Saturday, May 20, 2006

Που κατάντησε ο Δίας, να τραγουδάει στη Γιουροβίσσιον

Τέτοιο καρακατσουλιό, τέτοιο κιτσαριό, τέτοια ξεφτίλα, τέτοια παρακμή, ούτε σε συγκέντρωση των Απανταχού Παρηκμασμένων Παρακμιακών. Στη Χούντα τα κάνανε καλύτερα αυτά τουλάχιστον. Πιο επικά. Πιο "σοβαρά".
Ο Δίας να τραγουδάει "Volare" ρε; Είμαστε σοβαροί; (ξέρω, όχι). Ο Άρης ρε να τραγουδάει Τζένγκις Χάν;
Είπαμε να δείξουμε κάτι από Ελλάδα, όχι να ξεφτιλίσουμε το κάτι από Ελλάδα. Και ναι το θεωρώ ξεφτίλα αυτό. Βέβαια δεν θα τρέξει κάστανο για αυτό. Άμα έβαζαν όμως τον Άγιο Γεώργιο και την Αγία Βαρβάρα ή τους Ταξιάρχες, στη θέση του Άρη, να δούμε τι θα γινόταν.
Κακογουστιά. Ελλεεινό θέαμα. Και όχι μόνο γιατί προσβάλλει αυτούς που πιστεύουν σε αυτή τη θρησκεία (και είναι και δικαίωμά τους και μαγκιά τους και καλά κάνουν, και ΠΡΕΠΕΙ να προσβληθούν. Βέβαια αν αντιδράσουν θα τους πούμε μαλάκες και γραφικούς. Πράγμα που δεν πράξαμε για τις γιαγιάδες που απειλούσαν πως θα σπάσουν τα κεφάλια αυτών που πήγαν να δούν τον Κώδικα). Ο Ήφαιστος που μοιάζει περισσότερο με τον Καραγκιόζη (άρα με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια, ξεφτιλίζουμε και Ήφαιστο και Καραγκιόζη) είναι μεγάλη στιγμή στην τελετή, το ίδιο και η Αφροδίτη που τραγουδάει Βίβα λα Ντίβα, Αφροντίτα.
Ποιος ατάλαντος το έκανε αυτό; Πήγε κάποιος μάλλον να δώσει πνοή από τελετή έναρξης Ολυμπιακών. Μια τελετή καθ'όλα απίστευτη, σοβαρότατη και με σεβασμό σε όλη την γαμημένη την Ιστορία που έχουμε καταντήσει να ντρεπόμαστε για αυτήν γιατί αλλιώς θα μας πούν οπισθοδρομικούς.
Τώρα εγώ είμαι ο ανώμαλος που το βλέπω όλο αυτό ως απίστευτα κακόγουστο; Μήπως τα παραλέω; Μπορεί ρε γαμώτο. Αλλά τι να πω. Πάλι καλά που δεν βγάλαν τον Αριστοτέλη να τραγουδάει το Shake it και τον Πλάτωνα το My number one.
Η ιδέα για αυτή την τελετή ήταν χειρότερη και από την ιδέα του Γιωργάκη να βάλει υποψήφια την ξανθιά-γυναίκα-μουσουλμάνα-δικηγόρο .
Ά ρε κακόμοιρε Δία.. Του χρόνου σε βλέπω δεύτερη φωνή στον Φλωρινιώτη και την Αφροδίτη Λουλουδού.
Υ.Γ : Ψηφίστε Lordi!
Υ.Γ 2 : Για να λέμε και τα καλά όμως, το τέλος της φάσης με τα σκηνικά από τον Αριστοφάνη κλπ κλπ είναι αξιοπρεπέστατο, πολύ σοβαρότερο από την αρχή με τα καραγκιοζιλίκια. Εστω και αν είναι λίγο ... κάπως..Αυτό βρωμάει Παπαδημητρίου
Υ.Γ3 : Αυτή τη στιγμή, το γαμάτο κομματάκι της Φινλανδίας είναι πρώτο! ΕΕΕΤΣΙ!!! Μπράβο στα φρικιά ρε! (Μλκ θα πατώσει η Απόλυτη.. χαχαχαχαχαχαχααχαχ)
Ζήτω η Φινλανδία!!! Επιτέλους!!! ΟΟΟΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΕΕΕΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Λυσσάξτε τώρα! Α ρε μακάρι να δώ μεσημεριανάδικα τη Δευτέρα!!!!

6 comments:

aoratos said...

Lordi δαγκωτό ρε ΖΩΑ. Γαμώ τη Eurovision σας και τα πανηγυρια σας.
Δεν έχετε δεύτερο σώβρακο να βάλετε και τρέχετε να αγοράσετε τα εισητήρια με τα 200 €. Και μετα σας φταίει η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Ρε ΟΥΣΤ.
Αννούλα - Amstel καλό πάτο!!!

aoratos said...

Άντε γειά.... Up the Irons at last!!!!

i-fallos (Καπεταν Ηρεμος) said...
This comment has been removed by a blog administrator.
i-fallos (Καπεταν Ηρεμος) said...

Έχει έκτακτη μεσημεριανή εκπομπή η Τατιάνα!
Κυριακάτικα....

madmethod said...

i-fallos, το πιο ωραίο είναι οτι ο άντρας της είναι Κύπρο για τις εκλογές ... Πάλι στην Φιλιππινέζα νταντά (σταρ του μελοδράματος η Τατιάνα και η φωτιά στον Αλφα) τα παιδάκια για να μας πήξει στην αποκαλυπτική χαζομάρα της....Οχι στην Αποκάλυψη τώρα (Τατιάνα), Ναι στην Arockalypse (Lordi)

Anonymous said...

. Πάλι καλά που δεν βγάλαν τον Αριστοτέλη να τραγουδάει το Shake it και τον Πλάτωνα το My number one.

Χα,μη δινεις ιδεες!