Thursday, November 11, 2010

Τι θα γινόταν αν..

Τι θα γινόταν αν... στην Ελλάδα οι χρήστες του διαδικτύου αποτελούσαν αντιπροσωπευτικό εκλογικό δείγμα.

Εισαγωγή :
Στα διάφορα ιντεργουέμπια, απο ο,τι φαίνεται έχουμε πήξει στον προοδευτισμό και την ιδεολογία (η οποία πλειστάκις φλερτάρει τόσο στενά με την ιδεοληψία, που αν εγώ ήμουν η ιδεολογία και γκομενάκι η ιδεοληψία, θα μου κανε μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση και προσβολή της δημοσίας αιδούς)
Απο ο,τι φαίνεται μη-αριστεροί ψηφοφόροι μάλλον δεν έχουν γκομπιούτερες στα σπίτια τους, ούτε ιντερνέτια (για μεγάλη μερίδα των πολύ-πολύ δεξιών φαντάζομαι ισχύει, γιατί το ιντερνετ ναι του διαβόλου, όπως και η ραπτομηχανή) κλπ, ή απλά φοβούνται να πουν τη γνώμη τους, γιατί χαρακτηρισμοί όπως "φασίστα", "πουλημένε", "όργανο του συστήματος" "σκουλήκι" κλπ, περισσεύουν.
(Παρένθεση, αυτούς ακριβώς τους χαρακτηρισμούς είχα φάει στη μάπα, όταν σε επαναστατικό βλόγι είπα πως το hoax με τα 20 δις που θα μας δίναν τσάμπα από μια ανύπαρκτη εταιρεία, ήταν.. hoax)
Μια και λοιπόν, η αφρόκρεμα της αγωνιώσας και αγωνιζομένης προοδευτικής νομενκλατούρας έχει πήξει το γουέμπ,αλλά στην πραγματικότητα αποτελεί ένα ποσοστό Αλαβάνου, ας δούμε χαριτολογώντας πως θα ήταν η χώρα αν το γουέμπ αντικατόπτριζε πραγματικό εκλογικό ποσοστό.

1. Κατάταξη κομμάτων :

α. ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ-Συνιστώσα #1, Συνιστώσα #2,..... συνιστώσα #ν (ν->+οο) : 49,6% (συμψηφίζεται το ποσοστό των αναρχοαυτονομοανενταχτοανένταχτων γιατί έτσι με βολεύει και δεν περιγράφω και καμιά πραγματικότητα)
β.ΚΚΕ- ΜΛ-ΚΚΕ -ΛΜ-ΚΚΕ- Λ-ΚΚΕ-Μ, Μ-ΚΚΕ-Λ,Ε-μπουλκουμέκουκού, Κουκού-μπουλκουε-με κλπ : 38,3%
γ. ΠΑΣΟΚ : 10,1%
δ. ΝΔ : 2,9%
ε. ΛΑΟΣ και λοιποί 2. Όχι 2%, 2 άτομα.

Οπότε, έχουμε κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα, με αξιωματική αντιπολίτευση Αλέκας Παπαρήγα. Τη θέση που έχει τώρα το ΚΚΕ στη βουλή, την παίρνει ο ΓΑΠ, και τη θέση που έχει το ΛΑΟΣ στη βουλή, την παίρνει ο Antonis (κοίτα συμμετρία...)

Οπότε ως κυβέρνηση ο Αλέξης, πρέπει να μοιράσει την πίτα έτσι ώστε να ικανοποιηθούν όλες οι συνιστώσες. Μια και προφανώς τα υπουργεία δε φτάνουν για όλους, δημιουργούνται 67 νέα υπουργεία μεταξύ των οποίων :
Υπουργείο δικαιωμάτων γκέι σπάρου Αμβρακικού : Είσαι σπάρος; είσαι γκέι; ζεις στον Αμβρακικό; Τα προβλήματά σου λύθηκαν. Οι ψαράδες σε κυνηγάνε περισσότερο από τους στρέιτ σπάρους; τα σκουλήκια στο αγκίστρι είναι προπέρσινα; Σε προτιμούν για τηγάνισμα και όχι για ψήσιμο; Τέλος οι διακρίσεις στην κουζίνα.

Υπουργείο Γκρίνιας και Κραταωμούτρα με σκοπό τον έλεγχο του κυβερνητικού -και όχι μόνο- έργου :
Το υπουργείο στελεχώνεται με έμπειρα και δυναμικά στελέχη, με χρόνια στους αγώνες πόλης και πίστας, ώστε να γκρινιάζουμε συντονισμένα χωρίς οχλαγωγία σε λα μινόρε. Υπεύθυνο και για διοργανώσεις τύπου "Σώστε τους τριχωτούς όρχεις του Σουαζιλανδού κάστορα.Ολοι στο Σύνταγμα να κρατήσουμε μούτρα ανατολικά, φορώντας ροζουλί-σωμόν μπλουζάκια"

Υπουργείο Διοργανώσεως Συναυλιών και Δράσεων με έμφαση στον Πλιάτσικα
Αυτονόητο.

Υπουργείο Διοργανωσεως Διαδηλώσεων και Διαμαρτυριών
Καθόλου αυτονόητο. Γιατί συνήθως οι διαδηλωτές διαδηλώνουν εναντίον της κυβέρνησης. Αν είμαστε εμείς κυβέρνηση, εναντίον ποιού θα διαδηλώνουν οι διαδηλωτές; Εύκολο. Δημιουργείς το αντίστοιχο υπουργείο, ώστε να τροφοδοτεί την εκάστοτε συντεχνία, το εκάστοτε σωματείο κλπ με ικανούς και ωραίους λόγους για να διαδηλώσουν εναντίον της αντιπολίτευσης.

Υπουργείο Διαχείρισης Λούμπεν Καφενείων στα Πετράλωνα Με Τσίπουρο-Biohazard-1 ευρώ ο τόνος
Αυτονόητο. Έχει πήξει το σύμπαν από καφενειοειδή μυκητιώματα που σερβίρουν κεφτέδες με κρέας χειρότερο απο γκοτζίλα και τσίπουρο "έπλυνα τις μασκάλες μου με οινόπνευμα και το σέρβιρα για τσίπουρο", στα οποία ακούς Πλιάτσικα και Διάφανα Κρίνα,και περιτρυγιρίζεσαι από γραφικούς αυτόχθονες συντρόφους που μιλάνε για τη Ρόζα Λούξεμπουργκ, την 4η διεθνή και τις διακοπές τους σε ελεύθερο κάμπινγκ στη βραχονησίδα "Φαλκονέρα".

Υπουργείο Προστασίας και Εγγραφής Μειονοτήτων.
Ωραία ιδέα, αλλα στην υλοποίηση κολλάμε. Μια και ο ορισμός της μειονότητας είναι ελαφρώς ευρύς, καταλήγουμε να έχουμε μια μεινότητα για κάθε πολίτη, η οποία να διεκδικεί διαφορετικά δικαιώματα. Έχουμε πχ την μειονότητα Zaphod που απαιτεί φτηνά καθαρά ποτά και τσάμπα καπνό, τη μειονότητα Estarian που διεκδικεί καλύτερες πλαστικές στήθους, περισσότερο λυκίσκο στη μπυρα, ψητά και καπνό κλπ..
Υπουργείο Ενδυματολογικού κωδίκεως για πραγματικούς επαναστάτες (να ελέγχουμε πως ντυνόμαστε, μη μας πουν και τρέντουλες και χαλάσει η εικόνα του revolution-Friday που έχουμε κάνει νέο τρεντ) και φυσικά

Υπουργείο Διαχείρισης, Καταλογογράφησης και Ονοματοδοσίας Νέων Συνιστωσών
Καίριο υπουργείο, με ενδιαφέρουσες ευθύνες. Γιατί έστω και αν υπάρχουν περί τις χίλιες επτακόσιες τριγιάντα δύο συνιστώσες εν ενεργεία, ακόμα και αν το 50% τους αποτελείται από 1 άτομο, πάλι υπάρχει κίνδυνος διάσπασης. Μην ξεχνάμε πως μια συνιστώσα θεωρείται πολυπληθής αν γεμίζουν ταξί. Οπότε, αν ξαφνικά οι χίλιες επτακόσιες τριγιάντα δύο σπάσουν στη μέση, έχεις μάνι μάνι τρεις χιλιάδες τετρακόσες εξήντα τέσσερεις συνιστώσες. Φαντάσου τι θα γίνει στο συνέδριο. "Εσύ με ποιους είσαι σύντροφε;" "Τι να σου πω, δε θυμάμαι. Ήμουν στην ΟΚΕ,μετα πήγα στην ΕΚΟ, μετά διασπαστήκαμε σε ΚΕΟΚΕ, μετά η ΚΕΟΚΕ μετονομάστηκε σε ΟΕΚΚΟΚΕ και προχτές εγώ και ο Μπάμπης διασπαστήκαμε και δεν έχω βρει ακόμα όνομα". Εύκολο, πας στο ΥΔΚΟΝΣ,καταθέτεις μια αίτηση στην οποία αναγράφεται η συνιστώσα που ανήκες και που διασπάστηκε, αναφέρεις τον αριθμό διασπάσεων, και αυτόματα, γρήγορα και έξυπνα, δημιουργείται η νέα σου συνιστωσιακή ταυτότητα, με νέο λογκο, όνομα και αριθμό μητρώου έτσι ώστε να ξέρεις που βρίσκεσαι ρε αδερφέ! Ίσως να παρουσιαστεί μικρό πρόβλημα με τους διπολικούς συντρόφους που θέλουν να διασπαστούν με τον εαυτό τους, σαν αμοιβάδες, αλλά φαντάζομαι απλά θα σου δίνουν δυό ταυτότητες και καθάρισες.

Κυβερνητικό έργο :
Πρώτο μέλημα να βρούμε γενικότερα λεφτά, και μια και η ιδεολογία μας λέει να τα πάρουμε από τους πλούσιους, πάμε να τα πάρουμε από τους πλούσιους. Έλα όμως που οι μισοί πλούσιοι είναι μέλη στο κόμμα και καλή η ιδεολογία αλλά καλά και τα λεφτά. Δημιουργία αντιδραστικής συνιστώσας με αρχικά ΔΘΜΠΤΛΚΤ (Δε Θα Μας Παρεις Τα Λεφτα Κουφάλα Τσίπρα) με σήμα το ευρωδρέπανο περιστοιχισμένο από τις λέξεις "Liberte,Fraternite,Monetarite" και διοργανωση πορείας εναντίον στο φακέλωμα, τους ψεκασμούς και την οικολογική καταστροφή (για να μην ξεχνάμε και τις άλλες μας προτεραιότητες). Ο Αλαβάνος από την Πεντέλη εξαπολύει μύδρους του στυλ "Αν σηκώσεις το κεφάλι θα δεις μούτζες".
Στο κυβερνητικό έργο αυτό, το ΚΚΕ λέει αρχικά ΟΧΙ από κεκτημένη ταχύτητα, αλλά καταλαβαίνει τη μαλακία του μετά το ψήφισμα. Μοναδική παρασπονδία η Καφαντάρη που ψηφίζει ΝΑΙ και δε μπορει να το αλλάξει σε ΟΧΙ όταν καταλαβαίνει πως το ΚΚΕ είναι το πλουσιότερο κόμμα και θα του πάρουν τα σώβρακα.
Ελάσσων αντιπολίτευση : Κανουν ό,τι κάναν πάντα, δηλαδή απολύτως τίποτα. Γκρινιάζουν που πλέον δεν έχουν το χέρι στην καρδάρα με το μέλι, αλλά δεν τρώνε πλέον πέτρες στο κεφάλι και για αλλαγή έχουν την ευθύνη αυτοι που τη θέλαν περισσότερο, οποτε παιρνουν ποπ κορν και λεμονάδες στη βουλή και χαζεύουν.
Δεύτερο μέλημα είναι η παιδεία. Αρχικά επιτρέπεται το κάπνισμα και το κομπολόι στην τάξη, και ενθαρρύνεται η αντίδραση στον καθηγητή ως μέσο διαφωνίας στο επιστημονικό κατεστημένο. Η κοπάνα θεσμοθετείται ως δικαίωμα, με ανώτατο όριο απουσιών τις εικοσιοκτώ χιλιάδες εξακόσες τρείς. Τα σχολεία αδειάζουν, αλλά όλοι μπαινουν στο πανεπιστήμιο αρκεί κάποτε να γράφτηκαν στην πρώτη δημοτικού.
Τα πανεπιστήμια δεν παίρνουν λεφτά, γιατί ακόμα περιμένουμε από τους πλούσιους να τα δώσουν, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουν την αθρόα εισροή πρωτοετών, πολλοί από τους οποίους είναι 12 χρονών και αναλφάβητοι. Οπότε -υπέροχη ιδέα- ο πρωθυπουργός προτείνει να λειτουργήσουν τα σχολεία ως λούμπεν καφενεία -μια και δεν πατάει κανένας-, οι καθηγητές να γίνουν μάγειροι και σερβιτόροι και τα έσοδα να δίδονται στα πανεπιστήμια για έρευνα. Εν τω μεταξύ δημιουργείται μείζον ηθικό θέμα με τα δικαιώματα του στρέιτ σπάρου του Παγασητικού, που ζητά ίση μεταχείριση με τον γκέι σπάρο του Αμβρακικού.
Η αστυνομία καταργείται ως σώμα και ως έννοια και τη θέση της παίρνουν ομάδες αστικής περιφρούρησης με σήμα το γαρύφαλλο. Η ΓΑΔΑ μετονομάζεται σε Βίλλα Ροζαλία και βάφεται ως παρανοικός παπαγάλος υπό την επίρρεια lsd.
Πρώτο μέλημα το κυνήγι των πρεζεμπόρων, αλλά η πρώτη τους σύγκρουση αποβαίνει ατυχής, μια και κανείς πρεζέμπορος δεν τρομοκρατείται από ένα πλήθος μυστακοφόρων πλιατσικοτραγουδιάρηδων που κραδαίνουν ιδιαιτέρως κοφτερά γαρύφαλλα.
Περνάμε στην κρατική τηλεόραση όπου απολύονται όλοι, αλλά δεν απολύονται ακριβώς παρά στο περιπου. Όλα τα καναλια της ΕΡΤ πλέον μεταδίδουν μόνο Μπόλεκ και Λόλεκ, Ταρκόφσκι, Κισλόφσκι, Κιαροστάμι κλπ . Παράλληλο κλείσιμο των ιδιωτικών σταθμών και μετατροπή τους σε Ανεξάρτητα Αυτοδιαχειριζόμενα Δίκτυα Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας, το οποίο σημαίνει ότι θα πήξουμε στην κλάψα, τη μαυρίλα και (ταραταταααααααααν) το Φίλιππο Πλιάτσικα και την άλλη με το ζαμπόν το λάιτ.
Η εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης, μια 65άρα πρώην χίπισσα που έχει να πλυθεί από τότε που ο Τιτανικός ήταν στη ναυπηγοεπισκευαστική, ανακοινώνει στην πρώτη δήλωση της νέας κυβέρνησης :
"κμ κμ κμ κμ.. ενα δύο ένα δύο.. Ναι.. Τέσσερα...Η αναλγησία της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, δε μας αφήνει άλλη επιλογ..ε; τι; πότε ρε;; που; ε; Μαλάκα μου νικήσαμε; Και γω που νόμιζα ότι έφταιγε το προυσαλιό."

Παράλληλα στα ιντεργουέμπια γίνεται χαμός απο blog posts,tweets,twats,fb posts και τα συναφή, αλλά μετά από λίγο το backbone πέφτει, γιατί διασπάστηκε το Σωματείο Διαχείρισης και Ελέγχου Τηλεπικοινωνιακών Πορων στα 8, και δε μπορούν να αποφασίσουν ποιος θα κοιτάει το traffic.
Μια και πέφτει το ιντερνετ, η εκκλησία συγχαίρει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την τόσο έντιμη αντιμετώπιση του σατανικού αυτου πράγματος.
2 ώρες μετά, η Αθήνα καίγεται από μανιασμένα netfreaks και η κυβέρνηση πέφτει..


19 comments:

ellinaki said...

Κάνω σεφτέ προσκυνόντας.

(Παρεπιπτόντως εγώ έχω φτιάξει ειδικό προγραμματάκι που σου βγάζει κατευθείαν τη συνιστώσα σου με έναν απλό αλγόριθμο. Η δικιά μου ονομάζεται ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥΚΑΣΤΑΝΑ και προέκευψε μετά από διάσπαση του βρομιστερακίου, του Άδη και εμού του ιδίου γιατί διαφωνούσαμε στην RGB απόχρωση της επικεφαλίδας του ιστολογίου σου)

Κ.Υ.Π. WALKING said...

Όπως υπεσχέθην αλλού κατέφθασα πρίν τις συνιστώσες,γιατί άμα μπουν αυτές ο παπά Δημιούλης να βάλει το χέρι του.
http://lewamagerasonaginosantonkyrko.blogspot.com/

pølsemannen said...

Aμήν και πότε Mπαναζία μου να δει προκοπή ο τόπος!

Hades said...

Είναι αλήθεια ότι (από παλιά) κάποιες συγκεκριμένες "κάστες" ανθρώπων είναι ιδιαίτερα οργανωμένοι στο διαδίκτυο, αυτό το έχω καρατσεκαρισμένο από πρώτο χέρι. Βασικά υπάρχει εξήγηση αλλά δεν έχει νόημα να μπαίνουμε σε τέτοιες συζητήσεις.

Αναφορικά με το κυβερνητικό έργο πάντως έχω μια μικρή ένσταση: το πιθανότερο είναι ότι και με τέτοια ποσοστά θα πήγαιναν από συνήθειο στην αντιπολίτευση. Σε οποιαδήποτε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορούσαν να μουρμουρίζουν για τα πάντα.

Anonymous said...

Σε περίπτωση εκλογών κ πολιτικών "νετοφρικακιστών" που πάνε για β γύρο, οι υπόλοιποι ποιους στηρίζουν?

Φαντάσου λέει το ΛΑΟΣ να στηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ κ οι αλλοι να μιλανε για την "πορτοκαλομπλε" πολυκατοικία, κ να λένε ότι ο Καρατζαφέρης είναι φιλοκευβερνητικός !

estarian έχεις δίκιο, τα "νετοφρίκια" κ οι ακροδεξιοι που
παλεύουν μεταξύ τους απο το νέτι, έχουν "ποδοσφαιροποιηθεί", δεν είναι τίποτε παραπάνω απο οπαδοί που δε διαθέτουν ούτε στοιχειώδη μόρφωση! Εγώ διαβάζω τις αναρτήσεις κ των δύο δε συμμετέχω όμως στις συζητήσεις τους, γιατί εχουν υπάρξει περιπτώσεις που ανεβάζουν ,τα στοιχεία όσων διαφωνούν μαζί τους, στο διαδίκτυο..(Δες youtube)

Υ.Γ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων: Δεν μιλω για όλους τους αριστερούς ή δεξιούς αλλά για μία μερίδα ακραίων.

antonis_x said...

Ωραίος, ωραίος.

Σε μία ουτοπική κοινωνία, οι αριστεροί θα έπρεπε να γελάνε με την καρδιά τους με αυτό το ποστάκι-

διότι, ως γνωστόν, χαλιέσαι από τη σάτιρα μόνο όταν δεν πιστεύεις σ'αυτά που κάνεις...

ZissisPap said...

Απλά πράγματα, απλά ειπωμένα!!!
Τέλειο :-)

Zaphod said...

Αντε ρε...προβοκατορα!!
Δεν ειναι οι αριστεροι πλειοψηφια στο νετ!!!


ΠΛειοψηφια εχουν οι αριστεροι εκει που πηγαινεις εσυ διοτι οι αλλοι δεν εχουν και τόσο ενδιαφερον!!


(με διαβαζεις δεν με διαβαζεις; Ας προσεχες! Αυτο δεν σημαινει πως το οικειο μου τρολ δεν εχει blog αλλα ποιος θα κατσει να διαβασει τις παπαριες του σοβαρα ;
ε;
ε;
ε;
)

Αντε να σου δωσω και εναν ποντο εδω:
"Απο ο,τι φαίνεται μη-αριστεροί ψηφοφόροι μάλλον δεν έχουν γκομπιούτερες στα σπίτια τους, ούτε ιντερνέτια (για μεγάλη μερίδα των πολύ-πολύ δεξιών φαντάζομαι ισχύει, γιατί το ιντερνετ ναι του διαβόλου, όπως και η ραπτομηχανή) "
χαχαχαχαχαχαχα!!!!!
Πλακα θα ειχε ενα υπουργειο οργανωσεως διαδηλώσεων!!!!

Stefanos said...

Αγαπητοί φίλοι, ευχαριστώ δια τα σκόλιά σας.
Χαίρομαι που ακόμα και αυτός ο Κουκουές ο Zaphod το πήρε στην πλάκα (αν και η αναρχοαριστεροανένταχτη πλευρά του του επέτρεψε μόνο να σχολιάσει τον ψόγο για τους δεξιούς. Δε γαμείς, κάτι είναι και αυτό)
Παραξενεύομαι δε που δεν έχει σκάσει κανα τρολλι εδώ μέσα να με κατηγορεί για προδοσία των ιδανικών, ρεφορμιστή και σεχταριστή.
Ήλπιζα να υπάρχει τουλάχιστον ένας τέτοιος ώστε να τον αποστομώσω με προφανή απάντηση του στυλ 'έλα ρε φιλαράκι, νταξ να ουμ πλακα κάνουμε, την άλλη φορά θα γράψω για τους δεξιούς'.
Ανώνυμε άσε ναι έχω δει και εγώ κάτι τέτοια "ξεμπροστιάσματα" και τρομάζω εντόνως.
Αντώνη, ναι ρε ελπίζω να γελάσουν γιατί και εμένα τουλάχιστον αστείο μου φαίνεται.
Ζήση ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης
Zaphod : Είσαι ρεβιζιονιστής,ρεφορμιστής,σεχταριστής και μόλις ο Dion έρθει στην εξουσία θα σε εκτελέσει πάραυτα, πριν τον εκτελέσουν και αυτόν από το Κόμμα.
Ελληνάκι : Το θέλω ρε το προγραμματάκι. Μπαϊ δε γουέι, στήνω γεννήτρια θεωρίας συνωμοσίας :D. Αμα δουλέψει θα τη βγάλω στο Σουβλακέα.
ΚΥΠ εσύ και αν είσαι πράκτορας των αμερικάνων και του ιμπεριαλισμού :p
Polse ναι ρε αλλα δε θα χουμε νετ.

Hades σε άφησα τελευταίο για να δεις ότι αυτό που λες είναι αληθές :
Προ 15ετίας, έχουμε κάνει ανταλλαγή νεολαίας με μια γερμανική πόλη. Πάμε εκεί, μεταξύ των ακολούθων μας και κάτι εργατοπατέρες. Πάμε σε εργατικό κέντρο να γνωριστούν με τους εκεί εργατοπατέρες. Στην κουβέντα αποκαλύφθηκε πως όταν η παράταξή τους κέρδισε το σωματείο, αυτοί παραιτήθηκαν και έκαναν αντιπολίτευση. ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ..

Zaphod said...

Εμ φιλαρακι ετσι ειναι. Ο καθεις κοροϊδευει τους δικους του πρωτα!!!

Εγω τους αριστεροι τους σαπιζω στο δουλεμα, αλλα εσυ εισαι απεξω!!
:ΡΡΡ


Για κορόδεψε κανα δικο σου πρωτα και τα λεμε!!

(παντως ειναι καλη ιδεα ενα ποστ που θα ελεγε τα υπουργεια που θα εφτιαχνε καθενα απο τα αλλα κομματα)

Stefanos said...

E γράφτο ρε κλάμπανε, όλα εγώ θα τα κάνω. Αντε γιατί πολύ σοβαρός έχεις γίνει :p

Stefanos said...

Επίσης ρε κρυφοφασιστάκι, τι ειν αυτά που λες;
"Μεταξύ μας μπορούμε να κοροϊδευόμαστε, οι απέξω δε μιλάνε"; μπα μπα μπα;;;
βγάλε μου τότε ένα πιστοποιητικό φρονημάτων να μπορώ και εγώ να λέω τη μαλακία μου :p :p :p

Zaphod said...

Δεν το λεω ετσι ρε μαλακα

Ο καλος ο χιουμοριστας πρωτα ξεκινα απο τα μουτρα του, μετα απο τους δικους του και μετα παει παραοξω!!!

Εσταριαν εισαι κουκουες!

Stefanos said...

Χαχαχαχαχαχ ναι και συ Καμποτζιανός :p

Provato said...

θεος! γιουγκό μπόη!!!!!! αχαχαχαχαχαχαχα

Provato said...

(ξέχασες να κανονίσεις ποιος θα αναλάβει το Υπουργείο συναυλιών Λένας Πλάτωνος, αχαχαχαχ)

KitsosMitsos said...

Η αναλογία πάνω-κάτω όπως την είπες! Αν και νομίζω μια αντιστροφή των ψηφοφόρων ΝΔ και ΛΑΟΣ. Βγαίνει το αυταρχικό, όσο να'ναι!

Κ.Α. said...

Φίλτατε, συμφωνώ με τον Zaphod, το χιούμορ στοχεύει κυριως σε αυτούς από τους οποίους έχουμε απαιτήσεις! Δεξιός σίγουρα δεν είσαι, απλά σου τη σπάνε οι αριστεροί φίλοι σου όταν σε αναγκάζουν να αυτολογοκρίνεσαι γιατί δε χωράς στις ταμπέλες τους. Τα σέβη μου για το post!

Zaphod said...

@K.A.

Μπαααα. Δεξιος του κερατα ειναι. Οταν κανουμε παρεα ερχεται στο φυσιολογικοτερο, αλλα οταν ειμαι μακρυα ολισθαινει στην μπαρουφολογια!!!

χεχεχε