Sunday, August 21, 2005

Ζεί ο πούστης ο τουρίστας!

Επέστρεψα.
Κατεστραμμένος.
10 μέρες άντεξα . Το 10ο βράδυ στο πλοιο της επιστροφής εκτός από τα γαμωσταυρίδια που έριχνα αριστερά δεξιά, άρχισε να τρέχει η μύτη, με έπιασε βήχας που έμοιαζε περισσότερο με επιθανάτιο ρόγχο και μια υπνηλία απίστευτη. Η ΙΟΣ ΓΑΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ. θα αγοράσω σπίτι εκεί. Στάνταρ. Το βρηκα ήδη. Μέχρι τα Χριστούγεννα ελπίζω να έχουν πέσει οι υπογραφές. Περίμενα να δώ ξεφτιλίκια στυλ Χερσόνησο-Μάλια-Λαγανά. Αλλά όχι! Δεν υπήρχαν πουθενά μεθυσμένα αγγλάκια έτοιμα για φασαρία και τσαμπουκά. Από τις 2 και μετά όλοι ήταν χεστοί στο ποτό, και σε μια διαθεση εντελώς καρναβαλίστικη-αγαπάμε ολο τον κόσμο- λετς πάρτυ κλπ κλπ. Η Ίος είναι ΦΤΗΝΟ νησι. Και όταν λέμε φτηνό, εννοούμε τσάμπα! 3 Ευρώ τα ποτά σε προσφορά (κυρίως κοκταίηλ) και 4 τα κανονικά. 2.5 ευρά η μεγάλη μπύρα. Και κατά το 90% ποτά ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ. Πρώτη φορά στη ζωή μου ήπια 5 τεκίλες σερί χωρίς καν να την ακούσω. Στο Far Out της Ποπέας. 12-8 εκεί. Και μετά πάλι 12-8 στη χώρα. Κλασμενοι από το ποτό συνέχεια. Αλλά σε ωραία φάση. Γνωρίσαμε όχι ένα αλλά δύο κάρα κόσμο. Πεθάναμε στο γέλιο. Γίναμε σαν γύφτοι απο το μαύρισμα. Λουστήκαμε με μπύρες. Χορέψαμε με στρινγκ στο κεφάλι. Στις 7 το πρωί προσπαθούσα να πουλήσω 2 φίλες απο την Αθήνα που πέτυχα εκει σε κάτι ιταλούς "Due ragazze, 50 euros". Οι Ιρλανδές είναι η πλέον γαμάτη φυλή. Τέτοια άτομα είχα χρόνια να δω. Η βόρεια Ελλάδα είχε στείλει τους χείριστους εκπροσώπους. Ακούσαμε Θεσσαλονικιό να κάνει καμάκι σε ξένη με αττάκες του στύλ "Do you know Bil Carras?" . Στις Θεσσαλονικιές που μέναν δίπλα μας στα δωμάτια είπαμε καλημέρα και γύρισαν το κεφάλι αλλού. ΚΑΛΗΜΕΡΑ σου είπα μωρή ψώλα, δεν σου την έπεσα. Σταδιαλα. Οι Ιταλοί είναι κγμ τους λαούς, αλλά μόνο κατά μονάδες ή δυάδες. Άμα μαζεύονται περισσότεροι απο 3, είναι και γαμώ τις φασαρίες. Μαθαίναμε στον Φραντσέσκο να βρίζει ελληνικά και αυτός μας μάθαινε να βρίζουμε ιταλικά. Ξημερώματα στην εκκλησία αυτός να φωνάζει "Εκω μεγκάλη πούτσα" και εμείς "Manganelo grosso" . Λιώσιμο με ποζεριές στο Flames. Απειρα mojito στο Ios Blue. Και μετά να σε παίρνουν καροτσάκι καμιά 10ρια Ιρλανδές και να σε πηγαίνουν για συνέχεια. Ατέλειωτο χτύπημα στο Rehab και σφηνάκια τεκίλα πάνω στον αφαλό της γκαρσόνας. Κραιπάλη-Ξενύχτι-Λιώσιμο. 10 μέρες απίστευτες. Και ακόμα ζεί ο πούστης ο τουρίστας. Και γύρισε Και έχει μια κατάθλιψη και κάτι νεύρα, άλλο πράμα. Μπορεί να μην ξεκουράστηκε σωματικώς αλλα ξεκουράστηκε πνευματικώς. (Και οσονούπω θα έρθει και ο IRA Πάτρα για καναδυο μέρες..Θα γεμίσει το σπίτι ξανθά/κοκκινομάλλικα ξωτικά) (θα μου πιούν όλα τα ποτά ρε διάολε...) Καλώς σας βρήκα. Και όποιος πούστης πει καλό χειμώνα θα του κοψω την καλημέρα..

14 comments:

Μαρκησία του Ο. said...

Καλώς ήρθες πάλι, τρελό μου καρναβάλι!
(μιας και είσαι στην Πάτρα...;-)

0comments said...

Να 'χα την όρεξή σου μόνο!

"Σταδιαλα!" - Όλα τα λεφτά

Pegasus said...

Welcome Back!!! :)

Ασε, ιο που "μαμάει" και δερνει επαθα φέτος και άσχημο κιόλας γιατί μου το γύρισε σε βροχίτιδα... καλοκαιριάτικα βροχίτιδα, ναρκωτικά σιρόπια και αντιβιώσεις!!! Περαστικούλια σου πάντως!

Phantasmak said...

To Flames είναι αυτό που βρίσκεται λίγο πιο πάνω από την πλατειίτσα με τις καφετέριες;

Ωραία η Ίος και δύο φορές που πήγα εκεί πέρασα γαμάτα και γνωρίσαμε καρακόσμο όπως λες. Πότε ρε θα μας φιλοξενήσεις; :P

Oneiros said...

Welcome back! Ίος, Ιρλανδές... ζηλεύω φριχτά, amigo. Αυτές είναι διακοπές!! (όσο για τη σωματική ξεκούραση, "time enough for the earth and the grave", που έλεγε κι ο Κόναν). Για την Κρήτη δεν έγραψες τίποτα όμως.

Stefanos said...

Δεν πήγα τελικά Κρήτη ρε. Είχαμε μαστόρια στο εξοχικό και επειδή είχαν φύγει οι γονέοι καθομουν εγώ να τους ποτίζω.
(Ο άτιμος έπινε ένα καραφάκι ούζο στις 9 το πρωί και δούλευε μέσα στο λιοπύρι..)

Unknown said...

Είσαι σίγουρος ότι δεν έπεσες στο άλλο 10% των ποτών;

Εγώ τελικά φέτος για πρώτη φορά δεν έκανα "ζημιάρικες" διακοπές. Θα επανορθώσω "οσονούπω στρατηγέ μου..."

Είσαι μέσα; Λεω να ρίξω και τους "ρούνους" ένα από τα επόμενα ΣΚ!

alex said...

"ξανθά/κοκκινομάλλικα ξωτικά"
OK τώρα κατάλαβα γιατί έχεις έμπνευση!!!

Περιμένω ιστορίες ;)

Phantasmak said...

Δε μου λες ρε... ποζέρι, Harley Bar και Booker πήγες όταν ήσουν Σαλονίκη;

jojo said...

βρε καλώς τα τα παιδιάααααα....

φορτσάτος και φουριόζος μας γύρισες και με καλά λόγια στο στόμα...
σημειωτέον, το λεξιλόγιό σου πήρε τον κατήφορο...
φαντάζομαι οτι το τροπικό σου μαύρισμα σε κάνει να νιώθεις πιο "φρί" αλλά που θα παει θα συνέλθεις πάλι.
αυτό τώρα το είπα γιατί την είπες άσχημα για τις σαλονικιές και θίχτηκα! μ!
άντε και... καλά κρασιά!(είδες δεν είπα καλό χειμώνα οπότε οφείλεις να μου λες καλημέρα απο δω και στο εξής)

Stefanos said...

Φίλε Παύλο, δεν είμαι κομμουνιστής γενικότερα, και όσον αφορά τις γυναίκες, δεν είμαι κομμουνιστής ειδικότερα :)
Jojo τι να κάνουμε, η ζέστη, το ποτό, το ξενύχτι, όλα αυτά χαλαρώνουν τα ήθη (και ενίοτε τα στήθη) οπότε και όπως καταλαβαίνεις αυτό συνεπάγεται και χαλάρωση της γλώσσας. Υπόσχομαι οτι θα είμαι κύριος απο δω και πέρα (τεσπα, όσο μπορώ δηλαδή).
Αλλά για τους εκπροσώπους της Μακεδονίας, εξακολουθώ να έχω παράπονα. (Και που να σου πω για τις Καβαλιώτισσες..)

jojo said...

για τις καβαλιώτισσες δεν μπορώ να πω τίποτα, ούτε για τις σερραίες επισης...
είπαμε είμαι σαλονικιά οχι εκπρόσωπος και δικηγόρος όλης την μακεδονίας!
οσο για τις συμπολίτισσες που σου γυρίσανε την πλάτη, δεν θα κάνω το συνήγορο του διαβόλου, όλα είναι πιθανά.
απο το να αποτελούν κακό δείγμα που είναι εξαίρεση στον κανόνα καλής διαγωγης και φήμης που εχουν οι σαλονικιές, μέχρι να τρομάξανε που σε είδανε και να σκιάχτηκαν έτσι μαύρος και άραχνος που έγινες.... (χιχιχι)

stellini said...

Καλως ήρθες!!!! Ετσι ετσι γεμισαν οι μπαταρίες!!! Αυτάαα ειναι!! Γιατι αν δεν τα κάνεις τώρα πότε θα τα κάνεις???? Περιμένω να δώ φωτο! (Ναι ναι μήν χάσω χαχαχα).. και όσο για την επενδυσή σου στην Ιο εγκρίνω εγκρίνω!!! (μπας και ποτιστεί λίγο και η γλάστρα χιχιχιχιχ)!

Anonymous said...

www.arelis.gr
περιεχει ερωτονομικον
που απαγορρευθηκε στην ελλαδα
λογω των τολμηρων σεξουαλικων σκηνων ολων των ειδων και ολων των εθνων και τουριστων