίζουν να χαλάνε τα λεφτά μου..
Παίρνω ένα τελεφούνκεν στον ΟΤΕ, να ρωτήσω τι γίνεται με την αίτηση για την ενεργοποίηση της γραμμής, και μου λένε οτι ακόμα δεν έχει φτάσει... χμ..Τέεελος πάντων..
Στις 7.2.2006 μαθαίνω από τον ΟΤΕ πως έχουν την αίτησή μου και πως σε λίγες μέρες θα ενεργοποιηθεί η γραμμή. Ξανακοιτάω για πόρτες, αυτή τη φορά τίπουτσι.. Νάδας, ζερό, ζεγό, νουλλ, κλπ κλπ..
Σκάω τηλεφωνάκι στον ΟΤΕ εδώ πέρα. Μου λένε ότι ναι κύριε, λίγη υπομονή και θα ενεργοποιηθούν οι πόρτες. Την έχουμε την αίτησή σας, ευχαριστούμε που μας πήρατε κλπ. Περνάει μια βδομάδα, περνάνε δύο, τίπουτσι.. Ξαναματαπαίρνω στον ΟΤΕ . Ρε μάγκες, κάτι πόρτες που λέγαμε τις θυμάστε; Α μπράβο ναι, όχι τάβλι, τις ADSL πόρτες.Ναι τι λέει καλα; "Βεβαίως, σε λίγο τις ανοίγουμε". Ρε πόσοι χρειάζονται να τις ανοίξουν; Τις πόρτες του Παραδείσου να περίμενα να ανοίξουν λιγότερο θα έκαναν... Έχει φτάσει 25.2 και ακόμα προσπαθούν να τις ανοίξουν..
Έστειλα και mail στα κεντρικά, τίποτα, πάρτε τηλέφωνο εκεί και εκεί (είχα ήδη πάρει καμιά 15αριά φορές). Την προηγούμενη εβδομάδα ξαναπάω στο ΟΤΕ-σοπ και ρωτάω ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΙΣ %@%@# ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ; Ε και μου απάντησαν.. "Α στις 10 Μαρτίου". Σήμερα έχει 10 Μαρτίου. Αμα δω ότι δεν ανοίγει η γραμμή, θα στείλω επιστολές διαμαρτυρίας σε όποιο σχετικό περιοδικό υπάρχει, μπορεί και σε άσχετο και θα τους κράζω όσο μπορώ. Επίσης σκέφτομαι να κινηθώ νομικά, αλλά μάλλον τα απαυτά μου θα πάρω, γιατί δεν έχω και καμιά γραπτή και ενυπόγραφη διαβεβαίωση για τίποτα από τα παραπάνω. Κωλοβάρες!Τεμπέληδες!. Να μας κλείνετε τα τηλέφωνα με το καλημέρα, ξέρετε. Να μας εξυπηρετείτε στην ώρα μας, δεν μπορείτε, κωλύεστε. Ε ρε ιδιωτικοποίηση που σας χρειάζεται. Σας έχει φάει ο συνδικαλισμός. Και ρωτώ, σε ποια ιδιωτική εταιρεία θα έκανα ενάμιση μήνα να εξυπηρετηθώ;Ε; Δεν είναι τα 20 ευρώ της συνδρομής, δεν με ενδιαφέρουν αυτά προφανώς. Είναι και πάλι το γαμώτο. Και πάλι το "σε πιάνουμε κώτσο και δε μιλάς". Γιατί άμα φάνε 20 ευράκια από 10-20 χιλιάδες κόσμο, καλά είναι για αρχή. Και επιπλέον, να πάτε να κόψετε τα λαρύγγια σας. Προπλήρωσα για μια υπηρεσία που δεν μου παρέχεται. Ή αποζημιώστε με με έναν επιπλέον μήνα ή πείτε μου ότι δεν πρόκειται και δώστε μου όλο το ποσό πίσω στο ακέραιο. πΟΤΕ-ΝΕΤ μας ενώνει .... (άμα κουνήσουν κανά δάχτυλο και ανοίξουν καμιά πόρτα)

3 comments:

Roark said...

Vivondi και μόνο vivondi! Κόψτε την κάνουλα που ταϊζει όλους αυτούς τεμπέληδες, κλέφτες, ανίκανους νταβατζήδες.

Tyxod said...

@roark: Εννοείς μήπως Vivodi;

@Κθουλιάρης: Δοκίμασε την επόμενη φορά συνδυασμό ΟΤΕ/ΟΤΕΝet Broadband... ΚΑι θα δεις κατά πόσο δουλεύει η ελεύθερη αγορά στην Ελλάδα... (Σε μία βδομάδα μου το έφεραν, ζήτησαν και συγνώμη που άργησαν. Παίζει τρελό flag από OTENet προς OTE όταν αγοράσεις δικό τους πακέτο. Που πας χωρίς flag;)

Oneiros said...

Vivondi και μόνο vivondi! Κόψτε την κάνουλα που ταϊζει όλους αυτούς τεμπέληδες, κλέφτες, ανίκανους νταβατζήδες.

Το service της Vivodi ..ρουφάει ακόμα, για να το πω ευγενικά. Ξεκινήσαμε μ' ένα φίλο ταυτόχρονα αιτήσεις για Forthnet και Vivodi. Η δική μου διεκπεραιώθηκε πριν δυό βδομάδες, αλλά ..στο Villabajo ακόμα τρίβουν.