Friday, July 10, 2009

Έρχεται!


Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ο Zaphod είναι στο δρόμο και μου ρχεται για σουκού. Το βράδυ θα γίνει τελετουργική τελετουργία και εσπερινός του Μέγα Σουβλακέα (θα έχουμε και φωτογραφικό υλικό) και τη σεπτή ακολουθία θα ακολουθήσουν μοχίτα με δυόσμο από τον κήπο και βουτιές στα γάργαρα νερά της στέρνας που χαϊδευτικά αποκαλώ πισίνα.
Αύριο επειδή το σπίτι μου το χουν κλείσει οι γονέοι για δικό τους πάρτυ, λέω να τους πάω στην Ανάβυσσο στο πιτς μπαρ να λιώσουμε απο το μεσημέρι. Ή Σούνιο θα δούμε. Αλλά εκεί πιτς μπαρ δεν έχει γαμώτο...
Προβλέπεται μεγάλο φαγοπότι και τρελλά γέλια καθότι έχω να τον δώ απο την Καθαρά Δευτέρα που ήμασταν Σαλόνικα και μου χει λείψει το σκαζμένο.
Επίσης εκπέμπω έκκληση και κραυγή αγωνίας :
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ ΜΕ ΔΩΜΑΤΙΑ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!!
Νεότερα τη Δευτέρα που θα έχω ξεμεθύσει -οριακά-

6 comments:

Unknown said...

Έχετε καλά σουβλάκια εκεί;
Να περάσωα βόλτα αν είναι...
Ζάρια θα ριξουμε;

Sophia said...

Λοιπόν, έχουμε ένα θεματάκι εδώ πέρα, το γνωστό δίλημμα: δυόσμο, ή μέντα? Επειδή εγώ δεν θέλω να μένω με απορίες, προτείνω την διοργάνωση νυχτερίδας (στις ημερίδες κάνει ζέστη...) mojitoποιτείας όπου θα μελετήσουμε ενδελεχώς τις δύο βερσιόν του προαναφερθέντος ίνα αποφασίσωμεν η χρήση ποιών αιθέριων έλαιων μας επιτρέπει καλύτερη πρόσφυση στην καρέκλα/σκαμπό/πεδιλάκι και την μεγαλύτερη αντοχή στην αριθμητική κατανάλωση των ποτών. (Οκ, ο παράγοντας σουβλάκι προτείνω να μην αγνοηθεί...)
;-Ρ

Ellie said...

Τίποτε άλλο κερνάει το κατάστημα; Γιατί δεν την αντέχω την πρασινάδα στο ποτό μου με τίποτε!! Από σουβλάκια καλά πάτε; Μ έχει πιάσει μια λιγούρα σήμερις!!

Μαύρος Γάτος said...

Προφήτα μου

αυτά τα περί "στέρνας" να τα πείτε στο κλιμάκιο του ΣΔΟΕ που πορεύεται προς την Σκήτη σας. Επίσης εκείνο το "πιτς μπαρ" μάλλον για ημιυπαίθριο το κόβω οπότε φάτε κανένα σουβλάκι λιγότερο, γιατί θα ξηλωθείτε....

Καλά να περάσετε βρε!

Σ:ο))))

Από μικρό κι από τρελό said...

αχου δν ξέρω τπτ από Αμοργό δυστυχως, αλλά Ανάβυσσο ήμουν κ εγώ αυτό το σουκου κ ήταν καταπληκτικά!!!!!


σματς!

Βαγγέλης said...

Ti έγινε, πνιγήκατε στη στέρνα;