Wednesday, May 17, 2006

Αύριο στον Κώδικα, φορέστε πανοπλία

Τελικά είχα δίκιο που να μην είχα. Πιο Μεσαίωνας και από το Μεσαίωνα. Βγήκαν στις ειδήσεις οι αγανακτισμένοι υπέρμαχοι του Χριστιανισμού και άρχισαν να εκτοξεύουν απειλές. «Θα τους σπάσουμε τα κεφάλια» κλπ. Και μην πει κανείς οτι δεν ειπώθηκαν τέτοια γιατί τα παίζουν από χτές βράδυ.
Ωραία, χαίρομαι που ζώ σε μια δημοκρατική και ελεύθερη χώρα που ο καθένας έχει το δικαίωμα να πάει στον κινηματογράφο χωρίς να τον λιθοβολήσουν. Ευτυχώς δηλαδή που δε ζω σε καμιά μουσουλμανική χώρα που αυτοί οι κολασμένοι απαγορεύουν τα πάντα αν δεν συμφωνούν απόλυτα με το Κοράνι, αυτή την παλιοφυλλάδα του. Και καλά κάναμε και τους κοροϊδεύαμε και τους λέγαμε κάφρους και απολίτιστους που βαράγαν κόσμο όταν βγήκαν τα σκίτσα του Μωάμεθ στη Δανία. Εμείς είμαστε άλλο πράμα. Εμείς έχουμε δίκιο γιατί μας το είπε ο Θεός. Ναι ο ίδιος! Ναι σου λέω, εμείς οι Χριστιανοί είμαστε πάγκαλοι. Αυτό το «αγάπα τον πλησίον σου» , αυτό το «γύρνα και το άλλο μάγουλο», αυτό το «αγάπα ακόμα και τον εχθρό σου», τα έχουμε εμπεδώσει. Και δεν είμαστε σαν αυτούς τους κάφρους που κυνηγάγανε τον Ρουσντί πρίν κάμποσα χρόνια επειδή τους προσέβαλλε το παλιοβιβλίο τους το Κοράνι. Αγαπάμε εμείς. Αγαπάμε όλο τον κόσμο. Αρκεί να είναι ίδιος με εμάς. Αρκεί να λέει αυτά που λέμε εμείς και αρκεί να πιστεύει με ταπεινοφροσύνη, θέρμη και προ πάντων, μεγάλο φόβο. Και τον αγαπάμε ακόμα περισσότερο άμα αφήνει και τον οβολό του στο παγκαράκι γιατί έχουμε και ανάκες. Έστω όμως και αν μας κακολογούν εμάς τους Χριστιανούς ότι δεν ακολουθούμε αυτά που λένε τα ιερά βιβλία μας, εμείς έχουμε ένα να πούμε : Αποδεικνύουμε ή όχι καθημερινά με τις πράξεις μας ότι το «μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι» το έχουμε τελείως μέσα στο πετσί μας ; ;
Και ναι υπάρχει μόνο μία αλήθεια, η δικιά μας και άμα δεν τη δεχτείς θα σου σπάσουμε το ξεράδι να μάθεις παλιοάπιστε ! Φυσικά είναι αλήθεια η αλήθεια μας, αφού έτσι τα γράφει στη Βίβλο και στα Ευαγγέλια. Τι δηλαδή, τα αμφισβητείτε; Ποιος Θωμάς και ποια Μαγδαληνή ! Ο Θωμάς ήταν ένα πρεζόνι ρεϊβάς του κιαρατά και στον μυστικό δείπνο ο Κύριος τον έβαλε να γράψει 10000 φορές «δεν θα ξαναρωτήσω βλακείες» . Η Μαγδαληνή, αμ δεν τα ξέρουμε και τα δικά της ; Μια παλιοπόρνη ήταν που ο Κύριος –Μεγάλη η Χάρη του- την πήρε κοντά του. ΑΥΤΟΣ τη συγχώρεσε. ΕΜΕΙΣ οχι όμως. Τι; Πουθενά δεν αναφέρεται στα Ευαγγέλια ότι η Μαγδαληνή ήταν πόρνη; Απλά αμαρτωλή; Ε το ίδιο είναι. Τι; Και εμείς άμαρτωλοί είμαστε αλλά δεν ειμαστε πουτάνες; Πως τολμάτε βλάσφημοι, αλητήριοι, πρεζόνια, σατανιστές, ακούτε και Άιρον Μέιντεν τους γιούς του Σατανα! Τι; Η «Iron Maiden» ήταν εργαλείο της χριστιανικής Ιερας Εξέτασης; Αααα εεεε.. ναι οκ, καλά κάνανε στους άπιστους και τους σφηνώνανε εκεί μέσα να τους τρυπάνε τα καρφιά σε αυτή τη ζωή όπως οι πιρούνες των διαόλων στην άλλη. Αχ αυτοί οι καθολικοί, μπορεί να είναι αιρετικοί αλλά όλα και όλα, ξέρανε πως να κουλαντρίζουνε τον κόσμο. Εμείς οι ορθόδοξοι μπορεί να είμαστε πιο μιτζάτοι, πιο σέξυ και πιο σωστοί στην πίστη μας, αλλά τα καψίματα τα σταματήσαμε νωρίς. Γαμώτο, δεν προλάβαμε να κάψουμε όλους τους ναούς των ειδωλολατρών. Αυτός ο Παρθενώνας, στο λαιμό μας κάθεται ακόμα. Τον έχουμε και τον δείχνουμε κιόλας σα δε ντρεπόμαστε. Πάλι καλά που για λίγα χρόνια τον κάναμε Παναγιά Αθηνιώτισα και αγιάσανε λίγο τα μιασμένα μάρμαρά του.
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ζώα γιατί αν δεν πιστεύετε θα σας αλλαλιάσουμε στη σφαλιάρα. Έχει να πέσει ράβδος που θα πάει σύννεφο. Και όποιος πάει και δεί το Νταβίντσι, θα του σπάσουμε τα παϊδια ! Ναι θρησκεία της αγάπης είμαστε αλλά η πολλή αγάπη βλάπτει. Άντε πολύ ψηλά τον πήρατε τον αμανέ και πρέπει να πέσει καμιά ιερή φωτιά να σας κάψει λίγο τους απαυτούς σας για να συνέλθετε. Ζώα ! Αφορισμένοι! Θα απλώσουμε τη χριστιανική μας ρομφαία και θα σας κόψουμε φιλέτα! Αμαρτωλοί! Τιιιιι; Οι παπάδες φοράνε ζαρτιέρες και κάνουν αίσχη; ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ αυτά είναι ψέμματα και σκευωρίες του Σατανά και του πρίγκηπά του, του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Ουυυυ σιξ χάντρεντ εντ σίξτυ σίξ!

Πάντως χωρίς πλάκα τώρα, αν εγώ πάω σινεμά, και είναι απέξω, και με ακουμπήσουν, για να τη βγάλω λάδι τι πρέπει να κάνω; :
1. Να κάτσω ακίνητος και να πω επειδικτικά μπροστά στις κάμερες « Ορίστε, χτυπήστε με, σας γυρνάω και το άλλο μάγουλο» .
2. Να ορμήσω και να αρχίσω τις κουτουλιές
3. Να δηλώσω πως όποιος παρέμβει στα συνταγματικά μου δικαιώματα και στις ελευθερίες μου θα τραβιέται στα δικαστήρια ακόμα και μετά τη Δευτέρα παρουσία
4. Να πέσω κάτω και να γελάω κοιτώντας τις γιαγιές και τους καλόγερους να βρίζουν τον κοσμάκη Υ.γ : Δε με νοιάζει αν αυτοί που είδα ανήκουν σε παραθρησκευτικούς, θρησκευτικούς,μεταθρησκευτικούς, διαθρησκευτικούς ή οτιδήποτε. Να τους μαζέψει η Εκκλησία που στάνταρ τους υποκινεί ανεπίσημα...

7 comments:

Stormrider said...

ααα δεν έχεις δοκιμάσει σε χριστιανοταλιμπάν τη γνωστή χειρονομία με τα κερατάκια κ τη γλώσσα έξω;;; χάνεις!

---. said...

Εγώ προτείνω κουτουλιές. Με τέτοια κεφάλα γιου μπιτ δεμ ενιτάιμ.

:PPPPPP

The wise Aineolach said...

a re estarian, kanw kainourio sikoti apo ta gelia kathe fora pou grafeis (gia na mhn pw gia tous koiliakous k ta +10 xronia zwhs ktl ktl)...oso gia to cinema fora staurous, pare eikones k pes oti hrthes na to deis osan kritikos kinimatografou apo to periodiko "Agiasmata & 8aumata"

aliel said...

Εγώ έχω μία καλύτερη ιδέα: Θα πάρουμε μαζί μας το βιβλίο και όποιος τολμήσει να μας πει οτιδήποτε, θα αρχίσουμε να το προσκυνάμε με ευλάβεια. Φαντάζεσαι σκηνικό; Τέλεια θα ήταν!!! :D

aoratos said...

Δώσε ένα Maiden να φέρουμε μια γυροβολιά αδερφέ :P

Dellaporta said...

Αν σε παραζορίσουν πες πως ανήκεις σε άλλη θρησκεία, που δέχεται ως ανώτατη Θεότητα τη Μαρία τη Μαγδαληνή και τον Ιησού ως τσιράκι της και πας να προσκυνήσεις!

Μετά κάλεσε ασθενοφόρα για τους απόπληκτους.

Depsorama said...

Έλα τώρα... Κατά βάθος, πεθαίνεις να είναι όλοι αυτοί απέξω. Πάω στοίχημα ότι θα γουστάρεις πολύ!