Thursday, October 22, 2009

Μονδέλου συνέχεια - Σκύψε ευλογημένη

Το εθνικό μας μονδέλο έκανε λέει πάλι δηλωσάρα :

"Τα μοντέλα είναι ευλογημένα από το Θεό, γιατί δε χρειάζεται να σπουδάσουν για να βγάλουν πολλά λεφτά"






Σωστά τα λέει βέβαια. Γιατί με 200 ευρώ το γραμμάριο η κόκα και από 500 ευρώ η ώρα για βίζιτα από ανθυποάγνωστο μοντέλο, ποιος τις γαμεί τις σπουδές και τις επιστήμες.
Σκύψε ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ!
(ναι ξέρω, δεν είναι όοοολες, τσουβαλιάααζω κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ)
Μπράβο! Έτσι!

Άμα είσαι μούνος γιατί να μορφωθείς; Αφού μπορείς να βγάζεις τα λεφτά με τον κώλο σου.
Σοφόν το σαφές.
Προτείνω μάλιστα να σταματήσουν να δέχονται ωραίες γυναίκες στο πανεπιστήμιο ώστε να τις προωθούν πιο εύκολα στην καριέρα για την οποία και ευλογήθηκαν.




Προσκυνάτε χάπατα
Προσκυνάτε σφουγγοκωλάριοι
Προσκυνάτε ζώα τα ζώα

Υ.Γ : Ναι όντως, έχω απωθημένα μαζί τους , βασικά επειδή δεν έχω αρκετά λεφτά για να τις αγοράσω. Πρόλαβα κανέναν παρεξηγημένο; Α ναι επίσης την έχω μικρή και ζαρωμένη σα θρούμπα και έχω να κάνω σεξ από τότε που η μονδέλα αυτή ήταν ακόμα η λάμψη στο μάτι του περιπτερά. Έτσι έχω γίνει ψυχαναγκαστικός ισοπεδωτικός παπάρας που τις βρίζει σε κάθε ευκαιρία και αυτές και όλο το σύστημα που τις υποστηρίζει και τις συντηρεί.

18 comments:

Gi Gaga Kouni Beli said...

Τς τς τς, τι μισομοντελογυνισμός είναι αυτός. Αφού οι κοπέλες προσπαθούν να βγάλουν το ψωλή-εεεε το ψωμί τους, εσύ τι πρόβλημα έχεις; ;)

Βεζύρης said...

Σωστος!!! Και δεν τσουβαλιαζεις καθολου, το να πηδιεσαι με καποιον για λεφτα, δεν εχει διαφορα απο το να τον παντρευτεις (βλεπε κατι τυπακια ματσωμενα κατι μουναρες που κυκλοφορουν...)

SERVIRISMATA said...

Συμφωνώ με την οπτική της ανάρτησης, αν και ελαφρώς μονόπαντη! (Ναι, κι εγώ τσουβαλιάζω!)

Gi Gaga Kouni Beli said...

@Servirismata: Δε μας ενδιαφέρει αν συμφωνείς, παιδί μου, αλλά το γιατί! Έτσι δεν είναι Προφήτα μου;

Anonymous said...

Συγγνώμη, ποιό τσολ... γμωναβρ.. γκούχ, ποιό μοντέλο το είπε αυτό???

Stefanos said...

Ανώνυμε έλα τώρα, σκέψου λίγο.. :D

Unknown said...

Εσύ να κόψεις τις προτάσεις γιατί έτσι όπως το πας θα μας κοστίζει ακριβά...

pølsemannen said...

Έτσι, έτσι οι κακούργες!

Και δεν κόβουν και απόδειξη και χαντακώνουν την εθνική οικονομία!

Καλά, η γυναίκα είναι για τα σίδερα. Ποιος της είπε ότι όλοι όσοι σπούδασαν (Κοινωνιολογία – Ζαμπονοκοπτική π.χ.) βγάζουν και πολλά λεφτά; Άραγε αυτή η δήλωση ήταν προϊόν της κόκας ή κληρονομικό χάρισμα;

ellinaki said...

Πες τα χρυσόστομε! Μισομοντελισμός φορ έβερ!

(Μεταξύ μας πάντως, αν είχα τα λεφτά για να σνιφαρω κόκα από τον κώλο ενός μοντέλου, εμένα προσωπικά δε θα με χάλαγε. Εννοώ, θα τα χάλαγα σε αυτό, αντί να της πληρώσω τα δίδακτρα για να πάει στο Χάαααρβαρντ, ας πούμε. Δεν έχω όμως αυτή τη δυνατότητα οπότε να πάνε στο διάολο όλες τους!)

Zaphod said...

Mην μάθουν πόσα βγάζει ο Βαγγέλας στην Συγγρού και του φάνε την θέση!!!

Ρε πρρρρρρρρρ! ΟΚ, πουτανίτσα είναι, στην τιμή δεν θα τα χαλάσουμε :)))

Τελικά ποια το είπε;


(τα λεφτά μου στην Καγιά)

Ellie said...

Καλέ η Καγιά δεν το πε αυτό;;;Αφού αυτή είναι η αλήθεια, γιατί εξανίστασαι;; Η κοπέλα είπε ότι θα βγάλουν λεφτά δεν είπε το πως.....

Pastaflora said...

Ω, μον Ντιε! Σε τι κόσμο μεγαλώνουν οι κόρες μας!

Ηλιαχτίδα said...

Εμένα πάντως το μόνο που μ΄εξοργίζει είναι που δίνει εντελώς λάθος πρότυπο στα νέα κορίτσια αφού εμμέσως τα χειραγωγεί στο ότι σπουδάζουμε για να έχουμε πολλά χρήματα κι όχι για να ανοίξουν "τα μάτια μας", οι ορίζοντές μας! Τα παροτρύνει έτσι να μη σπουδάζουν αφού σύμφωνα με τη δική της ανόητη λογική μπορούν να βρουν με πιό "εύκολο" τρόπο αυτά τα χρήματα... Τα υπόλοιπα για να πω την αλήθεια δεν μου κάνουν εντύπωση: γιατί; Μόνο τα μοντέλα κάνουν έκλυτο βίο;;; ...
Ίσα-ίσα που αυτά τα χαζά (& δε ζητώ συγνώμη γιατί προτιμώ να πιστεύω πως είναι χαζές/οί παρά πουτάνες/πόρνοι) είναι τελικά τα θύματα! Αλλά τί να περιμένει κανείς από μια ανεγκέφαλη γλάστρα;;;
(Ύστερα φταίει ο Λαζόπουλος!)

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ said...

Α! Και όχι, εγώ δεν είμαι κομπλεξική αφού έχω λάβει μέρος 2-3φορές σε επιδείξεις μόδας για χατήρι μιας φίλης μου σχεδιάστριας, ενώ με κυνηγούσε επί 2,5 χρόνια Έλληνας γνωστός σχεδιαστής για να με εντάξει στο επιτελείο του... Απλά δεν μου λέει κάτι να πουλάω την εμφάνισή μου, πόσο μάλλον το να ενδιαφέρομαι μόνο γι΄αυτή (όπως εμμέσως συμβουλεύει η Βίκυ). Για να είμαστε όμως δίκαιοι, υπάρχουν & μοντέλα (ελάχιστα έστω) που συνδυάζουν το επάγγελμα με τις σπουδές τους για τα πρώτα χρόνια! Το δε επάγγελμα το ασκούν αξιοπρεπώς!

Αν & μας ...μουτζώνεις, φιλιά

Sophia said...

Ρε παιδιά??? Βγάζουμε εμείς που σπουδάσαμε πολλά λεφτά? Γιατί βλέπω και μια άλλη πτυχή της πρότασης που δεν έχει συζητηθεί αρκούντως!!
;-Ρ

So_Far said...

Εμπεριστατωμένη η άποψη του εθνικού μονδέλου. Οπότε το εθνικό μονδέλο θεμελιώνει και το εθνικό μπουρδέλο και είμαστε όλοι ΟΚ

Βρομιστεράκι said...

Ωπ ωπ ...και έρχομαι εγώ να συμπληρώσω με τα σοφά λόγια ενός άλλου θεσπέσιου πλάσματος.
"Είναι μαθηματικά και φυσικά αποδεδειγμένο οτι μπορείς να μετακινήσεις αντικείμενα με τη δυναμη της σκέψης"
Τάδε έφη Ελεονόρα Μελέτη.
Είπατε τίποτα;

Stefanos said...

Βρομιστεράκι είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο πως οι φιλολογίνες δε σκαμπάζουν γρι απο μαθηματικά.. :p