Friday, September 26, 2008

Επιτέλους, δικαίωση

Διάβασα προ ολίγου το αρθράκι αυτό και ενεθουσιάσθην ο πολυγαμικός.. (Ναι καλά, πρόσεχε μη σχίσεις κανα καλεσόν ωρέ..) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά από γενιές επί γενεών, οι βιολόγοι απέδειξαν την πραγματική τους αξία, δικαιώνοντας τους απανταχού επί γης αρσενικούς που..χμμ... πετούσι από λουλουδάκιον εις λουλουδάκιον, αφήνοντας τον σπόρον τους εδώ και εκεί. Περιττό να σας πω ότι αυτή η ανακάλυψη αποτελεί τη μεγαλύτερη συμβολή της βιολογίας στη σύγχρονη επιστήμη αλλα ΚΑΙ κοινωνιολογία, μια και μέχρι τώρα ήτο μόνο χρήσιμοι για να ανατέμνουν ποντίκια, σαύρες και τσιπούρες, και να δίνουν περίεργα ονόματα όπως balaenoptera musculus και canis lupus lupus (πως φαίνεται ότι κάποτε παραέκανα παρέα με τέτοιους) σε συνηθισμένα ζώα όπως η φάλαινα και ο λύκος. Συγχαρητήρια λοιπόν στους βιολόγοι που αποκάλυψαν ότι πρέπει να ...χμμ.. έχομεν στενάς σχέσεις και να τεκνοποιούμε με πολλάς γυναίκας, δια να έχομεν -and I quote- "diversity in the X chromosome". Μπορεί από βιολογία να μην είμαι και πολύ εξπέρ, αλλά τα βασικά τα κατάλαβα. Το νόημα είναι "παίδες, για να έχουμε ποικιλία στο εμπόρευμα είστε υποχρεωμένοι να συνουσιάζεσθε και να τεκνοποιείτε με όσες περισσότερες μπορείτε". Βέβαια προς το παρόν ας φροντίσουμε το πρώτο μισό της πρότασης, και για το δεύτερο βλέπουμε!! Βιολόγε ελπίζω να δεχτείς τα συγχαρητήριά μου ως άξιος εκπρόσωπος του επιστημονικού σου πεδίου! ΕΥΓΕ ΝΕΕ ΜΟΥ! Υ.Γ : Διαβάστε το άρθρο, λέει. Και κάντε και bookmark το site. Επίσης λέει..

8 comments:

Unknown said...

Που δηλώνουμε συμμετοχή στο πειραματικό της έρευνας;

ΣΠΙΘΑΣ said...

Δες κι αυτό, τρισμέγιστε Προφήτα!
Δες
κι αυτό!

BioLogos said...

Eυχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ειδικά τώρα που θα γίνουμε και οικογένεια (εγώ ως σώγαμβρος) νοιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος για την τιμή.

Περιττό να σου πω ότι έχω από πίσω μου έναν Γάλλο και 2 Γερμανούς συναδέλφους που ζητωκραυγάζουν και πανηγυρίζουν για αυτή την κολοσιαία ανακάλυψη!
Όπως λένε, προσπαθούν να το εξηγήσουν στις διάφορες σπερματοδέκτριες αλλά δεν κατανοούν το σημαντικό του θέματος.

ΥΓ.Τζένκις Καν ρουλζ!

pølsemannen said...

Μα το συμπέρασμα είναι απόλυτα λογικό!

Για το ανθρώπινο είδος η πολυγαμία είναι το φυσικό, πέρα από τις κοινωνικές συμβάσεις που επιβλήθηκαν αργότερα

Βιοποικιλότητα και τα μυαλά στο μίξερ.

Α! Υπάρχει και μια κάπως νταουνιάρικη εκδοχή για τα παντρεμένα αρσενικά.

Οι γυναίκες παντρεύονται έναν "μαλακάκο", καλό παιδί για να έχουν κάποιον να ασχολείται με τα τέκνα... τα οποία θα κάνουν με τους παίδαρους γκόμενους που πηδώσι εδώ & εκεί!!!!!

Παρμένο μέσα από την ζωή ε;

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ said...

Ok, ζέ κομπρί: μας λες δλδ "γυναίκες, πηδηχτείτε ελεύθερα"! Όμως καλέ μου, έχω μια απορία: με τις αδερφές σας, μανούλες σας, κόρες ή συζύγους ισχύει το ίδιο;;;

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ said...

Να ευχηθώ Χρόνια Πολλά; Κι ευτυχισμένα!!!

offshore said...

"...με τις αδερφές σας, μανούλες σας, κόρες ή συζύγους ισχύει το ίδιο;;;"

‘Εχω την ίδια απορία.

Stefanos said...

Γιατί, άμα σας πω ότι ισχύει το ίδιο και για αυτές, θα το πιστέψετε οτι το εννοώ; Επιπλέον, η έρευνα δεν αναφέρεται στις γυναίκες, αλλά στους άνδρες :D Μια και ειμαστε 3:1 σε αναλογία, ε άνετα μπορούν όλοι οι άντρες να πάνε με πολλές γυναίκες, ενώ οι γυναίκες να κρατήσουν τον αριθμό εραστών σε χαμηλά επίπεδα :P
(Εν τω μεταξύ, λένε λένε λένε οι γυναίκες για μας και συνήθως αυτές είναι που μας ρίχνουν στο σκόρ.. :p)