Friday, May 20, 2016

Αντιθετοαντιστροφή - Το κάψιμο της πολιτικής

ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,
ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΓΙΑ ΜΑΣ
1000000000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ
ΛΙΠΟΘΥΜΑΝΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΛΑΙΛΑΨ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΦΙΑ

Kαι λοιπές αγανακτισμένες κορώνες ξεσκονίστηκαν καλά καλά, μπήκαν στας ναφθαλίνας και τις βάλαμε στο πατάρι -για να μην πω πουθενά αλλού- γιατί ήρθε το τέλος της αυταπάτης (όπως παραδεχθήκαμαν επίσημα δημοσίως και από το βήμα της βουλής). Και σιγά σιγά να τα κρύβουμε γιατί είναι λίγο άβολο να παραδέχεσαι ότι επιάσθης κότσος και κορόϊδο ειδικά αν η διαλεκτική σου ξεκινούσε με βασική παραδοχή του πόσο τζιμάνι και αποπροβατοποιημένος ως ψηφοφόρος είσαι, σε αντίθεση με εμάς, τους καμμένους και καημένους λοιπούς μαλάκηδες που δεν επείθοντο από την προφανή -για τους ψηφοφόροι- ιδιοφυϊα και ικανότητα των πεφωτισμένων στελεχάρων που απάρτιζαν το Κόμμα.

Έτσι λοιπόν μια 6ετία πρηξίματος παπαριών και κατήχησης από το αγανακτισμένο πόπολο έφτασε στο τέλος της (στο καλό και να μας γράφετε, εκ της διευθύνσεως) και πλέον ούτε παιδάκια λιποθυμούν, ούτε δημόσια περιουσία ξεπουλιέται, ούτε τίποτα. 
Η ακολουθούμενη ρητορική είναι περίπου "εεε πως κάνεις έτσι, μη μας πρήζεις τα αρχίδια κιόλας, ήμασταν λίγο παραστρατημένοι, κάναμε και 4 μαλακίες αλλά κάτσε τώρα να σου σκίσουμε την κωλάρα όπως και οι προηγούμενοι, οι οποίοι ναι μεν σου έσκιζαν την κωλάρα, αλλά ήταν κακοί, ενώ εμείς σου τη σκίζουμε την κωλάρα, αλλά βάζουμε και υπόκρουση το Σεξουαλ Χιλινκ για να υπάρχει και συναίσθημα".
Βγήκε η άλλη του κόμματος και ελεγε πως κάνουμε έτσι για τον καφέ και το τσιγάρο και το ποτο και οτι θα πληγούν μόνο αυτοί που πίνουν καφέδες και δεν κουνήθηκε φύλο. Να πέταγε κανας "φασίστας" τίποτα τέτοια, εκτός του ότι θα είχε πέσει το τουήτερ (στο οποίο ομολογώ, οκ η κυβερνησάρα κάνει ΚΑΙ ΓΑΜΩ τις δουλειές. Ο τομέας ιντερνετ λειτουργεί μέγκλα) θα είχαμε κατέβει στους δρόμους.
Αλλά οι γνωστικές στρεβλώσεις θερίζουν στην κενωνία και γιατί να υποφέρουν από αυτές μόνο οι "δεξιοί"; υποφέρουν και οι "αριστεροί"...

Βλέπεις κόσμο που πριν ενα χρόνο ούρλιαζε για το μεηλ Χαρδούβελη να κάνει την πάπια και να λέει τώρα "μα εσείς λέγατε οτι δεν υπάρχει"(άρα τώρα τους πιστεύεις και παραδέχεσαι οτι "εμείς λέγαμε μαλακίες και υποκινούσαμε φασαρία για να γίνει νταβαντούρι";;; ) και κόσμο που πέρσι έλεγε "μα δεν υπάρχει τέτοιο μεηλ" να πανηγυρίζει τώρα για τα μέτρα εκεί μέσα (άρα πέρσι μας δούλευαν και αυτοί για να καθησυχάσουν τον κόσμο μην τύχει και χάσουν την κουτάλα).

Σκάνε τώρα οι νδ και του πασοκ, ως καθυστερημένοι (ήταν και πριν) προφήτες, να την πουν στο ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα που πάει να πάρει.
Αφού ρε μουρχούτη, αυτά θα έφερνες και εσύ. Τα ίδια. Γιατί μένουμε Ευρώπη* κλπ
* "Μένουμε Ευρώπη" για αυτούς σημαίνει μόνο "Φέρτε φράγκα". Κάτι διαχωρισμοί κράτους-εκκλησίας, κάτι ανθρώπινα δικαιώματα ομοφυλόφιλων, κάτι περιβαλλοντικοί νόμοι  και κάτι τέτοια προσβάλλουν τα ήθη μας - τα οποία εννοείται ξεχειλώνουμε κατά το δοκούν άμα βολεύει γιατί ευρώπη θέλουμε, μαλάκες δεν είμαστε..

Η διαφορά είναι ότι οι απο δω περνάνε στεγνά και χύμα αυτά που δε θα μπορούσαν να περάσουν οι απο κει χωρίς να χυθεί αίμα-κανονικότατα όμως.. Φαντάσου Σαμα-..δεν το λεω καν όλο το όνομα , φτου - να πάει να περάσει αύξηση σε κομμάτι του ΕΝΦΙΑ, συμπληρωματικό ΕΝΦΙΑ και τέτοια..
Θα είχε καεί το σύμπαν.
Δεν υποννοώ ότι η παρούσα κυβέρνηση ως κομματικός μηχανισμός θα είχε υποκινήσει τίποτα, για όνομα, μακριά από μας τέτοιοι ισχυρισμοί, ντροπή - απλά να.. απο ο,τι φαίνεται τώρα με μέτρα που παλιά καιγόταν το σύμπαν, τώρα δεν καίγεται.
Και οκ, εγώ δεν έκαιγα το σύμπαν ούτε πριν, ούτε τώρα.
Που χαθήκατε εσείς ρε παιδιά; Να τα πούμε καμιά μέρα
Όλη αυτή η λαϊκή οργή, η έντιμη αγανάκτηση του κόσμου και τα λοιπά τι έγινε; Αυτοί που ήταν ρε παιδί μου οριτζιναλ, κανονικοί αγωνιστές, επαναστάτες, όχι καναπεδάκηδες, πως το λένε, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ να με σώσουν από τους κακούς φόρους, εμένα τον προβατοποιημένο ηλίθιο φιλελέρα που δεν ήξερε τι του γινόταν τόσα χρόνια; 
Που μέχρι και ο Δρογώσης, ο αρχιστράτηγος Δρογώσης θα έλεγα, είπε σχεδόν "δίκιο είχε ο Σαμα.."φτου..
Και όχι, το Σαμα..φτου, δεν τον ξεπλένει ο Δρογώσης. Οόοοχι δε θα ξεφύγεις έτσι εύκολα.
Το Σαμα-φτου κακα, τον ξεπλένει σύσσωμο το παρόν γκουβέρνο με τη νομοθεσία που ψηφίζει.
Έτσι, ο Σύριζας μετατρέπεται σιγά σιγά σε εκσυγχρονιστικό πασοκ, σχεδόν ΝΔ (Σαμαρική κιόλας) αναλογιζόμενοι τι ψηφίζει . Μπαϊ δε γουέϊ, θυμάστε αυτούς που κορόιδευαν το Χρυσοχοϊδη που δεν διάβασε ε; 
Να δούμε τώρα τι ντοματιά θα ρίξουν στους βουλευτές που οι ίδιοι ψήφσαν και που στανταράκι διάβασαν 7500 σελίδες. Προσωπικά, βγάζω το καπέλο σε όποιον διάβασε και κατάλαβε τις 500 περίπου που ναι τα μέτρα
Βέβαια, μετά τους όψιμους φιλελεύθερους του Συριζανελ, μην ξεχάσουμε και τους όψιμους επαναστάτες των λοιπών κομμάτων (πλην ΚΚΕ. Ποτέ δεν πιάνουμε στο στόμα ΚΚΕ.) οι οποίοι ξαφνικά διαμαρτύρονται για φόρους.
Τι λες μωρή τσουράπω; Που μια ζωή ήσουν "σε ξένο κώλο 100 δεκανίκια" ξαφνικά σε έπιασε ο πόνος; 
Καρεκλολάβερς άχρηστοι . 
Και σεις οι από κάτω,μοναδική επιτυχία σας ότι καταφέρατε από την πολιτική να αποκλείσετε οποιονδήποτε δείχνει το ελάχιστο ίχνος τιμιότητας, ικανότητας και σοβαρότητας.
Όταν πας να γνωριστείς με ψηφοφόρους και με το καλημέρα σου δίνουν τα βιογραφικά του παιδιού στο χέρι, ή κανεις το μαλάκα και βγαίνεις, ή τους λες να πα να γαμηθούν και μένεις σπίτι σου (τρου στορι, απο δημοτικές εκλογές).
Πως να ανταγωνιστώ εγώ ρε τους μαλάκηδες που θα πάνε και θα πούνε "κάτι θα κάνουμε για το παιδί", όταν εγώ θα πω "αν το παιδί έχει προσόντα, θα πάει ασεπ και θα περάσει οταν βγει θέση, αν δεν έχει, θα πάρει τα αρχίδια μου". Ή "έλα θα στο νομιμοποιήσω το αυθαίρετο που έκανες στην παραλία, άλλωστε εσύ δεν είσαι εφοπλιστής, τη μανούλα σου έβαλες σε 130 τετραγωνικά στον αιγιαλό"..
Α μην ξεχάσω, υπάρχει και ένα δασικό νομοσχέδιο μέσα στα υπόλοιπα, που εντελώς τυχαία αποχαρακτηρίζονται κάτι δασικές εκτάσεις. Δε θέλω να μαι κακεντρεχής, αλλά ψιλιάζομαι ότι κάποιος έχτισε σπιτάκι και δε βόλευε να είναι δάσος εκεί...
Και μέσα σε όλα να παραγραφές απο δω, να παραγραφές απο κει κλπ. Ταραχτήκαμε στη νομιμότητα.
Μπήκε το μαχαίρι στο κόκκαλο πάλι. Παλι καλά που μπήκε μέσα ο Τσοχατζό και χρησιμεύει σαν καθρεφτάκι για ιθαγενείς.
Τώρα έχουμε τον Παπασταύρου βέβαια, και το Μαρτίνη. Αντε κάτι είναι και αυτό, τους το δίνω.
(τον Μαρτίνη τον βλέπω να πληρώνει, τον Παπασταύρου, χλωμό, για παραγραφή τον βλέπω)
Και έχεις και το Γεωργ.. με κάνετε βρίζω παλιόπαιδα, τον αρχηγό των Αχρήστων (πως ήταν ο Άρης ο Αρχηγός των ατάκτων), να παίζει την καραμούζα του , με επαναστατικό μπρίο τώρα, γιατί του παίρνουν τη δόξα και ψηφίζουν αυτά που αν έφερνε αυτός, θα τον έδερναν με μουσική υπόκρουση τη φιλαρμονική του δήμου.
"Φυσικά και θα σας περιγράψω την προσφορά μου με μια κίνηση"
(καρέκλα με μαίανδρο, λεπτομέρεια που εντυπωσιάζει)

Έχουν γίνει οι αριστεροί δεξιότεροι του δεξιού και οι δεξιοί το παίζουν αντίσταση. Βιβλικές φάσεις αναγνώσθα μου.

Υ.Γ : Μαλάκες αυτός ο "Πρόεδρος ΕΕΧΙ" (που μην ξεχνάμε έχει στο βιογραφικό τις λέξεις "έχω σπουδάσει ίντερνετ") βγήκε βουλή πάλι. Ποιον έχει βύσμα;








3 comments:

Thomas the Barbarian said...

Αν θες τη γνώμη μου, καλά τους κάνει ο Άδωνις και τους πουλάει τρελίτσα. Τέτοιοι ξεφτιλισμένοι άντρες είναι, που έχουν δικαιώσει μέχρι και τον παρανοϊκό τον Άδωνι. Ευτυχώς τελευταία στιγμή τους έκοψε (τους σφυρίξανε οι "άνωθεν";) να κάνουν την κωλοτούμπα και να σκάσουν "άκυρο ψαρά" στο 62%, γιατί θα δικαιώνανε στο τέλος και τη Βούλτεψη, που έλεγε ότι θα γίνουμε Βενεζουέλα και θα σφαζόμαστε για το κωλόχαρτο.
Υ.Γ. Μια και είπα Βενεζουέλα...όλα καλά στο σοσιαλιστικό παράδεισο του συντρόφου Μαδούρο; Τα σεσουάρ εξακολουθούν να απαγορεύονται; Οι υπηρεσίες εξακολουθούν να λειτουργούν δύο μέρες την εβδομάδα; Εξακολουθεί το λαθρεμπόριο βρεφικού γάλακτος σε σκόνη; ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

Πρόεδρος Α.Π.Ι. said...

Αραξε. Μπορεί να βγει ο Μητσοτ..... αυτός, και μετά οι Συριζαίοι θα ξανακάνουν τους επαναστάτες. Και μετά θα βγει η ΝΔ και θα πει είστε 2-4 χρόνια κυβέρνηση και τα κάνετε χειρότερα. Και μετά θα βγουν οι Συριζαίοι και θα πουν 40 χρόνια εσείς φταίτε για όλα κ.ο.κ. Οι διάλογοι της Βίρνας και του Δράκου ήταν καλύτεροι...

Prophet Estarian said...

τώρα γράφω καινούριο , μισό λεπτό, επανέρχομαι με γαμωσταυρίδια