Thursday, July 28, 2016

Εβίβα λα ρεβολουθιόν - ΑUTH Αντιεξουσιαστρώνα Καμπ 2016

Θα είχα γράψει κάτι από τη Δευτέρα το απόγευμα κιόλας, αλλά επειδή δεν είμαι πληρωμένος κονδυλοφόρος του οποιουδήποτε και έχουμε και δουλειές, έκατσε να καταφέρω σήμερα να πω "άντε σούρε μέχρι το γκομπιούτερεζ και γράψε τη μαλακία σου".

Σύσσωμο το πανελλήνιο καρακατασοκαρίστηκε που μαζεύτηκε το διεθνές τζετ σετ των απανταχού γκρούβαλων και ήρθε να μας κατσικωθεί μέσα στο Απουθού για δέκα μέρες.
Φυσικά το πανελλήνιο συνήθως καρακατασοκάρεται και εξανίσταται και για ανυπόστατες μαλακίες, αλλά πάμε παρακάτω.
Μαζεύτηκε λοιπόν η αφρόκρεμα της αντιεξουσιαστικής εξουσίας και ήρθε να μας επιβάλλει την παρουσία της με το γνωστό νόμο του "αφού θα είμαστε πολλοί δε θα τολμήσει κανείς να μας πουλήσει μούρη" (που περίπου έτσι περιγράφετο και εις την ιστοσελίδα τους που ανέφερε οτι "μπορεί η παρουσία μας εκεί να μην είναι ακριβώς νόμιμη, αλλά θα τη νομιμοποιεί ο αριθμός μας" ή κάποια τέτοια ανούσια παπάτζα επιπέδου δευτέρας γυμνασίου όπου οποιος ήθελε να μη γράψει διαγώνισμα έλεγε "αν κάνουμε όλοι αποχή απαγορεύεται να πάρουμε απουσίες".
Αφού λοιπόν ο συρφετός των γκαβλωμένων ελβετών υπέρμαχων της ελευθερίας ήρθε και μπαστακώθηκε με το έτσι θέλω σε ένα χώρο για τον οποίο ποτέ κανείς τους δε νοιάστηκε ή δεν προσέφερε κάτι -με όλη την ιεράν οργή ενός πολεμισθού του 1204 που πάει να πολεμήσει τους απίσθους και να σώσει τους αγίους τόπους και τους αναξιοπαθούντες κουλουπού, άρχισαν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά:
α. Να σπάνε επικοινωνιακά αρχίδια με το πόσο ήρωες είναι
β. Nα ταγκάρουν το σύμπαν


Mέρα πρώτη - Οι Ελβετοί άρχισαν να ξεροψήνονται

Μέρα τρίτη - Παιδικαί κατασκηνώσεις "Τα Γλαράκια"



Αφού ήρθαν λοιπόν τα παιντιά και μας κατσικώθηκαν, ξεκίνησαν και το θεάρεστο έργο τους, ήτοι μπούκαραν με το σεις και με το σάς και ευγενέστατα στη νομική, δε μπορώ να πω, τα παιδιά ήταν απο σπίτι. Απλά όταν τους είπαν "σας παρακαλούμε, δεν είναι μπορδέλον εδώ να μπαίνει ο χ ψ πάσα εις ένας Χανς ελβετός και να ξεγκαβλώνει", είπαν "οπρίτς, ημείς είμεθα συναισθηματικοί και ευαίσθητοι άνθρωπες και αγαπώμεν τους συνάνθρωπάς μας, δια τούτον, κάνε πέρα μη φύγει ο λοστός και σπάσει κανα κεφάλι, θα σπάσωμεν την θύραν"... έσπασαν και κάτι ψιλά, κατέστρεψαν αμαλάχει και παπαριές και ποιος νοιάστηκε.
Πάντως για ελευθεριακοί και αντιεξουσιαστές, τίγκα στις απαγορεύσεις είναι τα παιδιά 
Απαγορεύεται η φωτό καθότι δεν είμεθα μαλάκες, να μας μπουζουριάσουσι μετά

Επίσης,

Απαγορεύεται και το πέσιμο, καθότι κάμπινγκ, καλοκαίρι, μπαφίδια και ξύδια, αλλά το παραχέσαν οι σύντροφοι



[Λεπτομέρεια στα αριστερά, τα κορόϊδα που μαζεύουσι τα αλληλέγγυα σκουπίδια που οι αλληλέγγυοι ήταν πολύ απησχολημένοι ίνα τα μαζέψωσι μόνοι τους]
Παρατηρώ μια αντισεξουαλικότητα η οποία δε συνάδει με την πάλαι ποτέ χίπικη προσέγγιση στο σεξουαλικό ζήτημα και που με ανησυχεί παιδιά. Διατί διερωτώμαι ο ερίφης:
Αν δεν την πέφτωμεν κυρίες, κύριοι και λοιποί, πώς θα δουλέψει το πράμα;
Θα περιμένωμεν ίνα ανθίσωσοι τα κρίνα;
Θα περιμένωμεν ίνα μας κάνει συνοικέσιον η πεφιλημένη και ποτνία προμάμμη μας; (ποτνία μαλάκες γιδοβοσκοί, είναι η σεβαστή, δεν πήγα να γράψω ποντία).
Και τέλος πάντων άντε πες εγώ είμαι ένα καπιταλιστικό γουρούνι που όταν θα έρθει η ώρα θα κρεμαστώ από έντερα κλπ, αφού θα με έχουν κάψει οι παπάδες που είμαι άθεος και οι χρυσαυγίτες που δεν είμαι αρκετά χελλήν κλπ κλπ, κοινώς πάρτε σειρά. Δε νογάω από έρωτα.
Εσύ ελευθεριακέ μπαφίστα μου (έλα παραδέξου το, αυτό που μας έσπαγε τα ρουθούνια 10 μέρες μέσα στο γαμωΑΠΘ ΔΕΝ ήταν σπεσιαλιτέ από τη συρία όπως τεχνηέντως διαρρέατε, εκτός αν στη συρία τρώνε χασισόπιτες. Που είναι σπεσιαλιτέ στην Ολλανδία, ολλανδέ που μου το παίζεις αδιάφορος εκει περα στα σκαλάκια της νομικής) τι κάνεις για τον Έρωτα; ε; Τόσο για το ιδανικό, όσο και για το σωματικό κομπόνεντ του πράγματος; κοινώς, πώς κανονίζετε να γαμάτε χωρίς πέσιμο ρε παιδιά; όχι το χω απορία. (Και δεν εννοώ στρειτ πέσιμο, εννοώ γενικά οποιουδήποτε συνδυασμού πέσιμο, χέστηκα τι πέσιμο είναι). Α ναι τώρα που το θυμήθηκα είμαι και cis - scum.

Έχει πλοτ τουίστ η απαγόρευση όμως μια και παρακάτω πληροφορούμεθα ότι

Μπορεί να απαγορεύουμε διάφορα, αλλά μην είσαι μαλάκας, ανυπακοή. Τώρα . Όχι, δε θα μου πεις εσύ τι θα κάνω.







Εδώ οκ παραδέχομαι νομικίστικη τρίπλα επιπέδου Σοπενχάουερ και πώς να έχεις πάντα δίκιο. Γιατί ναι μεν οι απαγορεύσεις, αλλά είμαστε και αντιεξουσιασθαί και μην ξεχνιόμαστε, γράφουμε στα αρχίδια μας τις απαγορεύσεις. Μαθήματα αγνής αποφυγής κακοτοπιών που καλύτερα μόνο σε ιερά βιβλία υπάρχουν.

Βιβα λα ρεβολουθιόν αλα Σβίτσερα


Ο,τι γράψατε, θα υποστηρίξω ακριβώς τα αντίθετα. Ανυπακοή!

Και εδώ βλέπουμε όλο το νόημα της φάσης. Ο Χανς απο την Ελβετία, στη χώρα του δε μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα και το χει άχτι. Άσε που η μάνα του κάνει συνέχεια μπάμιες και τσαντίζεται.
Έτσι λοιπόν κανόνισε να ρθει εδώ πέρα, που είμαστε λίγο χαλαροί και δε γουστάρουμε περιορισμούς και απαγορεύσεις και τέτοια (εκτός από αυτές που βάζουμε εμείς οι ίδιοι) να ξελαμπικάρει λίγο το παιδί πάνω στο μετεωροσκοπείο του ΑΠΘ -και όχι μόνο.
Έτσι λοιπόν η μεγάλη αντιεξουσιαστρώνα Χανς ο Ελβετός, μαζί με ένα σκασμό αλάνια ήρθαν να μας διδάξουν ήθος, αλληλεγγύη και οικολογία και το έκαναν με περισσή χάρη και χωρίς να ανοίξει ρώθων.

Η οικολογία πάνω από όλα, ε και αν αφήσουμε και τίποτα, μην αγχώνσθε , θα τα μαζέψουμε του χρόνου που θα ξανάρθουμε





Αυτό που πραγματικά εξοργίζει σε όλη αυτή τη φάση δεν είναι μόνο το στυλάκι των παλλικαριών. Αυτά τα παιδιά, αυτό το στυλάκι έχουν, αυτές τις ιδέες, αυτή τη συμπεριφορά. Αυτό που με εξοργίζει είναι το συλλογικό "ουφ, φτηνά τη γλυτώσαμε" της πανεπιστημιακής κοινότητας και κυρίως της πολιτείας.
Ο,τι και αν ακούσατε στις ειδήσεις, νομίζω ότι τα ξεχείλωσαν λίγο τα πράγματα. Οχι, οι καταστροφές δεν είναι τεράστιες, ούτε ακριβώς πλήχθηκε το κύρος του πανεπιστημίου.
Με τον ίδιο τρόπο που δεν πλήχθηκε ποτέ το κύρος κανενός ιδρύματος που βανδάλισαν ποτέ καννίβαλοι.
Το κύρος του πανεπιστημίου είναι οι σοβαροί άνθρωποί του. Και δεν εννοώ οτι όλοι είναι σοβαροί εδώ μέσα. Εννοώ αυτο ακριβώς που λέει οι πρόταση.
Το κύρος του πανεπιστημίου είναι οι σοβαροί άνθρωποί του. Είναι αυτοί που το προηγούμενο Σάββατο το μεσημέρι αντί να ναι παραλία, ήταν στο εργαστήριο. Και ήταν πολλοί. Εξαιρέστε με εμένα, δεν πρόκειται ποτέ να αυτοχαρακτηριστώ σοβαρός. Ας το πουν άλλοι.
Είναι αυτοί που ιδρώνουν τη φανέλα. Που βγάζουν δημοσιεύσεις, που βγάζουν έργο που βοηθά κόσμο, είναιι αυτοί που γράφουν προτάσεις και φέρνουν γαμωλεφτά στο γαμωκράτος που τους γαμωφτύνει καθημερινά και ποικιλοτρόπως. Είναι οι καθαρίστριες που καθαρίζουν τις βρωμιές μας.  Είναι οι υπάλληλοι ασφαλείας που αγωνιούν αν έχουμε πυροσβεστήρες και μας κάνουν μαθήματα ΚΑΡΠΑ κάθε τρεις και λίγο. Είναι οι -λίγοι;πολλοί; αυτοί τέλος πάντων- καθηγητές που νοιάζονται για τη μόρφωση και για την παιδεία. Είναι οι γαμημένοι οι άνθρωποι που σε κάθε αιμοδοσία πλημμυρίζουν την αίθουσα τελετών για να δίνουν αίμα για το συνάνθρωπό τους. Είναι οι γαμημένοι οι μαλάκες που μοίραζαν τρόφιμα από το πανεπιστήμιο στους πρόσφυγες μέσα στη βροχή, με τον Teacherdude (γεια σου αδερφέ) . Αυτοί είναι το κύρος του πανεπιστημίου ρε αλάνια. 
Και αν θέλεις να το πω και αλλιώς, ενώ το πανεπιστήμιο ανήκει σε όλη την κοινωνία, σε αυτούς που δίνουν το μεταφορικό ή κυριολεκτικό αίμα τους σε αυτό το γαμημένο το ίδρυμα, ναι φιλαράκι, ανήκει ελάχιστα παραπάνω και η φωνή τους πρέπει να ακούγεται. Όχι να μας απειλεί ο Χανς ο καβλωμένος ελβετός με το Μητσάρα το γκρούβαλο απο την Ικαρία ότι αν δεν του επιτρέψουμε να έρθει θα μας βολέψει. Οχι να βαριανασαίνουμε ανακουφισμένοι ότι "ουφ, οκ νταξει, θα μπορούσαν να τα χαν γαμήσει όλα άμα τους είχαν προκαλέσει"
Μην ξεχάσουμε να επισημάνουμε δε, ότι όλο αυτό το νταβαντούρι έγινε σε μια πόλη και εντός ενός ιδρύματος που και επίσημα ως θεσμοί και σε επίπεδο μεμονωμένων ατόμων, βοήθησε και βοηθά ενεργά τους πρόσφυγες (βέβαια ίσως να μην πιάνουμε 100% στο ευαισθητόμετρο). Πιο πρόσφοροι για μαθήματα ενδεχομένως θα ήταν κάτι φυρομιανοί, κάτι ούγγροι και κάτι αυστριακοί (α να μην το ξεχάσω και κάτι ελβετικά χωριά) που επέδειξαν από παγερή αδιαφορία έως ανοιχτή εχθρότητα και βιαιοπράγησαν εναντίον των προσφύγων. Αλλά εκεί που δε μας παίρνει, κοκοκό.


Μη χαίρεσαι στρατόκαβλε φίλε μου. Δεν είμαι υπέρ μιας αστυνομοκρατούμενης πανεπιστημιούπολης στην οποία θα φοβόμαστε να κλάσουμε ή να δημοσιεύσουμε paper για την εξέλιξη, μην προσβληθεί κανας παπάς.
Βέβαια από την αστυνομοκρατούμενη δυστοπία τύπου 1984 που βλέπουν παντού μερικοί μερικοί μέχρι αυτό που γίνεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στο ΑΠΘ με τα ναρκωτικά, υπάρχει πολύς δρόμος, αλλά ποιος χέστηκε για τα ναρκωτικά πουθενά, για να χεστεί για τα ναρκωτικά στο πανεπιστήμιο. Και υπό αυτό το πρίσμα ναι, τα γελοία γκράφιτι των γκρούβαλων -με τις τροχοσπιτάρες τους όμως να λάμπουν- είναι το πολύ πταίσματα.
Το πρόβλημα είναι πολυσύνθετο και εδώ που έχουμε φτάσει φοβάμαι ότι μόνο με λύσεις γόρδιου δεσμού θα λυθεί. Τύπου "μεταφερόμαστε στη Θέρμη να ησυχάσουμε απο σας". Μαλάκες είναι το ΙΠΤΥΛ και το ΚΕΔΕΚ που είναι στου διαόλου τη μάνα νομίζεις; 

Το κακό είναι ότι με τη νοοτροπία του "μην ερεθίσουμε τα παιδιά για να μην το κάψουν όλο" δημιουργείται δεδικασμένο και τώρα το βλέπω κάθε χρόνο θα μας κουβαλιούνται εδώ για επαναστατική κατασκήνωση.

Πέταξε και ο άλλος την εξυπνάδα του "να μαζευτείτε να πάτε να τους διώξετε άμα σας ενοχλούν".
Ναι θα πάω εγώ που τελευταία φορά που έπαιξα μπάσκετ έπαθα διάστρεμμα μέχρι και στα αυτιά, να τα βάλω με τυπους που έχουν εκπαιδευθεί σε urban μάχες με αρματωμένους αστυνομικούς. Ρε πάτε καλά; Άσε που και να πάω, και να τις φάω, θα βγει ο ίδιος ο κλάμπανος να με καταγγείλει οτι δεν είμαι ευαίσθητος και δεν ανέχομαι τη διαφορετικότητα.
Α σιχτιρ πια, συγχίστηκα 1 μέρα πριν την κάνουμε για διακοπές..


Υ.Γ: Ο υποφαινόμενος θα απαντήσει σε ερωτήσεις τύπου "μα αυτό σε πείραξε;" , "εδώ εκεί έγινε αυτό, δε σε νοιάζει;", "όταν έγινε αυτό εκεί δε μίλησες" κλπ κλπ κλπ με βρυχηθμούς και απαξίωση.
Κοινώς "ναι αυτό με πείραξε, δε σε βάλαμε τσολιά στα αρχίδια μας". 
"Ναι με νοιάζει αλλά έχω και άλλες δουλειές απο το να γράφω την αποψάρα μου στο ιντερνετ καλοκαιριάτικα, άσε που το σύμπαν αντέχει και χωρίς αυτή", 
και "καλώς τα αρχίδια μας, την αστυνομία του λόγου που κρατάει πρακτικά του πότε και γιατί μιλάω και θα μου δώσει και αστεράκι αν είμαι καλό παιδί - α πάαινε από δω ρε κερχελέ".




5 comments:

Zaphod said...

Και απο αυτο το βημα καταγγέλω δημόσια την αντισεξουαλική και αγάμητη προσέγγιση του πράγματος. Οκ ο μπαφος φίλτατε αλλά αμα δεν αυτό τα αυτά με κανα γκομενάκι να στην χέσω την επανάσταση.

Θάνατος στους ανέραστους. Χωρίς Στοπ. Στοπ.

Πρόεδρος Α.Π.Ι. said...

Τα παιδιά ρε παιδιά, μην πειράζετε τα παιδιά ρε παιδιά, είναι δικά μας παιδιά τα παιδιά.
Ρεβολούσιον από τα σουβλάκια του Μπάμπη...

Panos Konstantinidis said...

Όλη η αλητεία της Ευρώπης μαζεμένη σε ένα μέρος... Και η επίσημη πολιτεία να τους υποστηρίζει... Τί να πεις, κατάντια. Έχει πιο κάτω;

elPresidente said...

Από τις πιο ουδέτερες και εμπεριστατωμένες απόψεις που έχω διαβάσει/ακούσει για το θέμα... Εύγε!
(Καλές διακοπές!)

Prophet Estarian said...

@elPre, δε μπορείς να φανταστείς πόσο Βούδας αισθάνθηκα που τα έγραψα τόσο ήρεμα. Μάλλον βοήθησε το γεγονός πως τα έγραψα μερικές μέρες αφού τελείωσε το πανηγύρι, γιατι αν τα έγραφα λάιβ, μάλλον θα ήμουν λιγότερο ευγενικός :p