Wednesday, October 12, 2005

Βρείτε τσι διαφορέ

Ε κρατήθηκα κρατήθηκα, δεν μπορώ άλλο, θα το ανοίξω το ρημάδι μου. Αποδείχτηκε περίτρανα τις τελευταίες μέρες πως πάει το αρχαίο πνεύμα το αθάνατο, πάνε οι δόξες της πατρίδας, πάνε τα μεγάλα πεφωτισμένα μυαλά, πάνε όλα κατά διαόλου, και μας πήρε και μας σήκωσε και από δω παν και οι άλλοι. Και μετά σου λέει παιδιά του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη. Μάλλον του Μπάμπη του Σουγιά και του Κώστα του Ποντικού. Από ό,τι είδα στην τηλεόραση και με μερικούς πρόχειρους υπολογισμούς, ένα σεβαστό ποσοστό των συμπατριωτών μας, ανεξάρτητα της ηλικίας, του φύλου, της μόρφωσης, της κοινωνικής τους θέσης, των σεξουαλικών τους διαστροφών, των διατροφικών συνηθειών και των θρησκευτικών πιστεύω τους, είναι αθεράπευτα, αμετάκλητα και εντελώς, εγκεφαλικά νεκροί. Ναι εγκεφαλικά νεκροί. Ζόμπι, πως το λένε. Λειτουργούν μόνο πρωτογενώς διανοητικά. Μαμ κακά και νάνι. (Το πήδημα άστο, θέλει σκέψη). Δεν μπορώ να εξηγήσω με άλλο τρόπο το πώς τόσοι μαλάκες έπεσαν "θύματα" αυτής της μουτράκλας και μέγιστης βλακόφατσας από τη Θεσσαλονίκη. Αποτελεί ατράνταχτη πεποίθησή μου το ότι για να καταλάβει κάποιος το ότι επρόκειτο περί απάτης χρειαζόταν νοημοσύνη στελέχους μπρόκολου, και μάλιστα μαγειρεμένου. Ήτοι περίπου 2.4 (με αυθαίρετη εκτίμηση). Άντε νοημοσύνη χρυσόψαρου. (αυτό πρέπει να χτυπάει 6αράκι).
Έβλεπε ο άλλος στην εικόνα τον Βέγγο. Ελαφρώς θολωμένο. Και έβλεπε και βραβείο κανά 5χίλιαρο. Και άκουγε τους άλλους πελάτες να απαντάνε με ατάκες του στυλ "ο Νταλάρας είναι" "ο Ρέμος" "ο Αγιατολάχ Χομεϊνί" "Η θεία μου η Νίτσα" "Ο Καράμπελας" "η Χάϊδω". Και δεν του πήγαινε καν το μυαλό πως έπαιζε μαλακία. . Και άιντε, να πιστέψω πως εντάξει, υπάρχουν και ευκολόπιστοι άνθρωποι και είπαν "ε είναι χαζοί οι άλλοι". Ρε ζαγάρια την πρώτη φορά που πήρατε τηλέφωνο και περιμένατε 20 λεπτά, δεν ψυλλιαστήκατε ΠΑΛΙ τίποτα; Μηδέν; Ζίρο? Ζεγό? Νούλλ? Νάδας? Μετά σας φταίει ο άλλος. Μούτρα όμως και αυτά ο τύπος ε; σα λακέρδα πολυκαιρισμένη είναι. Σαν να έχει μόνιμη δυσκοίλια και να μην τον πιάνει το λαξατόλ (=αποφρακτικό ανθρωπίνων πισινών ,για όσους δεν ξέρουν). Καλά σας έκανε ρε! Αφού είστε τόσο ηλίθιοι, λουστείτε τα! Ε ρε ήθελα να ήξερα γιατί δεν ξαναεφαρμόζουμε το σύστημα του Καιάδα. Ναι, ναι σκληρό αλλά αποτελεσματικό. Βγήκε η άλλη "παίκτρια τηλεπαιχνιδιού" και έσκιζε τα ρούχα της ότι εξαπατήθηκε. Κυρία μου, συνήθως σε εξαπατούν μία φορά. Όταν σε εξαπατούν πολλές συνεχόμενες, ε φταις και εσύ. Όταν είδες ότι μία, δύο, άντε τρεις φορές δεν το σήκωνε κανείς, γιατί δεν έκανες τότε μήνυση, παρά συνέχισες να παίρνεις μέχρι να χρεωθείς εσύ, τα παιδιά και τα τρισέγγονά σου? ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τώρα, περίμενες να κερδίσεις κάτι? Από παιχνίδι επιπέδου fotofault? Που άκουγες μωρή μη χέσω, τα άκουγες, είχε δύο φωτογραφίες. Στη μια το ρολόι έδειχνε 9 στην άλλη 7. Και άκουγες ρε ζώο τετράποδο και εντελώς συμπτωματικά όρθιο, άκουγες απαντήσεις του στυλ "στην εικόνα δεξιάααα ο άαασπρος τοίχος δεν είναι τόοοοσο άσπρος όσο αριστερά.." ή "στην εικόνα αριστερααααα το μπουφάν που φοράει δεν είναι δερμάτινο, είναι δερματίνη". ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΙΛΙΑΖΟΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ;;;!!! Και θες να σε πιστέψω κιόλας; ΚΑΛΑ σας έκανε ρε και σας τα έφαγε. Τέτοια ζώα που είστε! Και αυτός ο Παυλόπουλος, τι αστέρι ... Αληθινός διάλογος : Παυλόπουλος : Κύριε Βελόπουλε, αφού ξέρατε γιατί δεν το καταγγείλατε; Βελόπουλος : Το είχα αναφέρει στην εκπομπή πολλές φορές και είχα καλέσει και εισαγγελέα. Παυλόπουλος : Ναι αλλά γιατί δεν το καταγγείλατε δεν μου λέτε Είχαν λέει πρόβλημα και με τις τσόντες και τα τηλέφωνα 090 που εμφανίζονται σε αυτές. ΠΟΥ? ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ! Έλα αποτέτοιο στον τόπο σου δηλαδή. Ρε πάτε να μας κοροϊδέψετε; Αυτά που βγάζετε εσείς δηλαδή, τα "είμαι η Λίτσα και είμαι πολύ μόνη και σε περιμένω, πάρε στο 090 τόσο να τα πούμε", τι ζητάει δηλαδή η Λίτσα από τους καλούντες;Να απλώσουν τραχανά ή να λύσουν ασκήσεις κβαντομηχανικής; Ή μήπως κύριε Παυλόπουλε δεν έχει τύχει να δείς τι δείχνει το κανάλι σου μετά τις 2; (Καλά δεν είναι τσόντα αυτά που δείχνουν αλλά εντάξει, τη λένε στον άλλον και τα κάνουν και αυτοί. 'Ο,τι ναναι..) Σε λίγο θα γίνει και η τραγική αποκάλυψη ότι ο κόσμος έχει χάσει λεφτά ΚΑΙ από τα πορνοτηλέφωνα και θα βγουν ένα εκατομμύριο πέτσακες ξεπετσιασμένοι να ζητάνε τα λεφτά τους πίσω από τις τηλεπουτάνες
"Ναι κύριε Δημοσιογράφε μου, με είχε και τον έπαιζα στο τηλέφωνο 20 λεπτά και δεν το σήκωνε"
"Τον παίζατε 20 λεπτά και δεν ήταν σηκωμένο;"
"Όχι αυτό, το ακουστικό!"
"Με το ακουστικό παίζατε;"
ή...
"Κύριε δημοσιογράφε μου αυτή η υπόθεση βρωμάει! Κάποιος παίζει με τα πουλιά μας και δεν είμαστε εμείς!"
"Και εσείς ποιος είστε;"
"Ο πρόεδρος της Π.Ο.Υ.Τ.Σ.Α"
"Ο πρόεδρος της πούτσας;"
"ΟΧΙ ΚΑΛΕ, της Π.Ο.Υ.Τ.Σ.Α"
"Και τι είναι αυτό;"
"Μα η Πανελλήνια Οργάνωση Υποστήριξης Της Σεξουαλικής Αποχαύνωσης" κλπ κλπ κλπ... Έχω απηυδήσει με αυτή την ιστορία. Ένα εκατομμύριο ηλίθιοι κυκλοφορούν. Θύματα απίστευτα. Ζώα ρε τελείως. Η αφέλειά τους είναι εξοργιστική. Αυτά που λένε, κωμικοτραγικά. Και εκπλήσσονται απίστευτα. Σαν τα πρόβατα που κάθε μέρα εκπλήσσονται με αυτό το κίτρινο στρογγυλό πράμα στον ουρανό Ρε μπας να κάνω καμιά απάτη να βγάλω φράγκα από τους ηλίθιους;...

10 comments:

alex said...

Μια σκέψη είναι να γράφεις μικρές ιστορίες και να σε καλούμε σε 090 για να μας τις διαβάζεις.

Θα χεστείς στο τάλιρο και εμείς θα κατουρηθούμε στο γέλιο :)

Βρωμοδουλειά δηλαδή...

Oneiros said...

rotflmao.. πιάστηκε το στομάχι μου από τα γέλια, συνάδελφε' απ' τα καλύτερά σου post.
Είτε Καιάδας, είτε να κατοχυρωθεί συνταγματικά το δικαίωμα στη βλακεία (χωρίς όμως δυνατότητα για προσφυγή στη δικαιοσύνη και κλάψες, μετά), να γλυτώσουμε.

isos said...

Καιρός με τα την αθάνατη ελληνική μαγκιά να υμνήσουμε και την αθάνατη ελληνική βλακεία … Ζήτωωωωωω !!!!!!!!!!!!!

Depsorama said...

Παιδί μου, εσύ εκτελείς ύψιστο κοινωνικό έργο!! Πως θα μαθαίναμε τι κάνατε στο Ελλάντα εμείς της ξενιτιάς αλλιώς;
(και ναι, επειδή η επιστήμη δεν πληρώνει καλά, λέω να το κάνεις επάγγελμα!)

vasvoe said...

Νομίζω ότι ο κόσμος είναι τόσο desperate που πιστεύει ακόμα και τέτοια τηλεπαιχνίδια με την ελπίδα ότι θα βγάλει λεφτά.

Πάντως και οι χαζοί έχουν όσο δικαίωμα έχεις κι εσύ ο έξυπνος να ζουν, να αναπνέουν και να παίρνουν τηλέφωνα!

KV said...

Προσυπογράφω (έτσι γράφεται;;;): ΚΑΙ μας ενημερώνεις και μας ανανεώνεις την διάθεση. 0900 και θα τηλεφωνώ ... μέχρι να το σηκώσεις!!!! :-)

. said...

και μένα μου κανε φοβερή εντύπωση το πόσοι άνθρωποι τηλεφώνησαν....

τι να πεις;

Unknown said...

Δηλαδή ήταν απάτη;;;

Νταααααα......

(και δηλαδή τώρα το κατάλαβαν με λίγα λόγια;;;;)

τέλσον said...

Πανελλήνια Οργάνωση Υποστήριξης Της Σεξουαλικής Αποχαύνωσης

Estarian... σε αγαπάω... με έκανες να κλάψω από τα γέλια...

stellini said...

looooooooooooooool ρε!!! (na) πγίγηκα απο τα γέλια!!! πω πω!! οντως απο τα καλύτερα!!!