Thursday, November 05, 2015

Αλέξη, απολυτήριο λυκείου νύχτα;

Κοιτάχτε, μη με βλέπετε που κρατιέμαι, κρατιέμαι και δεν ανοίγω το στόμα μου. Μη σοκάρεσαι, κλειστό το χω το στοματάκι μου, τηρουμένων των αναλογιών. Αλλά οκ, υπάρχουν και μερικά όρια στη μαλακία που μας δέρνει. Δε σχολίασα καν το Φίλη -ούτε καν για τον επιστημονικό/νομικό/κοινωνικό ορισμό της γενοκτονίας vs. εθνοκάθαρσης, αλλά για μεγαλύτερες μαλακίες από αυτήν. 
Αλλά ρε μαλάκα μου έλεος πια με τον Αλέξη. Αμα πια.
Αγγλικά, δεν ξέρει. Το δικαιολογήσαμε. Φυσική, δεν ξέρει. Το δικαιολογήσαμε. Οικονομικά, δεν ξέρει. Το δικαιολογήσαμε. Γεωμετρία, δεν ξέρει. Το δικαιολογήσαμε.
Ε ρε μαλάκα μου α σιχτιρ, δεν ξέρει καν οτι η Μυτιλήνη είναι στη Λέσβο;
Πάλι "εν τη ρύμη του λόγου", το βλέπω να ρχεται. Ναι, πάλιωσε η δικαιολογία μάγκες
Αλλά να ξέρουν οι φίλτατοι ψηφοφόροι του, οι ίδιοι που πέφταν πάνω σου σωρηδόν να σε ξεφτιλίσουν ως αμόρφωτο μπαμπουϊνο αν αγνοούσες τις γεωπολιτικές συνιστώσες του ουκρανικού προβλήματος σε αντιδιαστολή με τον πόλεμο των Μπόερς και την ροζ εξέγερση των ινδουϊστών παραγωγών κανέλλας της νήσου Σπάστεμουταπαπάρια το 1790, αρχίζουν και παραγίνονται φτηνοί στo αλεύρι και κόβουν πάτους στα πίτουρα


Δε μπορείς ρε μάγκα, να διαχέεται η ιδέα (και μάλιστα συνολικά, ως σούπερ ντούπερ ειδικό ποιοτικό χαρακτηριστικό σύσσωμης της αριστεράς*) ότι περίπου πρέπει να είσαι τέρας διανόησης, γνώσης και ευφυϊας για να είσαι αριστερός (γιατί αλλιώς δε διαθέτεις ούτε το iq ούτε τη γνώση να το πάρεις απόφαση) και μετά να μην ξέρεις ούτε πόσο κάνει μια στροφή 360 μοίρες (απόφοιτος προ και μετα- πτυχιακό ΕΜΠ να προσθέσω), να μην ξέρεις ότι το έτος φωτός είναι μονάδα μέτρησης απόστασης και στο κάτω κάτω της γαμημένης της γραφής, να σαι 40 χρονών πρωθυπουργός χώρας και να μην ξέρεις οτι η γαμημένη η Μυτιλήνη είναι στη γαμημένη τη Λέσβο, όταν πας επίσκεψη εκεί για να το παιξεις και καλά ευαισθητοποιημένος για τα προβλήματά του μέρους.
Γελούσατε με τη Φαίη Σκορδά που έμπλεκε το Αίγιο με το Αιγαίο, τώρα δεν πιστεύω να κόπηκαν σε κανέναν τα γέλια επειδή είπε -πάλι- -ξαναμανά- μαλακιάρα ο Ηγέτης;
Ο Αλέξης μορφωτικά είναι φωτοτυπία του κλασσικού κάγκουρα που υπήρχε σε όλα τα ελληνικά σχολεία στις αρχές των 90ς: Πράσινο μπουφάν "φλάϊ" με τεράστια κουκούλα με γούνα στην άκρη, doc martens απαραίτητα (ή wehrmacht παραδόξως), παπί χιλιοφτιαγμένο, πρόεδρος 15μελούς, έμενε κάθε χρονιά αρχαία, μαθηματικά και φυσική και είχε όλες τσι γκόμενε στα πόδια του.
Απλά στο συγκεκριμένο έκατσε καλά και έγινε πρωθυπουργός, αντί να ανοίξει συνεργείο ή βενζινάδικο όπως όλοι οι άλλοι φωτεινοί παντογνώστες σαν αυτόν.
(Όποιος παραπονεθεί για το πως μιλάω έτσι για δημοκρατικά εκλεγμένο πρωθυπουργό χώρας, έχει 3 μαντεψιές να βρει από ποιους ψηφοφόρους έμαθα αυτή την αγένεια και την ασέβεια στην εξουσία)

* Ισχύει για ποσοστό. Για όλους τους πολιτικούς χώρους. Το ποσοστό των φελών όμως είναι μεγαλύτερο και οι φελοί είναι πάντα πιο δημοφιλείς/πετυχημένοι/αποδεκτοί, τουλάχιστον στην πολιτική.



14 comments:

Prophet Estarian said...

-Μαλάκα Εσταρινάκη είδαμε τι κατάφεραν και αυτοί που ήξεραν που είναι η Μυτιλήνη
-Οι Σαμαροβενιζέλοι σου ήταν καλύτεροι δηλαδή;
-Ψήφισε Άδωνη εσύ άμα θες μορφωμένους
κλπ κλπ κλπ
(είπα να προλάβω εγώ να πω 2-3 μαλακιάρες ακόμα για να μην κουράζονται τα παιντιά να γράφουν)

Thomas the Barbarian said...

Και δηλαδή οι Σαμαροβενιζέλοι σου ήταν καλύτεροι ρε; Είδαμε τι κατάφεραν κι αυτοί που ήξεραν πού είναι η Μυτιλήνη. Και πώς κλίνεται το "εκτίθω". Και τη συμπάθεια προς τα νεκρά παιδιά. Και τι γίνεται in Northern Greece. Άιντε, μνημονιακέ εγκάθετε. Δηλαδή μνημονιακέ απ'τα παλιά μνημόνια, τα κακά, όχι απ'το καινούριο το καλό.

Zaphod said...

Γιατι γινεσαι κακος;
Ειναι μια πολιτική πατάτα, αναμεσα στις πολλες πολιτικές πατάτες που κυκλοφορουν, οπως πχ οταν ο Αδωνης (ο μορφωμεχαχαχχα) αναφεροταν στο Εκουαδορ και στον Ισημερινο.

Ως αριστερος και α-γεωγραφητος του κερατά συμπαρίσταμαι!!!


:ΡΡΡ

Prophet Estarian said...

Το συμπέρασμά μου Ζαφ είναι ότι ο πρωθυπουργός μας είναι στην καλύτερη τόσο μορφωμένος όσο ο Άδωνης. Και αυτό είναι τρομακτικό. Γιατί ο πρωθυπουργός μας υποτίθεται οτι ηγείται ενός κινήματος που απαρτίζεται κυρίως από μορφωμένους και διανοητές . Όχι από τα πρωτοξάδερφα του Μπόλντρικ

Πρόεδρος Α.Π.Ι. said...

Δε σου επιτρέπω να μιλάς έτσι για την Προεδράρα μας, την Ηγετάρα μας, την Πρωθυπουργάρα μας, τον Ταρίφα μας...

Ναι, εμένα θα μου έκανε άνετα για ταρίφα ο άχρηστος με τις μαλακίες που λέει αν είχε λίγο πιο σκατόφατσα και περισσότερες γουνότριχες.

Υ.Γ.: Δε σε προλαβαίνω ρε :P

Prophet Estarian said...

Προεδράρα τι να κάνω ρε μλκ, έχει πέσει πολύ υλικό και πολλή καταπιεσμένη οργή οπότε πρέπει να ξεσπάσω να ησυχάσω και εγώ :D
Εμένα πάντως δε μου κάνει ταρίφας. Με εξέπληξες τώρα...
Αλλά νταξει, εγώ δεν έκρινα όπως εσύ, έκρινα με βάση ποιους μου θύμιζε από το σχολείο.

pølsemannen said...

Θα το πω και απ' αυτό το μετερίζι:

Στη Λέσβο μένουν οι τζιβιτζιλούδες της νήσου, στη Μυτιλήνη οι στρέιτ. Τόσο απλό είναι, μη λοιδορείτε την πολιτικοκορεκτίλα της Χελλένικ Αντμινιστρέησιο.

Prophet Estarian said...

Πάλι μπερδεύτηκα. Αφού ειναι πολιτικαλι κορρεκτ γιατί έκανε διαχωρισμό; δε θα πρεπε. :p

Πρόεδρος Α.Π.Ι. said...

Εν τω μεταξύ πριν από λίγο στο 2ο πρόγραμμα της ΕΡΤ ακούστηκε το εξής: "Εντάξει, εννοείται πως ξέρει ο Τσίπρας ότι η Λέσβος και η Μυτιλήνη είναι το ίδιο"....

Prophet Estarian said...

Πρόεδρε αλήθεια; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΛΑΙΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

mahler76 said...

Απολυτήριο από ιδιωτικό σχολείο τι περιμένεις; Πλήρωσε και πήρε πτυχίο.

Panos Konstantinidis said...

Και σαν δεν ξέρει την τύφλα του ο Αλέξης και τί έγινε; Μήπως ξέρουν οι ψηφοφόροι του; Γι' αυτό τον ψηφίσαν άλλως τε, είδαν στον Αλέξη τους εαυτούς τους.

Zaphod said...

Υπερασπιζομαι εδωπαδα τον Αλεξακη διοτι ο ιδιος θεωρω εαυτον αρκετα εως πολύ μορφωμενο, αλλα την πουτάνα την γεωγραφία δεν την έχω, σκραπας, γάμησε τα, οποτε νιωθω μιαν αλληλεγγύη

Prophet Estarian said...

Έχεις κάνει στροφή 360 μοιρών εσύ Ζαφ.. :p