Friday, May 26, 2006

Ουυυυ ρεεεεεεε!! (από star bellas)

Τα μάθατε τα νέα; Αμφισβητείται το αποτέλεσμα της Eurovision. Μάλιστα! Και από ποιόν; Από τον κύριο Κουίκ! Το πρωί άνοιξα την τηλεόραση για να ‘χω κάτι να ακούω μέχρι να ετοιμαστώ για τη δουλειά. Πάνω στο ζάπινγκ λοιπόν πέφτω πάνω στην εκπομπή του όπου και διαβάζανε τις εφημερίδες. Το αφήνω μπας και ακούσω καμιά είδηση γιατί εγώ να κάτσω να δω ολόκληρο δελτίο έτσι όπως τα ‘χουνε καταντήσει δεν παίζει. Κάποια στιγμή λοιπόν πετάνε το εξωφρενικό ότι αμφισβητείται η νίκη των Lordi γιατί, όπως υποστηρίζουν, υπάρχει πιθανότητα οι Φινλανδοί πολίτες να ψήφισαν τη χώρα τους μέσω Σουηδίας χρησιμοποιώντας το γνωστό και αγαπημένο διαδίκτυο (μάλιστα, όπως τ' ακούτε και σύμφωνα με τους ειδήμονες μπορείς από ένα πισί να στείλεις μέχρι και 60 sms μέσα στα 10 λεπτά που διαρκεί η ψηφοφορία). Δε γίνεται, λέει, να ήταν τόσες πολλές οι ψήφοι (μη ρωτήσετε πόσες ήταν, θα σας γελάσω). Και λέω ότι αμφισβητείται από τον κύριο Κουίκ γιατί πέταξε μία ατάκα του στυλ «ευτυχώς μας άκουσαν και θα το ερευνήσουν» ή κάτι παρόμοιο. Είπαν ότι η διαφορά είναι πολύ μεγάλη (διαφορά σε σύγκριση με τα προγνωστικά; δεν κατάλαβα αλλά δεν έχει σημασία), πήραν από πολλές χώρες υψηλή βαθμολογία και τέτοια. Και δε μου λέτε ρε παλικάρια: Άμαν είναι έτσι γιατί να μην κοιτάξουμε και τα περσινά αποτελέσματα και τα προπέρσινα και πάει λέγοντας; Δηλαδή οι Φινλανδοί είναι μεγάλοι απατεώνες και στήσανε ολόκληρη μηχανορραφία μέσω του Διαδικτύου προκειμένου να βγει η χώρα τους αλλά οι Ελληνάρες πέρσι δεν είχαν ανακαλύψει το μηχανισμό ε; Ή, ακόμα καλύτερα, τον είχαν ανακαλύψει αλλά ως τίμιος λαός που είμαστε δε θα χρησιμοποιούσαμε ποτέ τέτοια παράνομα μέσα προκειμένου να βγούμε πρώτοι. Τι λε ρε; Σοβαρά; Κι εγώ λέω ότι αν μάθαινα ότι κάτι τέτοιο είχε γίνει πέρσι δε θα μου έκανε καμία εντύπωση γιατί εντάξει, κούκλα η Παπαρίζου, ωραία φωνή αλλά το τραγούδι της δεν ήταν και το καλύτερο (ήταν απ’ τα καλύτερα όμως αν θυμάμαι καλά – εγώ τους Wig Wam ήθελα για λόγους αρχής αλλά δε μου ‘κατσε). Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι γιατί δεν μπορούν πλέον κάποιοι στενόμυαλοι και οπισθοδρομικοί να αποδεχτούν τα αποτελέσματα… Γιατί σώνει και ντε η Α.Ε.Σ. πήρε από τα τρία το μακρύτερο ενώ τα προγνωστικά την έβγαζαν πρώτη. Ξέρω ‘γω; Γιατί πάνε και ρωτάνε όποιον να 'ναι (ρωτάνε όντως;). Ουδέποτε ρωτήθηκα εγώ ή άνθρωπος που ξέρω για το ποιος πιστεύουμε ότι θα βγει. Μήπως, επειδή αυτοί που κάθονται και ψηφίζουν στο διαδίκτυο πριν το διαγωνισμό είναι αυτοί που όντως ακούνε Βίσση, δηλαδή κάτι πιτσιρίκια που είναι και το είδος ανθρώπων που κάθονται κι ασχολούνται με ψηφοφορίες κλπ; Γιατί εγώ δεν ξέρω πολλούς άνω των 25 που να χάνουν την ώρα τους ανεβάζοντας τα προγνωστικά της Eurovision. Τελοσπάντων, θα δείξει. Έτερη κουλαμάρα η κυρία Λουκά που λόγω της επικαιρότητας (Κώδικας Da Vinci & Lordi) την ξεθάψανε και χτες έλεγε τα απίστευτα πάλι, ότι θα διαμαρτυρηθεί στην πρεσβεία της Φινλανδίας, ότι δε γίνεται μία χαρά -κατά τα άλλα- χώρα να επιλέγειτους Σατανάδες να την εκπροσωπήσουν και άλλα τέτοια φαιδρά.
Μετά είπε για την ταινία και όταν τη ρώτησαν αν την έχει δει (για να μπορεί να έχει και άποψη) είπε «όχι». Και όταν την ξαναρώτησαν «μα γιατί, δε θα μπορούσε να έχει συμβεί κάτι τέτοιο» άρχισε να ωρύεται ότι «ουυυυυ βλάσφημοι, αυτό δε γίνεται». «Γιατί;» τη ρώτησαν «Γιατί αυτό είναι αμαρτία» είπε και τέτοιες αηδίες. Μάλιστα, πειστικότατο επιχείρημα, δεν μπορώ να πω… Ρε γαμώτο για κάτι τέτοια έχω μνήμη χρυσόψαρου, είπε κι άλλα χτες – ένα κάρο βλακείες κι έλεγα «πω πω θα γράψω πολύ πράμα αύριο» και τώρα δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα :S. Ακούστηκε ότι θα παίξουν οι Lordi στην Ελλάδα στις 06/06/06. Γουστέρνετε; Θα γίνει πανικός!

8 comments:

Unknown said...

Μα οι φινλανδοί είναι γνωστοί απατεώνες...
Δεν το ήξερες;

e-Lawyer said...

Κοιτα, πρέπει να γίνει κάτι με το αδιάβλητο, όντως. Προσωπικά θα πρότεινα σύνταξη εκλογικών καταλόγων για τη Eurovision, εφορευτική επιτροπή κλπ.

Stormrider said...

ρε παιδιά, ότι και να κάνετε, από πίσω βρίσκεται Σιωνιστική συνομοσία ενάντια στον ελληνισμό και την ορθοδοξία. τι ψάχνετε...

vasvoe said...

μα και πρόπερσι που βγήκε δεύτερος ο Sakis, πάλι αμφισβητούσαν τα αποτελέσματα, τί είχε γίνει να δεις...
α ναι, κάτι λέγανε, πως το τραγούδι που κέρδισε, δεν ήταν ορίτζιναλ, δεν θυμάμαι...

aliel said...

darthiir δου ξου/ δου α

e-lawyer να ετοιμάσουμε μία εισήγηση, χαχαχα

stormrider πάντα κάτι βρίσκεται από πίσω, ως γνωστόν οι θεωρίες συνομοσίας έχουν βρει φανατικό κοινό εδώ στην Ελλάδα

vasvoe και καλά έχουν κλέψει το Poison του Alice Cooper. Αν αυτοί έχουνε κλέψει μία η Βίσση έχει κλέψει δέκα (που δεν ξέρω αν έχουνε όντως κλέψει).

Τι να πεις...

aoratos said...

Ρε δεν πάνε να κάνουν τη δουλειά που έκαναν μικροί μπάς και ξελαμπικάρουν? Α στα διάλα.
Μας έχουν πρήξει τα παπάρια τόσες μέρες με τη Βίσση.
Σιγά το ναό ρε! Του χρόνου θα στείλω τη γιαγιά μου στη Eurovision. Μεγαλύτερη επιτυχία θα έχει.
Ποιοί μαλάκες μιλάνε για κομπίνα των Φινλανδών? Μήπως εκείνοι που απο τέτοιες γιορτούλες και πανηγυράκια τα αρπάζουν? ΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑ ΡΕ ΖΩΑ.
Πάρτε τώρα το τρίτο το μακρύτερο και βάλτε το εκεί που ξέρετε. Αν και στην περίπτωσή σας ένα καφάσι μπύρες θα σας ταίριαζε περισσότερο. Κάτι ξέρει η γιαγιά Αννούλα. ΟΥΡΤ!

Elemental_Nausea said...

Οι πιθανότητες να βγεί η Bίσση ήταν ελάχιστες.Τώρα για να καλύψουμε τα χάλια μας τα ρίχνουμε σε άλλους ωσ γνωστόν.

Σύμφωνα με σοβάρη εφημερίδα ακα Espresso 06/06/06 είναι η συντέλεια του κόσμου και η Αμερική έχει πάρει τα μέτρα της για την συντέλεια...Δλδ και η συντέλεια να είναι μπορεί να την εμποδίσει?Όχι για να καταλάβω...

madmethod said...

Καλά βλάκας είναι? Ισχυρίζετει οτι και το δικό μας 12 υπολογιστής το έδωσε? Γιατί αν ένα 12 το δίνει υπολογιστής, τότε όλα τα 12 τα έχει δώσει υπολογιστής.

Τι φοβισμένα ανθρωπάκια και ο Κουικ και όλοι οι υπόλοιποι "δημοσιογράφοι". Τσιμουδιά για το οτι η ΑΕΣ ήταν και είναι μια overrated τύπισσα με ηλίθιους για αυλή.