Friday, November 28, 2008

Σουρρεάλ Μαντρίντ

Αλιβάνιστοι και αλειτούργητοι φίλοι μου. Μερικοί είστε και αλητούργητοι κιόλας αλλά ας μην προβώ σε αναλύσεις γιατί θα χεσθώμεν πατίκορφα.
Ξύπνησα το πρωί και μου ρθε μια σφοδρή επιθυμία να δαγκώσω την ... πάσα πατρότητος ελπίδα που έλεγε και ο Ροϊδης στην Πάπισσα. Ρε τι κρύο ήταν αυτό πουρνό πουρνό; Ωραία η εξοχή, δε λέω, αλλά τα πευκάκια και τα θυμάρια δε ρίχνουν τη θερμοκρασία μόνο το καλοκαίρι. Δυστυχώς τη ρίχνουν και το χειμώνα. Άνοιξα τη μπαλκονόπορτα και ωραία που φύσηξε ο μπάτηηηηηηηηηης. Κόντρα ξύρισμα μου κανε. Μου πέσαν τα αυτιά λέμε. Βέβαια ξυπνάς, δε λέω. Σου γίνονται διάφορα μέλη του σώματός σου κασάτα προφανώς, αλλά τσιτώνει το μάτι, σφίγγουν οι κώλοι (κάνει καλό και στην κυταρίττιδα αγάπη μου, βέβαια, άσε έχω βρει την υγειά μου, τι μασαζοκαλσόν και @@:.. άνοιξε τη μπαλκονόπορτα το πρωί στο δάσος και βγες έξω με το μποξεράκι να σου πω εγώ..)
Τέλος πάντων. Ξύπνησα κρυώνων και πεινών μεν, με μεγάλα κέφια δε. Και αυτό δεν είναι καλό γιατί όταν έχω κέφια εγώ, μετά πονάει. Αφού τσάκισα δυό φρυγανιές σικάλεως με βουτυράκι και μελάκι (έχωμεν αρχίσει να προσέχωμεν τη διατροφή μας καθότι γερνάμε και έχωμεν αποφασίσει να μη σαπίσουμε τελείως πριν κλείσουμε τα 35. Μετά θα νυμφευθώμεν και θα σαπίσουμε ούτως ή αλλέως), τσάκισα και μια περτικαλάδα και έφυγα με κέφια για τη φάμπρικα.
(γράφω χωρίς ειρμό αλλά κάτι θα βγει.. και βλέπω να έρπει υποχθονίως μια τάση προς καθαρεύουσα τώρα οποτε θα γελάσωμεν)
Στο δρόμο για τη φάμπρικα ήκουγον μετά θαυμασμού τα νεότερα περί εξεταστικής επιτροπής και παπάδων και εξεπλάγην. Έπεσον εκ των συννέφων (stratus στα 1800 πόδια και αρκετά Cumulus 1 στα 3000) όταν ήκουσον πως οι άγιοι παππούληδες διέθετον και δεπτέραν οφφ σορ εταιρία ίνα διαμοιράζονται τα κέρδη τους μετά του ποιμνίου (πρόβατα). ΕΥΓΕ των! Φράφο! Αυτό είναι θεάρεστον έργον βρε αλειτούργητοι (δικό σας) ρεμπεσκέδες. Σκοπός ήτο να μαζέψουσι αρκετόν κασέριον (cash εις την φραγκολεβαντίνικην) ίνα βοηθήσουσι τους απανταχού αναξιοπαθούντας, πληγέντας, μωρούς, χωλούς, τυφλούς, κουφούς, μουγκούς, αεκτζήδες, ανάπηρους πολέμου, ανάπηρους ιδεολογικά και τα ελοιπά και τα ελοιπά. Αλλά σου λέει, τι να μαζεύωμεν τώρα αγαπητοί αδελφοί και να τα δίδωμεν ολίγα ολίγα... ΟΥΧΙ! Θα τα μαζέψωμεν πρώτα ΌΛΑ, και μετά θα τα δώκωμεν ΟΛΑ εις τους ταπεινούς υμών προαναφερθέντας αδελφούς, ίνα κάνουμε και δυνατό καμπ μπακ εις την κενωνίαν και να μαζέψωμεν και τους αλειτούργητους και αλιβάνιστους νέους.Έτσι, προχωρήσαμεν εις την τεχνικήν "φασίολον τον φασίολον γεμίζει ο ντορβάς" και μαζέψαμεν ταπεινά και με κόπο 67 εκατομμύρια ευρώ. Μόνο που τώρα που τα μαζέψαμεν, τα άτιμα είναι σαν το δαχτυλίδι του Φρόντο. Αουαρ πρέσιους. Που να τα δίδωμεν στους αγράμματους χαχόλους που τα έχουν ανάγκη. Αφού θα τα φάνε σε ακόλαστας πράξεις, σε ξύδια, σαρκικάς απολαύσεις και σε iPod. Άσε, θα τα κρατήσωμεν εις το +θησαυροφυλάκιόν+ μας για να τα φάμε σε Mercedes (cabrio πάντα, ίνα μας βλέπει ο Θεός ακόμα και όταν οδηγώμεν), σε μαιζονέτας και σε λίμνας τας οποίας θα διαθέσωμεν στους απανταχού ξεπλένηδες ινα ψαρεύουσι πέστροφας να φάνε λίγο να λιγδώσει το ορθόν τους που έχουν καταντήσει σαν τον Αγιον Ιωάννην τον Στυλίτη. Επίσης πλησίον των λιμνών ως γνωστόν φύωσι και βρύα και οι λειμώνας βρίθουσι λειχηνών, οπότε οι ταπεινοί μπουρτζόβλαχοι θα ημπορώσει όπως συνοδεύσουν τας πέστροφας μετά βρύων και λειχηνών, ώστε να έχουν ένα πλήρες γεύμα βρίθων πρωτεϊνών, υδατανθρακών, καλών λιπαρών ω3 και φυτικών ινών.
Και μετά μας αποκαλούσι απατεώνας οι αλιβάνιστοι!
Απατεώνες δεν είμαστε! Μοναχοφάηδες είμαστε μόνο!

UPDATE UPDATE : Δεν ηναφέραμεν ότι πλέον παράσχωμεν και εξαιρετικάς ιατρικάς συμβουλάς (μπέχο) (τουτέστην τζαμπέ εις γιαννιώτικην αργκό). Με την υπερντούπερ χολι βίζιον μας (προσέχτε τσόλια, βίζιον, όχι βύζιον) βλέπουμε εντός στηθών, εγκεφάλων κλπ. Διαγνώσεις για κάπνισμα, αξονικές εγκεφάλου, μαγνητικές αγιογραφίες, τρανσαμινάσες, χολή, πέτρα στα νεφρά, ουρολοιμώξεις, μαλαφράντζα, μαλάρια, Πάρκινσον, Αλτζάϊμερ, δυσπεψία, δυσκοιλιότητα, χαζομάρα, κωλοπετούρα. Εξετάσεις και διαγνώσεις δια πάσαν νόσον και μαλακίαν, ειδικά το δεύτερον. Εσύ καπνίζεις, το βλέπω στο στήθος σου. Ωραίο στήθος.
Έχω και λίμνη, πάμε μια βόλτα;
Το αποφάσισα, δεν ξαναπίνω ούζο Πέμπτη βράδυ, ξυπνάω άσχημα την Παρασκευή.
Που να πάμε το βράδυ.. μουμπλε μουμπλε...

Update στο update : Αποφασίστηκε.. Ρακές
ΑΣΧΕΤΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ

19 comments:

Anonymous said...

"Έχω και λίμνη, πάμε μια βόλτα?"
Χοχοχοοοοο!!!! Είσαι όμως... XD

patsiouri said...

Επιτέλους βρήκα χρόνο να διαβάσω προσεκτικά το προηγούμενο κι'εσύ έγραψες κι'άλλο!!!!!!!!!1
Σκρόμφ!!!
Πάω Γιάννενα!

Stefanos said...

Luthien, ναι το ξέρω, και εγώ με θαυμάζω!
Πατσιούροβα να πας να πας!!

Sophia said...

Εγώ που έχω κάτι μαγνητάκια στο ψυγείο, μπορώ να βοηθήσω στις μαγνητικές... (Απ' την έξω του μεριά.. γιατί μέσα έχει κάτι homemade τσίπουρα, λιμοντσέλα, κόκκινες αρκούδες, ρεκορδιασμένες μαύρες μπύρες και τα συναφή εδέσματα..)
;-D

issallos said...

απεταξαμιν απεταξαμιν...αει πεταξεμιν ηνα ξεσαλλωσουμεν με ρακομελαν πληρους αλκοολουχας
...μετα πλήρουσ' ισύ ιγώ δίν εχου
λιφτά μαζί ΄μ'

αναματαλεω: (ΥΓ) καλα τετοια +γκοθικ διασκευη+ δεν την ειχα φανταστει στο τραγουδι καλοοο+

Ellie said...

χαχαχαχαχα μου φτιαξες την διάθεση όμως δεν μπορώ να πω!!!! Πρωτότυπη έξοδο βλέπω :P σέλω κ εγώ :P

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ said...

Τί περιμένεις, καλέ μου άνθρωπε, από... ρασοφσόρους...

Προκοπή;

Για την πάρτι τους όλα.

Την πολύ καλημέρα μου.

vloutis.wordpress.com
vloutis.blogspo.com

BioLogos said...

Όπου μπέχον, τρέχων...

Βλέπω ότι το ταξίδι στο τρίγωνο της καταστροφής (Περίπου,Στοές,Λαγκράντζ ή/και Ίντιαν) έδωσε νέα έμπνευση.Η δικιά μου πρόταση στα πλαίσια της μπεχοσύνης που μου εμποτίστηκε από μικρής ηλικίας είναι η εξής:
Δεν ανοίγουμε ένα οφ σορ μοναστήρι, πλήρως εξοπλισμένο με αποστακτήριο τσίπουρου για να λύσουμε όλα τα προβλήματα της ζωής μας?

ΥΓ.Μπορούμε να αγοράσουμε και την πεντακάθαρη Παμβώτιδα στο κάτω κάτω.

ΥΓ2.Αν περάσατε από το τζεδοχωριό μου τα Χμας ρίξτε μέηλ.

γλεπόκι said...

Αχού!...οι λειμώνας βρίθουσι λειχηνών!!!
Και εσύ. Βρίθεις. Γενικώς και αορίστως.

Artanis said...

Καταπληκτικά είναι τα Γιάννενα, η λίμνη, το νησάκι...Αλλά πήγε μια γνωστή μου εκεί για μεταπτυχιακό και μου τα μαγάρισε, τα καημένα...Δεν της έφτανε ο Βόλος...
Πάντως το κείμενο καταπληκτικό, όπως και το προηγούμενο...ΟΙ κεφάτοι άνθρωποι περνανε καλά παντού...

Loth said...

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....
ΑΜΑ ΠΑΘΩ ΚΩΛΟΠΕΤΟΥΡΑ ΘΑ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ!!
ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ..
ΝΑΙ!ΓΑΜΩ! ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΟΟΟΟΣ!!
;PppPppPPPPPPPPPPP
ΥΓ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΤΑΚΙΟΥ ΘΑ ΣΥΣΚΕΦΘΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΕΑΥΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩΜΕΝ!!
ΜΑΑΑΤΣ

Stefanos said...

Sofia : Χεστα μαγνητάκια, φέρε τα τσίπουρα. Οβερ.
Isallos : Ναι γαμεί η διασκευή..πολύ ατμόσφαιρα λέμε :D
Ellie : Ναι μέσα στην πρωτοτυπία ήμανε... και Παρασκευή και Σάββατο.Τα του Σαββάτου θα ακολουθήσουν εις ποστάκιον..
Κύριε Βλούτη: Καλά έχω πάψει να περιμένω από αυτούς εκ γεννετής. Αλλά δε μπορώ να κρατηθώ και να μην τους κοροϊδεύω :D
Biologe : Μπέχο οσο αντέχω!! Χριστούγεννα χλωμό να ανέβουμε στην Παγουρία γιατι θα κανω σκι στη Βαυαρία :D (παπάρια.. λουκάνικα και μπύρες θα τσακίζω..)
Γλεπόκι ευχαριστώ πολύ. Ναι γενικά είμαι βρίθων.. :P
Artanis: Έχεις απόλυτο δίκιο. Άμα έχεις κέφια, παντού καλά περνάς..τσιρς και καλως ήρθες.. αν θυμάμαι καλά δηλαδή..
Αραχνιάρα : Ναι ειμαι και γαμών και δέρνων γενικότερα.. που να στα λέω..

Sophia said...

Ok, αλλά άμα καπνίζεις, προσπάθησε να μην γίνεις μολότωφ, είναι 54,5% το συγκεκριμένο...
;-D

Loth said...

ΑΡΑΧΝΙΑΡΑ???
ΚΑΛΑ ΤΕΛΟΣ.
ΠΟΙΟ ΤΕΛΟΣ?
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΜΟ..ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΚΟΝΗ, ΜΟΥΧΛΑ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΗ Ε?
ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ
;PpPPpPppPPPPPPPPPPP

γλεπόκι said...

Γιατί σου κάνει τόσο εντύπωση πως κάποιοι μέσα στην εκκλησία ενδιαφέρονται μόνο για το κέρδος Profit E$tarian.

Stefanos said...

Αραχνιάρα : θυμήθηκα ένα χαρακτηρισμό που είχε βγάλει κάποτε μια εξαιρετική χιουμορίστρια φίλη δια τις.. χμμ.. για πολύ καιρό μη σεξουαλικά ενεργές γνωστές τις..
τις έλεγε spidermoun..
άσχετο αλλά γαμάτο..
Γλεπόκι : ποιος σου είπε οτι με εκπλήσσει; Εγώ ψάχνω τρόπο να κάνω το ίδιο χωρίς να φορέσω μούσι και να βάλω ράσα.. :P

Tanila said...

Τι είναι κωλοπετούρα;
"Πετάει" ο κώλος σου;
Όπως όταν "πετάει" το μάτι σου;
Όταν "πετάει" το μάτι σου κάποιν θα δεις.
Όταν "πετάει" ο κώλος σου;
Θα σε κωλογαμήσουν;

Stefanos said...

Ρε συ Τανίλα, μου περηφανεύεσαι ότι είσαι και χωριάτα...και δεν ξέρεις την κωλοπετούρα.. :P

Anonymous said...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片