Tuesday, July 22, 2014

Διώχτε την πλέμπα από τη Μύκονο

Σάλο προκάλεσε στο ελληνικό ιντερνέτς το εξής αρθρίδιο που εδημοσιεύθη και ακολούθως καρατομήθη από το γνωστό σάιτ του πρώτου αγκώνα.
Σε αυτό το άρθρο που εμένα μου κάνει για τεράστια τρολλιά, αλλά το αντιπαρέρχομαι προς το παρόν, μια πωλήτρια από το νησί των ανέμωνε, γκρινιάζει που έχει σκάσει όλη η μπασκλασαρία και δεν ψωνίζει διαμαντένιες κυλότες Ζιβανσί από το μαγαζί που δουλεύει, όπως κάνουν οι κλασσικοί σελέμπριτι θαμώνες του νησιού.
Λάβρη είναι επίσης εναντίον του κόσμου με παιδάκια που μπαίνουν στο μαγαζί που εργάζεται 15ωρα, με χέρια λερωμένα από σουβλάκια και πιτόγυρα και λαδώνουν τους καθρέφτες, τα αυγά φαμπερζέ και τις λάμπες λαλίκ οι καρμπόγυφτες και είναι και αγενείς.
Άσε που έχουν σκάσει από ταξιτζήδες μέχρι κομμώτριες και χαλάνε τη ζαχαρένια των μαστροπών και των βιζιτούδων που σκάνε στο νησί για να βγάλουν τις χειμωνιάτικες κόκες τους από τους γκλαμουροσκαφάτους λεβεντοζλαμπλουτους που μετά θα ποστάρουν τα βίντεο "πίπα-κώλο-εμπλοκή" με τη γνωστή μοντέλα στο γιουπορν και θα γελάνε με τα φιλαράκια τους.

Αγαπητή πωλήτρια,
Όχι λάθος.
Απευθύνομαι ευθέως στην Αυτής Μυζηθρότητά (το "αυτού" διορθώθηκε από τον grammar nazi που γράφει το εξαιρετικό bluedot.gr) σας και συγχωρείστε μου το θάρρος δηλαδή, μια και δεν είμαι ούτε ο Πετράν ούτε καν ο Sakis, για να μπορώ να σηκώνω τους μπιρμπιλωτούς οφθαλμούς μου και να κοιτώ την απαστράπτουσα απεραντοσύνη της μνημειώδους εγκεφαλικής κενότητάς σας.
Καταννοώ το άλγος το οποίο με ηρωική αυταπάρνηση κουβαλάτε σα σταυρό μαρμάρινο με σβαρόφσκι και πλατίνα, στον προσωπικό σας Γολγοθά. Δεν είναι δυνατόν στο πεφιλημένο μας νησί των ανέμων, που κάποτε έρρεε ποτάμια η Μοε και κάπνιζαν σα φουγάρα τα Μοντεκρίστο, τώρα να τρώει βρωμερά κωλοσούβλακα ο Μπάμπης ο Κάγκουρας ο γκαραζιέρης από το Περιστέρι με αυτή την τελευταία τη γκόμενά του, την τραγουδιάρα από το καφεμπαρμεζεδοπωλείο "Τα ντερβισόπαιδα" στην Πέτρου Ράλλη. Δεν είναι δυνατόν -πραγματικά αυτή τη φορά- να είναι έξω στις 2 το βράδυ γονείς με καροτσάκια παιδικά, ενώ κοιμούνται από τις 12 στα ξενοδοχεία τους, όπως πολύ σωστά αναφέρετε.
Φρικωδώς διαπιστώνω και εγώ ότι εκεί που φύτρωνε φλισκούνι και άγρια μέντα και έβγαζε η γης το πρώτο της κυκλάμινο, oh wait..αυτό είναι για αλλού..
Εκεί λοιπόν που κάποτε μεθυσμένες τουρίστριες και εγχώριες "μοντέλες" χόρευαν ημίγυμνες και έβαζαν στον κώλο τους μπουκάλια για να χειροκροτάνε οι πειναλέοι από κάτω και να τραβάνε βίντιου με τα αϊφον τους, τώρα σκάνε οικογένειες που έχουν το θράσος να μην βάζουν ούτε μια σαμπάνια στο κωλί τους και χαλάει η πιάτσα μανδαμ. Καταλαβαίνω και είμαι έτοιμος να διαρρήξω τα ιμάτιά μου, μόνο που δεν τα διαρρηγνύω γιατί δεν είναι καιρός για ψώνια, έχουμε και άλλα έξοδα.
Φευ! Άλλαξαν οι εποχές. "Χρεωκόπησε" ο Πετράν -τουλάχιστον όσον αφορά τους μισθούς των υπαλλήλων του-, ο Λαζό με το Sakis (ναι είναι ΤΟ Sakis) δεν κάνουν πάρτυ με λουκουμόσκονη σε κότερα και τη θέση τους την πήραν γερμανοί φασίστες με σανδάλι και κάλτσα μέχρι το μήλο του Αδάμ που πίνουν βρωμομπύρες και έρχονται και σου τσιρίζουν οτι τους χρωστάς.
Και όχι τίποτα άλλο, μέχρι και Ινδοί έρχονται αν είναι ποτέ δυναμόν. Βέβαια για να έρθει ο Ινδός 15 μέρες στη Μύκονο, αγαπητή μου πωρδήτρια, είναι φραγκάτος και όχι πωλήτρια από το Μπύθουλα, αλλά μέχρι εκεί φτάνεις, τι να σου κάνω και εγώ, δε γίνεται να στα κάνουμε όλα ταλληράκια.
Καταλαβαίνω το μαγαζί βαράει μύγες γιατί πάνε οι περίοδοι των παχιών αγελάδων και μια και οι Ινδοί δεν τρώνε και αγελάδα, δεν είναι ούτε καν περίοδος ισχνών αγελάδων. Μας κλέψαν και τις αγελάδες αλλά μας αφήσαν μπόλικο χρυσοπασπαλισμένο σανό να συνεχίσουμε να μυρηκάζουμε και να αναπολούμε τις εποχές που περιμέναμε να πέσει λίγη γκλαμουρόσκονη από τα μεταξωτά σώβρακα των ζάμπλουτων, να αισθανθούμε και μεις λίγο αρχοντιλίκι, οι πωλήτριες που την είδαμε Γαλαξιάρχες επειδή πουλούσαμε λουμπουτέν σε μαγαζί με ακριβούς καθρέφτες στη Χώρα.
Και το βράδυ; αχ το βράδυ, που κάποτε ξενυχτούσαμε μαζί με τους συναδέλφους στο Cavo Αποτέτοιο και δίπλα μας, να εκεί σε απόσταση αναπνοής, έχυνε (σκάσε πρόστυχη) σαμπάνιες στα βυζγιά της γκόμενάς του ο Φίφτι ο Σεντ, τώρα σκάνε βλαχομπαρόκ φτηνοτουρίστες που ψάχνουν φιφτι σεντς για να συμπληρώσουν να πιουν μια πράσινη δια του πέντε. Για αυτό και πλέον αρνούνται να έρθουν και οι μεγάλοι ντιτζέι να παίξουν και έρχεται μόνο -αλί και τρισαλί- ο Dj Thanasakis από τις Κουκουβάουνες.
Αίσχος αγαπητή μου πωλήτρια, συγγώνημ(= το "συγγνώμην" ανακούρκουδα,λόγω λυγμού αισχύνης) αίσχος Αυτής(κοίτα να δεις πόσο άσχημο ακούγεται, αλλά είναι σωστό) Κομπλεξικότης μας, αίσχος. Δεν δουλεύετε στη Μύκονο ως πωλήτρια για να βλέπετε και το καλοκαίρι τους γείτονές σας από την Ανάκασα να σουλατσάρουν έκθαμβοι στη βλαχικότητά τους μέσα στα πλακόστρωτα της Μυκόνου. Θα πρεπε να τους κόβετε στο λιμάνι. Να υπάρχει ένα φεις κοντρολ στα πλοία που έρχονται.
ΌΧΙ! Λάθος! Για να έρχεται ο άλλος με πλοίο σημαίνει ότι είναι καγκουροφτήνιουλας πειναλέων. Να απαγορευτούν τα πλοία της γραμμής. Να δέχεστε μόνο λήαρ τζετ. Και κότερα. Άνω των 30 μέτρων. Γιατί ένα ρημαδοϊστιοπλοϊκό δεκάμετρο το χει πλέον μέχρι και ο Νάσος ο περιπτεράς που μένει απέναντι από τη μάνα σου και ε, έλεος πχια.
Να ανακηρυχτεί το αγαπημένο μας νησί, "Pleb free zone" και να απαγορεύεται η είσοδος σε οποιονδήποτε έχει εισόδημα κάτω από 100 χήνες το χρόνο. Τι 100; 500. Γιατι οι 100ρηδες είναι στανταράκι και νεόπλουτοι και όλοι ξέρουμε τι κάγκουρες είναι αυτοί που βγάλαν λεφτά πρόσφατα.

FREE MYKONOS .
Ένα όραμα, μια ιδέα, μια πονεμένη ιαχή να βγει από τα ταλαιπωρημένα πλαστικά στήθια όλων των ξανθών σαντρέ ν15 που πέρασαν από τα χεράκια του Τρύφωνα του Σαμαρά πριν έρθουν, όλοι ενωμένοι για να φύγει η μάστιγα της φτήνιας από το πλατινένιο νησί του Αιγαίου μας. Μια κραυγή δυνατή, παλλόμενη, στεντόρεια, να ξεπλύνει τους σταύλους του Αυγεία της κομμώτριας Μάρτζορυ που τόλμησε να πατήσει τις πλατφόρμες τις στα καθαγιασμένα χώματα της Μυκόνου.
Όλοι μαζί λοιπόν, τουιτεροδιαμαρτυρία διαρκείας με χάσταγκ #freemykonos και #mymykonos, πάντα "sent from my iphone 43124132s" με geotag Ματογιάννια.

Λευτεριά στις λερωμένες από πληβείους κώλους ξαπλώστρες.
Ποτέ πια Πλέμπα στη Μύκονο.

Πέτρο γύρνα ξανά. Μας λείπεις. Αγόραζες και φανταιζί κυλότες για τη γυναίκα σου.
Τώρα δεν αγοράζουν ούτε τη σκόνη από τα ράφια οι μπαστουνόβλαχοι.

Αλλά μην σκύβεις το κεφάλι αγαπημένη μου πωλήτρια.
Πάλι με χρόνους με καιρούς, πάλι Μοέ θα πίνεις.

Y.Γ: Αγαπητή πωλήτρια, θέλω να σου επισημάνω επίσης πως πρέπει να είσαι πιο δεκτική στους ταπεινούς μεροκαματιάρηδες κακοπληρωμένους του 15ωρου που μαζεύουν λεφτάκια 1 χρόνο για να πάνε Μύκονο μπας και κολλήσει πάνω τους λίγη από την περισσευάμενη γκλαμουρόσκονη των διάσημων, γιατί θα πρεπε να σου θυμίζουν πολύ τον εαυτό σου.

Υ.Γ2: Αγαπητή πωλήτρια, μπορεί να μην είσαι καν πωλήτρια, αλλά εγώ έτσι θα σε λέω. Μέχρι εκεί φτάνει η εντύπωση που μου δίνεις.

Υ.Γ3: Αγαπητές πωλήτριες, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον κλάδο σας. Έχω πρόβλημα με τα μέλη του κλάδου σας που νομίζουν ότι επειδή δουλεύουν στον Αρμάνι, ο οίκος είναι δικός τους.

18 comments:

Πρόεδρος Α.Π.Ι. said...

χαχαχαχα οκ ψόφησα στα γέλια, και με το "άρθρο" και με την απάντησή σου.
αλλά δε γίνεται ρε, είναι στάνταρ τρολλιά, αυτοί από Το Κουλούρι θα έχουν τραβήξει τα βυζιά τους από τη ζήλεια τους!

Prophet Estarian said...

Κοίτα, και εγώ ως τρολλιά το αντιμετωπίζω. Δυσκολεύομαι πολύ να δεχτώ ότι κάποιος θα το έγραφε κανονικά αυτό. ΟΚ κάποιος που δεν παίρνει 8 κιλά χαλοπεριδόλη και λοραζεπάμη το βράδυ. Επίσης και να το γραψε δεν είναι πωλήτρια, αλλά γουαδαφακ, εγώ έτσι γούσταρα να την πω, είχε περισσότερο ψωμί. Δεν πα να ναι και η Ελισσάβετ της Αγγλίας, και η Μαρία Θηρεσία της Αυστροουγγαρίας, δεν πα να ναι και ο Σουλτάν Αβδούλ Χαμίτ, στα τσιμπιρδόνια μας. :D

Hades said...

Ρέστα δίνεις μιλάμε, από τα φίφτυ σεντς απευθείας. Σε μεγάλη φόρμα σε βρίσκω από τότε που άρχισες την μπουγάτσα με γύρω να'ούμ... :Ρ

Εμένα πάντως μόνο τρολιά δεν μου φαίνεται και αυτό το κρίνω από την σελίς που εδημοσιεύθη. Επιπροσθέτως, έχω δει στο παρελθόν από άλλες περιπτώσεις (διαφορετικές μεν αλλά με πολλές ομοιότητες) που τύχαινε να γνωρίζω σχεδόν εκ των έσω ότι τέτοιες νοοτροπίες όντως υπάρχουν και το χειρότερο, ότι υπάρχουν μετά της βεβαιότητος ότι τις έχουν όλοι οπότε "μόλις ρίξω τη βόμβα θα ακολουθήσουν άπαντες και θα ξεβρωμίσει ο τόπος".

Σε κάθε περίπτωση και επειδή θέλω πολύ να λάβω στα σοβαρά ολόκληρη την καταγγελία-καταπέλτη, θα τονόσω να μην είμαστε αχάριστοι διότι έχομεν ανάπτυξις κυρίες και κύριοι. Αυξήθηκε ο τουρισμός, πλέον έρχονται κι αυτοί που δεν αφήνουν λεφτά, ενώ εξακολουθούμε να πολλαπλασιάζουμε επί τους προορισμούς τον έναν και μοναδικό τουρίστα που μπορεί να έχει ένα κρουαζιερόπλοιο. Διότι με το πρόγραμμα σωτηρίας, σωθήκαμε.

Menelaos Gkikas said...

Ο γείτονας στο ρόλο του Πειρατή Μπαρμπόσα! Είσαι Μαθηματικός? Το κουταβάκι είναι μωγκιάκι! Join me at streams of luminous quanta!

Manolog3 said...

Λευτερια στη Βορεια Μυκονο κουφαλες ροζ κατακτητες!!

Λευτερια στον Πελεκανο...

Δωστε λεφτα στη Μυκονο να μπουχτισουν να μην μπορουν να τα ξοδεψουν και να επαναστατησουν!!

Ο λαος δεν ξεχνα τα παρτυ του Λακη Γαβαλα!!

Menelaos Gkikas said...

Είδαμε τον Hercules! Είσαι Hercules? Βαρβάτος Άντρας! Μυρίζομαι Αχίλλειο πτέρνα ή κάνω λάθος? Έλα χρυσό μου να προσκυνήσεις τα Θεία! Άλλη Δοκησίσοφη μας βρήκε!

Menelaos Gkikas said...

Θέλω να σου δώσω τα απόκρυφα στο χέρι!

Menelaos Gkikas said...

Και τα φυσίγγια στο γκώλο! Να τζούξουνε τα ψαχνά τους! Φυσικώς, Χημικώς, Μαθηματικώς!

Menelaos Gkikas said...

Μπουμπού Αντιγόνη, Μπουμπού Δοκησίσοφη, πολύ τις αγαπώ αυτές τις μπεμπούλες!

Menelaos Gkikas said...

Είσαι για μία Εβραϊκή Καμπάλα?

Prophet Estarian said...

WTF of the month

Δάφνη Χρονοπούλου/ Daphne Chronopoulou said...

Η εν λόγω πωλήτρια για μας που ζούμε εδώ είναι, μαζί με όσους θαυμάζει και τα κανάλια που επιμένουν να δείχνουν 3 μαγαζιά σα να είναι έτσι όλο το νησί, χαρά μας που σιγά-σιγά απογοητεύεται και χάνεται.

Το νησί εξακολουθεί να έχει άγρια.. ―όχι μέντα μα ρίγανη, να διατηρεί παραδοσιακά πανηγύρια και τη φημισμένη γενναιοδωρία των ντόπιων.
Και, θα το ακούσατε, αφότου έφυγε η ελληναράδικη νεοπλουτίστικη καφρίλα ξανάέρχονται οι αληθινά πλούσιοι, άρα σεμνοί και τα κέρδη φέτος είναι μεγαλύτερα από άλλες χρονιές.

Στο καλό να πάει και... αν δε δείτε με τα ματάκια σας μην πιστεύετε τα κανάλια (τα πιο πολλά πάρτυ που δείχνουν είναι στημένα δημοσιοσχετίστικα― ο κόσμος πάει αλλού).

Menelaos Gkikas said...

Αγαπάμε Μαθηματικά και Prophet Estarian! Αγαπάμε την Αντιγονούλα! Θέλει χαδάκια αυτό το κουκλάκι! Να πάρει τη Δοκησίσοφη αγκαλίτσα! Να τσεκάρω αυτά που γράφω δεν σημαίνει ότι όλες αυτές οι δηλώσεις προκύπτουν από ατομικό επιτήδευμα! Η κατάσταση κράσαρε και έκλεισα την 'επιχείρηση'. Σε κάθε περίπτωση ονειρεύομαι μία πραγματικότητα στο 100%, δεν θα ήθελα με όλα όσα βλέπουμε να γίνω "άλλο ένα παράδειγμα" τεχνοκρατικής λεηλασίας και διαλυμένης οικονομίας! Όμως μια και ξέρεις τι παίζει με αυτές τις σπουδές, μπαίνεις φίμπι? για να αποφύγουμε περιττές συζητήσεις είναι γενικός κανόνας πως στο πανεπιστήμιο ότι κάνεις θα το κάνεις μόνος σου! Για το μετά από εκεί δεν μπορώ άλλο να με φαντάζομαι ότι προγραμματίζω εξάμηνα και έτη και όχι τη μία μέρα. Σε κάθε περίπτωση ανοίγω περισσότερο το μυαλό μου για στέρεα βήματα και ακέραιο εγώ, ημερολόγια, κουβεντούλα και πάντοτε με γνώμονα ότι: Παύουμε να καλυτερεύουμε το ίντερνετ αν δεν καλυτερεύει ο άνθρωπος. Σημασία? Άνοιγμα επιλογών, έκφρασης, σκέψης. Ξέρεις, η έκφραση είναι πρώτιστο εργαλείο. Μην το γυρίσουμε λύκειο ήθελα να γίνω Μαθηματικός και όχι Φιλόλογος. Η συσχέτιση σε έφαγε...Αγαπώ το γράψιμο, όπως επίσης μου αρέσουν ιστορίες για το Παρίσι, τη Βενετία, βιβλία, απελευθέρωση! Τις αγαπάω όλες ακόμα! Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει άλλο εγώ. Τι θα συμβεί άμα υπάρξει? Καλό σου απόγευμα! (Meditative Writing) Άγρια ένστικτα ζητούν controlled environment!!!

Menelaos Gkikas said...

Η εμπειρία μου μαζί σας. Άλλοι γράφουν αργά, άλλοι γράφουν γρήγορα, άλλοι αλλάζουν μέσο, άλλοι κάνουν εξατομικευμένη αρθρογραφία και άλλοι κάνουν ή δεν κάνουν αυτό που κάνω εγώ, άλλοι επιδιώκουν την παρέα, τη συσχέτιση... Σε κάθε περίπτωση οι εν κοινή ομάδα άνθρωποι έχουν απαιτήσεις. Συχνά αυτή η ομάδα μπορεί να σε κυνηγήσει και να σε αναδείξει με διαφορετικό τρόπο, ο καθένας προσπαθεί να εστιάσει σε μία διαφορετική πλευρά. Δεν φταίει ο χρόνος, τα λεφτά, ή το ίντερνετ. Όταν έχεις απαιτήσεις μέσα από τη φωνή της λογικής σε εύλογα χρονικά διαστήματα και ξέρεις ότι οι κανόνες δημιουργούνται από τις εξαιρέσεις, τότε είναι που θες ο άλλος να είναι direct απέναντί σου, ότι κανένας μας δεν κρύβεται. Δυστυχώς η πραγματικότητα βρίθει από δευτερογενή θέματα, μινώταυρους και λαβύρινθους κατά Μπόρχες στο Σύμπαν βιβλιοθήκη. Η λανθασμένη αίσθηση ότι ερμηνεύονται ως μπλοκάρισμα... Σύμφωνα με την αρχη του σχολίου αυτού όχι μόνο τίποτε απο μπλόκινγκ δεν συμβαίνει αλλά αναθεωρούμε άποψη για παθητικούς και ενεργητικούς χαρακτήρες πόσο μάλλον για το ότι ευτυχώς ή δυστυχώς χρειαζόμαστε βάσεις και ενημέρωση και αυτά το διαδίκτυο τα μεγιστοποιεί. Τώρα θα μου πεις αν εγώ λέω ότι θέλω να πηδήξω αυτό μου δίνει δικαιώματα και ορατότητα? Κάποια πράγματα είναι απλά η δική μας ομαδά και εκεί το μέσο, το περιβάλλον, ο χώρος, η μερική ορατότητα του πίσω από το ημερολόγιο (ειδικά στην περίπτωσή σου) αποκτούν νοήματα που ο χρόνος δικαιώνει ολοενα και περισσότερο. Τρέχα να δεις πως θα προσθέσουμε μονάδα και σχεσιακά αποτελέσματα στο παραμύθι. Πάντα ως η δική μας ομάδα, που κάποιες φορές, όντως μπορεί να μπλοκάρει κάτι. Το μπλόκο είναι απλά μία πιθανότητα, ομαδικά!!

Menelaos Gkikas said...

Αγαπώ σας.. Και προπαντώς τις Κύπριες φίλες.. Μαζί με τη Δοκησίσοφη σκέφτομαι πολύ όμορφα πραγματάκια δίνοντας ώθηση στην παρέα, στις γνωριμίες, στην ψυχαγωγία, φαγητό, κουβεντούλα, ποτάκια. Κατσικάκι με τσικουδιά!! Και βέβαια τώρα που πλησιάζει η κοίμηση της Θεοτόκου, η γιορτή της Παναγίας, με πολλές περισσότερες θετικές σκέψεις, με όνειρα και αναζητήσεις, με διάθεση για βολτούλα και ψιτ.. για να μην ξεχνιόμαστε..πάντα αγκαλίτσα με τη μπουμπού Αντιγόνη πόσο μάλλον και με καλή παρέα.. Η Δοκησίσοφη: "Τι θέλεις να μου πεις?"

Menelaos Gkikas said...

Αγαπητέ Εστάριαν, οδεύοντας αύριο προς τη γιορτή της Παναγίας, κάπως μέσα μου προσπαθώ να ολοκληρώσω...Αν όλος ο κόσμος στην τεχνολογία, οπουδήποτε, σου μιλάει για Science Education ή ίδιοι γιατί δεν το κάνουν? Γιατί ένας μηχανικός δεν αποφάσισε να γίνει επιστήμονας με δημοσιεύσεις εγκεκριμένες και με δικά του βιβλία? Γιατί σου μιλάνε για Science Education μόνο ως 'αποτέλεσμα μεταφοράς'? Κάποιο λάκο έχει η φάβα, γιατί είναι τόσο λίγοι οι επιστήμονες αλλά όλοι μεταξύ πανεπιστημίων και μεταπτυχιακών? Google Plus, Twitter, πέφτουν και ξαναρχίζουν. Για πολλά χρόνια με είχε φάει η σκέψη και δικαίως οι αρμόδιοι το κατακρίνουν, του σοφού μέντορα, του πνευματικού, του κόουτς, δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα, χρειάζεσαι προσωπικό στίγμα όπως χρειάζεσαι και 'δεύτερο κύκλο', από την αρχή. Αν εγώ ήξερα αυτήν την επιστήμη γιατί δεν έφθασα σε συνέδρια και δημοσιεύσεις, γιατί όχι επίσημα? Μικρό το κακό, Discovery, YouTube και πολλά άλλα. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι ένα πιο διευρυμένο μυαλό μου θύμισε κάποια στιγμή το σχόλιο της Γεωργίας που σε ένα άρθρο που αντιπαρερχόταν την αγορά με το θέατρο, του έδωσε τον τίτλο 2............ Κοντολογίς, μια ζωή κάποιους βρίσκουμε, κάποιος κάποιον βρίσκει, και με στόχο τη διεκδίκηση, την παρέα, να γίνει αρεστός, δανείζεται, μεταφέρει, αλλοτροιώνεται. Η για να περάσω σε άλλο θέμα παραπλήσιο του 2, νομίζουμε ότι ξέρουμε τι υπάρχει μετά το θάνατο. Δεν έχεις δει Flatliners.......! Να μία σατανική γραμμή με την οποία θα χάσεις το χρόνο σου και όχι μόνο, ο Μαθηματικός. Όλα ανδρείκελα, όλα φερέφωνα, όλα σκιές, όλα θρασύδειλα, όλα αχυράνθρωποι. Υπάρχει 100% στο εγώ μου, στην έκφρασή μου, στην προσωπικη μου πένα και στα ημερολόγιά μου? Εσύ που λες ότι το έχεις μαλάκας είσαι να μην κάνεις κάτι πιο επίσημο? Χέστκαμαν που κλάναμαν. Φέτος σε βλέπω στην Κου Κλουξ Κλαν! Άντε και πάντα από κοντά και ποικιλόμορφα, καλά να περνάς και όχι μόνο!!!

Menelaos Gkikas said...

Η Δοκησίσοφη διαχειρίζεται επικίνδυνο φορτίο! Έλα ο Γείτονας! Αρχική και Rolle! Δεν σταματάει να τσουλάει! Αγαπώ σας! Αρέσκεις μου! Θα στα κάνω 500! ΜΑΤ και ΜΕΑ τον παίρνετε παρέα!

Prophet Estarian said...

Ρε συ Μενέλαε, σε παρακαλώ, το Mail μου είναι πάνω δεξιά. Αν θες να πεις κάτι στειλτο μου. Εχεις γράψει καμι 30ρια σχολια και δυσκολεύομαι να σε παρακολουθήσω :p (είμεθα ακόμα σε διακοπές οπότε το σύστημα κολλάει)