Saturday, September 19, 2015

Get in the fuckin' sack

Πήξαμε στους φωστήρες. Στις πολιτικές μεγαλοφυϊες. Στους ιντερνετικούς σωτήρες. Στους ιστορικοπολιτικοκοινωνικούς υπεραναλυτές. Σε αυτούς που τα ξέρουν όλα. Όχι σε έναν τομέα. Αλλοίμονο. Αυτούς που τα ξέρουν όλα για όλα. Πήξαμε σε αυτούς που έχουν πάντα δίκιο. Ακόμα και όταν διαψεύδονται από τα γεγονότα. Τόσο χειρότερο για τα γεγονότα.
Γράφει ο άλλος ιντερνετικές υπεραναλύσεις επί χρόνια για το πως όταν πηδάς από το μπαλκόνι φεύγεις δεξιά.
Πηδάνε από τα μπαλκόνια οι άλλοι, φεύγουν προς τα κάτω, μάπα το συμπέρασμα. ΟΟΟΟΧΙ. 
Δεξιά έπρεπε να φύγουν αλλά #insert 1250 σελίδες ανάλυσης και αιτιολόγησης γιατί αυτό είναι εξαιρετική περίπτωση και πως όλοι όσοι ισχυρίζονται πως όταν πηδάς από μπαλκόνι φεύγεις καρφί για συνάντηση με το πεζοδρόμιο είναι απολίτιστοι μπαμπουϊνοι με την ευφυϊα σχαροτήγανου.
Μας έχετε φάει τα συκώτια. Απορώ με το αλάθητό σας το φελέκι μου.
Δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω. Όλοι ταυτόχρονα έχουν πάλι 1000% δίκιο. Αλλά όλοι διαφωνούν. Αλλά κανένας καργιόλης δεν έχει παραδεχτεί ποτέ ότι "πω ρε πούστη μου εδώ έκανα λάθος, θέλει επανεξέταση".
Είχα περιπτωση στο φουμπού ξερωγώ. Απο 26/1 μας είχε ζαλίσει τον έρωτα. Ειρωνίες, επιθέσεις επί προσωπικού, "είστε όλοι πανηλίθιοι και φασιστάκια" κλπ. Ο Τσίπρας νέος Μέγας Αλέξανδρος και βάλε. Ο Καμμένος , δε σας το 'πα, κρυφή ιδιοφυϊα (δεν κάνω πλάκα). Κορύφωση λίγες μέρες πριν το δημοψήφισμα. Θυμάστε που κυκλοφορούσαν κατι ποστάκια στυλ "παίδες χαλαρώστε, ο,τι και να ψηφίσει ο καθένας, πάλι δίπλα ο ένας στον άλλο θα μένουμε, πάλι μαζί τσίπουρα θα πίνουμε, πάλι τα ίδια άγχη θα έχουμε" και τέτοια ρομαντικά. Ε βγήκε ανακοίνωση από τα κεντρικά του στυλ "όποιος ψηφίσει ναι δεν έχει τίποτα κοινο με εμένα να πάτε να γαμηθείτε δε θα μαστε μαζί μετα το δημοψήφισμα, εμείς είμαστε με την ελπίδα εσείς με το σκοτάδι, να καείτε, να πάθετε καρκίνο στο λοβό του αυτιού σας και να σας καεί ο σκληρός με το backup" κλπ. Ε για μάντεψε. Μετά την καινούρια έκδοση του "στα 4", το ποστ αυτό σβήστηκε και αντικαταστάθηκε με "δεν το βάζουμε κάτω, όλοι μαζί είμαστε στην ίδια μοίρα, με τα ίδια άγχη και τα ίδια όνειρα, έγινε ένα λάθος τώρα πρέπει να ομονοήσουμε και του ναι και του όχι για να δούμε τι θα κάνουμε με τα παιδιά μας και κλαψ λυγμ σπαραγκουάκ". Τώρα ο Μέγας Αλέξανδρος είναι προδότης και η δικαιολογία που "την πατήσαμε" είναι ότι "ε αφού ήταν νέος". Όταν στα λέγαμε φιλαράκι πως το γεγονός ότι είναι νέος δεν εγγυάται τίποτα άλλο εκτός από το ότι γεννήθηκε πρόσφατα μας έλεγες μαλάκες και ηλίθιους. Τώρα πάλι μας λες μαλάκες και ηλίθιους, αλλά τώρα είναι γιατί δεν πιστεύουμε τον Παναγιώτη το Λαφαζάνη. Και τη Ζωή. Που έχουν σχέδιο αλλά έχουν πάθει και αυτοί Θεοδωράκη και δεν το λένε. Βασικά έχουν τον τίτλο του σχεδίου. Περίπου. Δηλαδή οκ, έχουμε τις 4 βασικές λέξεις που θα έχει ο τίτλος του σχεδίου. Το ίδιο το σχέδιο χρειάζεται μεγάλη διαβούλευση και εγκεφαλική διεργασία, τόση που μπορεί ο μετωπιαίος λοβός τους να βγάλει αιμορροϊδες από το σφίξιμο. Αυτό θα εκπονηθεί κάποια στιγμή στο μέλλον, μια και προφανώς έχουμε άπλετο χρόνο και μια και επίσης προφανώς, τα 5 χρόνια που μας έπρηζαν τα τσιμπιρδόνια για το γαμάτο σχέδιό τους, δεν προκάμανε να το καταστρώσουν. Αλλά έτσι είναι, όταν μπερδεύεις το σύνθημα με το σχέδιο, κολλάει το μηχάνημα εύκολα. ΔΕΝ, επαναλαμβάνω ΔΕΝ έχεις σχέδιο. Σύνθημα έχεις.
Εμείς που μαστε και των θετικών και έχουμε κάνει και 5 σχέδια, γελάμε ασύστολα με αυτά τα "πλάνα" τους, που είναι πιο σύντομα και από σενάριο τσόντας σε χαρτοπετσέτα. Είναι π.χ σα να καταθέτεις ερευνητική πρόταση (τι να κάνω, θα μιλήσω με ορολογία που ξέρω) στο Horizon και να γράψεις : Σε 36 μήνες θα φτιάξουμε ένα μηχάνημα που θα κάνει αυτόματες εγχειρήσεις και θα έχει 100% επιτυχία σε αφαίρεση γλοιοβλαστωμάτων από δύσκολες περιοχές του εγκεφάλου. The End.
Mετά, να απαιτείς τη χρηματοδότηση που ζήτησες για το γαμάτο πλάνο σου και να λες "ε το πως θα το κάνουμε, θα το σκεφτούμε στην πορεία, έχουμε καιρό". 
Και δεν είναι οι απο τη μια πλευρά μόνο έτσι, είναι και από την άλλη. Και δεν ξέρεις σε ποιον από όλους τους βλαμμένους να πας να το ρίξεις γιατί είναι προφανώς -τουλάχιστον σε αρχηγικό επίπεδο- βλαμμένοι. Το γαμώτο είναι ότι τυγχάνει να γνωρίζω και ικανούς και έξυπνους και τίμιους ανθρώπους που κατεβαίνουν υποψήφιοι σχεδόν σε όλα τα κόμματα. Και μου ρχεται να τους ρωτήσω όλους αυτούς "εσύ παιδί μου τι δουλειά έχεις με αυτά τα ρεμάλια;". Γιατί δυστυχώς είμαστε εθισμένοι συλλογικά στο να επιπλέουν οι φελλοί. Γιατί οι φελλοί ξέρουν να σου χαϊδεύουν ηδονικά το κωλαράκι και να μη σε στεναχωρούν καθόλου, όποια και αν είναι η πολιτική σου ταυτότητα. Με το που θα σου πει κάποιος κάτι που δε σου αρέσει, σε πιάνει η εμμηνόπαυση και η ρομαντική κομεντί και μου το παίζεις ότι σου θίξαν την υπόληψη οι άκαρδοι και οι άσπλαχνοι ουρακοτάγκοι. Με το που θα σου ζητήσουν ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ να κόψεις τις μικρομαλακιούλες για να γίνεις επιτέλους υγιές κύτταρο και μπας και πάει κύτταρο-κύτταρο να φτιάξουμε όργανο κλπ κλπ μέχρι να φτιαχτεί το σώμα, αρχίζεις τα "ας φτιάξουν πρώτα οι άλλοι και μετά εγώ". Μόλις όμως έρθει ο πολιτικάνταρος από το χωριό και σου πει ο ένας για κανα διορισμό, ο άλλος για καμιά επιδότηση, ο παράλλος για το πως θα πάρουμε τη Μπόλη, ο απο κει πως θα τιμωρήσει τους οχτρούς, ο δώθε πως θα σου κάνει έκπτωση, ο κείθε πως θα σε γεμίσει περηφάνια, τσουυυπ, αρπάς τα σημαιάκια σου και πας και κάνεις το χειροκροτητή στις εκδηλώσεις.
Και θα με ρωτήσεις τώρα "ρε μάγκα, συ τα ξέρεις όλα;"
Όχι. Την έχω πατήσει όπως και όλοι. Ψηφίζω απο το 96. Δύο φορές τον ίδιο έχω ψηφίσει και τις υπόλοιπες άλλους. Σε αυτές τις εκλογές δε μπορώ να πάω να ψηφίσω. Θα ψηφίσω στην εξεταστική του Φλεβάρη όμως όπως το κόβω.
Αλλά, προσωπικά μου χει φύγει ο ρομαντισμός και η ιδεολογία και οι τεράααστιες αναλύσεις. Επίσης μου χει φύγει και αυτή η απίστευτα εύκολη, υπερβολική εμπιστοσύνη που δείχνουν οι περισσότεροι στους συνδυασμούς της αρεσκείας τους. Ελάχιστοι είναι στο "οκ θα το ρίξω σε αυτόν γιατί μη χείρον βέλτιστον κλπ και τους κόβω ελαφρώς λιγότερο καθήκια από τους απέναντι". Αυτό το σέβομαι. 
Με έχουν πρήξει όλοι τους. Και όποιος και να βγαίνει, εγώ πάλι χαμένος είμαι. Ναι να βάλουμε πλάτη ρε αδέρφια αειντε. Αλλά πως τυχαίνει και γαμάνε συνέχεια εμένα ενώ οι άλλοι που μου λένε να βάλω κώλο είναι στην κερκίδα και τρώνε ποπ κορν, δεν ξέρω, σατανική σύμπτωση. Και πλέον, ναι ακόμα και με 7 μήνες ΠΡΩ.ΦΟ.ΑΡ , πάλι τον ήπια. Ναι είναι λίγοι, ναι δεν προλάβαιναν, ναι τι να κάνουμε , ναι ήταν όλα ανάποδα, ναι οι οχτροί, ναι οι σατανικοί σατανάδες της κολάσεως, αλλά αν ναι ναι ναι, γιατί μου τα πρήζατε τα παπάρια 5 χρόνια για το πόσο γαμάτοι είστε και εσείς και τα τσιράκια σας, πληρωμένα και τζαμπέ; Και όχι τίποτα άλλο, αλλά άμα τους πεις και τίποτα τσαντίζονται και από πάνω. Αγανακτούν. Αμ έτσι είναι μάγκα. Ευθύνη σημαίνει μαζί στα πανηγύρια μαζί και στα σιχτίρια (<== αυτό δεν ξέρω αν υπάρχει ή αν μόλις το βγαλα από τη στομάχα μου αλλά πολύ μου άρεσε). Που τώρα μου σφυράνε αδιάφορα... ΌΟΟχι.. Θα κάτσεις και συ να ακούσεις τα γαμωσταυρίδια σου και θα σκάσεις κιόλας.
Οι αναλύσεις σας, αυτά τα υπέροχα και βαθυστόχαστα πονήματα (όπως διατεινόσασταν και αλληλοσυγχαιρόσασταν επί 5ετίας) εγκρεμίσθησαν ως κουραδόκαστρον παρα θιν'αλός και για το μόνο που χρησιμεύουν πλέον είναι για να βλέπουμε πόσο μαλάκες υπήρξατε ΚΑΙ εσείς, όπως και μεις, οι απλοί , καθημερινοί μαλάκες.Κοινώς, καλή η θεωρία, αλλά αν δεν επιβεβαιώνεται πειραμάτικα, είναι μαλακία. 
Σταματήστε να μου τα πρήζετε  λοιπόν και get in the fuckin' sack που έλεγε και ο Dara o'Brian.

Y.Γ: ..και μη μου τη μπαίνετε πολύ αυτές τις μέρες γιατί εκτός του ότι έχω φάει πήξιμο και άγχος, έκοψα το τσιγάρο απο τη Δευτέρα που μας πέρασε και ήδη σχεδιάζω την πρώτη σειρά ειδεχθών δολοφονιών που θα διαπράξω. Θα γίνω γνωστός ως "ο δολοφόνος με την οδοντογλυφίδα, το καμινέτο και τα 3 μικρά αλλά κοφτερά μπαλταδάκια"

6 comments:

Thomas the Barbarian said...

Ο Καμμένος πιο πιθανό μου φαίνεται να είναι κρυφή αδερφή, κρυφή πληγή ή κρυφή είσοδος για τη Νάρνια παρά κρυφή ιδιοφυΐα.
Όσο για το γιατί κατεβαίνουν οι έξυπνοι άνθρωποι με τα κόμματα των ηλιθίων, είναι γιατί αν έκαναν κόμμα οι έξυπνοι άνθρωποι και κατέβαιναν μόνοι τους, πρώτα θα έμπαινε στη βουλή το ΜΛ-ΚΚΕ και μετά αυτοί.
Υ.Γ. Ζητώ την άδεια να χρησιμοποιήσω κάποια στιγμή στο μέλλον τη φράση "σενάριο τσόντας σε χαρτοπετσέτα".

Prophet Estarian said...

Χρήση ελεύθερη

Zaphod said...

Σωραιος!

Anonymous said...

ξανάρχισε το τσιγάρο...

Πρόεδρος Α.Π.Ι. said...

Πάντα θα Πασοκίζουμε. "Η πάρτη μας να είναι καλά και όλοι οι άλλοι να πα να γαμηθούνε. Το ρουσφέτι μας να κάνουμε, λεφτά να υπάρχουν, ας βολευτούμε κάπου, κάτι ρε αδερφέ να γίνει σε ΜΑΣ και ας τρώτε σκατά με φράουλες οι υπόλοιποι"

Prophet Estarian said...

@ifageneia θα θελα αλλά έκανα σπειρομέτρηση. Δε λέει.

@Πρόεδρα ακριβώς ρε αδερφέ. Είμαστε ΠΑΣΟΚΑΡΑ στην έκδοση του 1983-84 ο,τι και να βγει.