Monday, June 20, 2005

Ωραίουα μου Magrathea!

Μπορεί να είμεθα σοβαροί, μορφωμένοι, έξυπνοι, καλλιεργημένοι και γενικότερα κγμ τους τύπους (και τα καλάμια μας είναι βελτίστης ποιότητος) αλλά έχουμε και άλλα προτσόντα. Και επειδή το σοβάρεψα στο προηγούμενο ας ρίξουμε κάτι ελαφρο τώρα για να αλλάξει ο κλίμας . Σας έχω μια συνταγή : Πάρτε 6 καλούς φίλους, 2 κιθάρες, ένα εξοχικό, 2 καφάσια μπύρα, ενάμισι κιλό ρακή, ένα μπουκάλι Πλωμάρι (αυτό μας έσκισε στο τέλος), 1 κοντοσούβλι (περίπου 2 κιλά),μερικά λουκάνικα και διάφορα παρελκόμενα. Καθίστε τους απο τις 6 το απόγευμα και αρχίστε να τους ποτίζετε και να τους ταίζετε. Περίπου στις 4 το πρωί θα ουρλιάζετε ολοι "Και εγώ σ'αγαπώ γαμώ το *beep* μου" στο καπάκι "Σπασμένο καράβιιιιιιιι" και μετά λίγο Στανίση σε μιξ με U2 (Μη με ρωτησετε πως,αλλά έγινε). Την επόμενη μέρα ξυπνήστε, πιείτε καφέ, πάτε παραλία, κοπανήστε ακομα μερικές μπύρες, γυρίστε σπίτι και ξανακάντε μια σχεδόν από τα ίδια. Τα αποτελέσματα είναι τα εξής : α. Θα μεγαλώσουν οι μπάκες κατά 5 εκατοστά στάνταρ β. Θα κολλήσετε κάποια άθλια και σουρρεαλιστική αττάκα ( στην περίπτωσή μας "Magrathea!" -με το χέρι να δείχνει το άπειρο- , "ωραίουα", "Ηπιαμε και ουζο? Το ξερα οτι κάποια μαλακία κάναμε!", "Ο σκύλος σου δαγκώνει?" ) γ. Θα γυρίσετε από το τριήμερο πλήρως ανανεωμένοι, με μαύρους κύκλους στο ματάκι, γαμάτες φωτογραφίες και τρελλά κέφια. οπως εγώ τώρα. Καλά ήταν. Οχι ψέμματα. Καλή είναι καρέκλα, το ποτήρι, η τηλεόρασή μου. ΓΑΜΑΤΑ ήταν!

4 comments:

Oneiros said...

Μπράβο ρε Estarian (και Douglas), επιτέλους βρέθηκε μιά λέξη για να περιγράψει αυτή τη συνταγή: Μαγραθέα! (κατά το "την κάναμε Μαγραθέα").
(Τα metadata, που λέγαμε :-)
Πάντα τέτοια!

Stefanos said...

Θενκς συνάδελφε. Και πιστεύω οτι ανακάλυψα και την αληθινή συνταγή της pangalactic gargleblaster. Μπύρα+Ρακή+Ούζο :)
Τα κάναμε Magrathea δεν λές τίποτα :)

i-fallos (Καπεταν Ηρεμος) said...

Χαίρομαι που πέρασες καλά!
Φοβάμαι όμως ότι κατηγορείς για τους μαύρους κύκλους τα ποτά, ενώ φταίει σίγουρα το κοντοσούβλι! Θα πρέπει να τόφτιαξαν βαρύ!...

Stefanos said...

Εγώ το έφτιαξα.. και ναι ηταν θεόβαρυ... :)
(το μυστικό έγκειται στο μούλιασμα επί ώρες μέσα σε διάφορα αρωματικά + φρέσκο πράσινο και μαύρο πιπέρι)