Monday, September 21, 2009

Ασκωθείτε χουριανιέεεεεε

Ρε τι εκλογές και κουραφέξαλα μου λέτε ωρέ κοθώνια; Ρε ποιος Γιωργάκης και Κωστάκης βρε απαστράπτουσες διανοητικές μηδενικότητες;
Εδώ ρε επιστρέφει το αγόρι μας, ο Χρηστάκης μας, ναι ο Παπακαλιάτης μας καλές και εσείς μου ασχολείστε με εκλογές και το μέλλον του τόπου;
Αφού ΑΥΤΟΣ είναι το μέλλον του τόπου και το λέω και το υπογράφω φαρδιά πλατια, με τζίφρα βασιλική με τρούλο.
Είδα χτες τρέϊλερ στο χαζοκούτι και κάηκαν τα εγκεφαλικά τσίπουρα κύτταρα που είχαν μείνει όρθια από 5 ώρες με κλαρίνο και 3 κιλά κύτταρο τσίπουρο σε γάμο στα Γιάννενα το Σάββατο. (Είχε όμως ένα ζυγούρι στο τραπέζι, έγλειφα τις πατούσες του κλαρινιτζή άμα λάχει).
Ο Χριστοφοράκης μας επιστρέφει, bigger than life and with twice the frantza.
Ούρρα! Ούρρα!! Ούρρα!!
Χιπ χιπ!! Χαζάααα! ΧΙΠ ΧΙΠ! ΧΑΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
(όσοι αμόρφωτοι καρμπόγυφτες,τυχαίοι και χωρίς φέισμπουκ όπως η γνωστή Κωνσταντίνα που την έβαλε στη θέση της η δωδεκάποντη, νομίζετε ότι γράφω παπαριές, έχετε άδικο και ψάχτε να δείτε πως λένε ζήτω οι αγγλοσάξωνες)
Και για να μην παρατείνω την αγωνία των φανατικών φανς του καμαριού των στούντιο, της ελπίδας πιδας πίδας της νεοελληνικής τελεβιζιόνε Χριστόφορου, θα κάνω μια ενδελεχή αλλά σύντομη και περιεκτική ανάλυση του τρέϊλερ όπως εγώ το κατάλαβα :
1. Για άλλη μια φορά ο Χριστόφορος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο (σιγά τα δύσκολα μάγκα, και εγώ άμα έγραφα δική μου σειρά, εμένα θα έπαιρνα πρωταγωνιστή!) και μάλιστα απο ο,τι μου φάνηκε είναι ο γαμών και δέρνων πρωταγωνιστής, πολύ χιπ και ιν και νεογιάπης με γραβατιά και γραφείο-Καλατράβα με Aero καρέκλα και iΧας υπολογιστή, τίγκα στο σπρεντσιτ και τα χρηματιστήρια. Προφανώς κάποιος του σφύριξε ότι η εικόνα του στα προηγούμενα σήριάλ του, ως φτωχομπινέ κακομοίρη χωρίς προφανές εισόδημα που έμενε σε λοφτ στο Λυκαβηττό με 42άρα πλάσμα (πριν 10 χρόνια), καφετιέρα 2000 ευρώ και αυθεντικούς Βαν Γκογκ στους τοίχους, ήταν εγκεφαλική μαλακία,διαχρονικό μνημείο πνευματικής στέρησης και αποτελούσε τη μεγαλύτερη σεναριακή τρύπα από τότε που ξεκίνησαν να ανασταίνονται ηθοποιοί σε σαπουνόπερες με το εύρημα του "evil twin".
2. Ο Χριστόφορος για άλλη μια φορά θα έχει την ίδια φράντζα και το ίδιο μπακαλιαροβλέμμα όπως τότε στην αρχή, στο σήριαλ που πήδαγε κόρη-μάνα-γιαγιά-καντηλανάφτισσα της εκκλησίας απέναντι-περιπτερού παρακάτω και γιό αυτής. Δηλαδή μπριγιαντινέ τσουληθροειδή κλαπέτα πάνω από το μέτωπο και βλέμμα "πω ρε πούστη μου με θέρισε ο αρακάς, μαλάκα θέλω να κλάσω αλλά συγκεντρώνομαι γιατί δεν κάνει εδώ". Αλλά τι να πεις, αν αυτό είναι που γουστάρουν τα κοριτσόπουλα και οι απογοητευμένες 40άρες νοικοκυρές που έχουν να δουν χαρά στα σκέλια τους από τότε που ο Ζάχος Χατζηφωτίου χαρακτηριζόταν ως "αυτός ο ευειδής νεαρός", αυτό θα τους δώκομεν. (Θυμήθηκα και το Βόιδι του Πατσουρίου τώρα, που μάλλον θα έκανε πάρτυ χτες βράδυ με το τρέϊλερ)
3. O Χριστόφορος για άλλη μια φορά θα έχει ωραία γκόμενα. Αυτή τη φορά η ωραία γκόμενα θα είναι η Ζέτα "Πλέον παίζω ακόμα και σε διαφημιστικά για φάρμακα προστάτη" Μακρυπούλια. Όχι μη με παρεξηγείτε, η Ζέτα με αρέσκει (ως γυναίκα) και εκτιμώ πολύ το γεγονός ότι σε μια αξέχαστη παράσταση του "Σεσουάρ για δολοφόνους" είχε κάτσει στα πόδια μου για 13 δευτερόλεπτα - για αυτό έχω να τα πλύνω απο τότε. ΑΛΛΑ πλέον είναι παντού. Παντού όμως. Όπου και αν γυρίσεις βλέπεις Ζέτα. Ταινίες; Ζέτα. Σειρές; Ζέτα. Περιοδικά;Ζέτα. Διαφημίσεις; Ζέτα. Σε λίγο θα κυκλοφορήσει και σε γλυφιτζούρι και υπόθετα.
Το παράκανα με τη Ζέτα όμως. Το θέμα είναι ο Χριστόφορος και οι γκόμενές του. Που λέτε , πάααλι ο Χριστόφορος τα χει με τρελλό γκομενάκι και στάνταρ θα της τα φορέσει με το σύμπαν. Πιθανότατα μια αλτερνατιβ-ροκ-τρέντι-πάω στην Αβραμιώτου-φοράω κασκώλ με γάτες-έχω και πράσινες λουλουδωτές γαλότσες-γκόμενα η οποία όμως μένει στη Νέα Υόρκη όπου και η δουλειά της είναι να μπαίνει στο Φεισμπουκ καθήμενη σε παγκάκια του Σεντραλ Παρκ με τεράστιους "Δεν είμαι καφές αλλά μοιάζω Πολύ" απο τα Σταροδολλάρια. Η γκόμενα αυτή αν και ντύνεται σαν τον Τζιμ Κάρεϊ στο Grinch και από δουλειά παπάρια, μένει (ή είναι του Χριστόφορου το διαμέρισμα, δεν κατάλαβα) σε τεράστιο σπίτι με θέα Σέντραλ Πάρκ, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος έχει τόσα ευρώ που συνήθως τα χρησιμοποιεί ως πορτοσφήνες(door stops στα ελληνικά). (κελ σουπριζ.. είναι τόσο ΒΠ ο τύπος και τόσο κακός ηθοποιός που μόνο το ΒΠ κακομαθημένο πλουσιόπαιδο μπορεί να παίξει - και αυτό άσχημα!)
4. Ο Χριστόφορος έχει ανθρώπους που αγαπάει και τον αγαπάνε. Βασικά έτσι τους λέει και αυτοί είναι τέτοιες τεράστιες πνευματικές ανυπαρξίες, τέτοια διανοητικά αποβράσματα που τον πιστεύουν. Φυσικά όλοι θα περάσουν καλά μαζί του, μέχρι να καταλάβουν πως ο Χριστόφορος κρυφά και ύπουλα τους πηδάει τις γυναίκες, τις μάνες, τις θειάδες, τους τρώει λεφτά, τους καρφώνει στην εφορία, στην αστυνομία, τους δίνει νοθευμένη κόκα, τους κάνει κακό ρε αδερφέ. ΑΛΛΑ να είστε σίγουροι πως μέχρι το τέλος θα τα έχει βρει μαζί τους γιατί είναι τελικά ΤΟΣΟ καλό παιδί, παρ'όλο που παραστράτησε και όχι γιατί αυτοί είναι τέτοια κνώδαλα που θα συγχωρήσουν ένα παλιοκαθήκι που τους κατέστρεψε τη ζωή.
5. Κάποια στιγμή όλα θα "αποκαλυφθούν" και ο Χριστόφορος δε θα προλαβαίνει να μετρήσει τα πέη που θα είναι στραμμένα προς τον πρωκτό του. Οι ζωές τους θα καταρρεύσουν. Η σύγκρουση θα είναι τελειωτική, αμείλικτη, σκληρή. Οι καρδιές θα τσακιστούν σε χίλια κομμάτια και κανείς δε θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος. Μια μεγάλη και απρόσμενη ανατροπή θα συμβεί στο τέλος. Κάποιος θα ψοφήσει και κάποιοι θα αλλάξουν πορεία, κατευθυνόμενοι σε έναν ατέλειωτο συναισθηματικό γκρεμό. Βασικά όλοι θα τον πιούν.Εκτός από το Χριστόφορο που θα τη βγάλει λάδι ακόμα και αν ο χαρακτήρας αυτοκτονήσει.
6. Κάπου είδα και μια μάνα να κλαίει αν θυμάμαι καλά. Εμ καλή μου, δεν έχεις δει παλιές σειρές του Παπακαλιάτη; Οι μάνες στις σειρές του Χριστόφορου είναι σαν τους μαύρους στα αστυνομικά και τις τσιρλιντερς στα θρίλλερ. They get screwed first.
Με τις υγείες σας

26 comments:

diva said...

Είσαι κακός άνθρωπος. Ναι ρε..υπάρχει τέχνη σε λοφτ στο Λυκαβηττό ΚΑΙ για την γενιά των 700 ευρώ!
[δεν έχεις δει ορέ συνάδελφε που όλη αυτή η γενιά έχει αϊ-φον ο καθείς;]

αλλά είσαι μωρ'αδερφάκι μου..κι εσύ κι ο άλλος που περδικλώνεις τη γλώσσα να τον φωνάξεις / όχι πως θα σε ακούσει στη χώρα των ες αλλά λέμε τώρα= είστε λοιπόν..απαπα μη δείτε άνθρωπο να προκόβει!

Sophia said...

ΟΥΡΡΑ ΟΥΡΡΑ ΟΥΡΡΑ έχω να πω, αλλά με ένα ρου.... (Εχμ... εγώ που δεν έχω δει ποτέ σειρά με τον Παπακακιάτης, εχμ.. ούτε και το τρέιλερ, να θεωρήσω ότι ανήκω στους κατοίκους αυτής της χώρας?)

antonis_x said...

Προυφήταμ', μακάρι να είναι όπως το περιγράφεις, διότι θα πέσει τρελό γέλιο!΄

Γιατί η όλη φάση μού φαίνεται ότι φέρνει λίγο προς "Μυστικά της Εδέμ"; Ειδικά αυτό το "Οι ζωές τους θα καταρρεύσουν. Η σύγκρουση θα είναι τελειωτική, αμείλικτη, σκληρή. Οι καρδιές θα τσακιστούν σε χίλια κομμάτια και κανείς δε θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος. Μια μεγάλη και απρόσμενη ανατροπή θα συμβεί στο τέλος. Κάποιος θα ψοφήσει και κάποιοι θα αλλάξουν πορεία, κατευθυνόμενοι σε έναν ατέλειωτο συναισθηματικό γκρεμό." πρέπει να έχει παίξει σε ΟΛΑ τα ντεμεκοψαγμένα σήριαλ της τελευταίας 10ετίας.
Μέσα είσαι...

pølsemannen said...

"...απογοητευμένες 40άρες νοικοκυρές που έχουν να δουν χαρά στα σκέλια τους από τότε που ο Ζάχος Χατζηφωτίου χαρακτηριζόταν ως "αυτός ο ευειδής νεαρός"..."

Δηλαδή ποτέ! (Δεν βγαίνουσι τα χρονιά)

Ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέεεεεε!!!!

Ουχαώωωωωω, ουαέεεεεεε!!!!

(Θα τις βολέψει όμως η φράντζα).

Μπρουγκζλ.

Ιοκάστη said...

1ον δεν μπορώ, με πεθαίνεις έτσι όπως γράφεις! Εσύ, ο pølsemannen κι η Κωσταντίνα πρέπει να πάρετε βραβείο - και χρηματική αμοιβή μη σου πω για την ψυχική ευφορία που προκαλείτε...

2ον, το lux aeterna είναι θεϊκό και ελαφρώς καταθλιπτικό και μου χαλάς την ευφορία τώρα!!

3ον, πολύ καλή περιγραφή για το σήριαλ, θα έκανες καριέρα ως κριτικός σε περιοδικά! Να υποθέσω πως θα το παρακολουθείς με μανία για να μας ενημερώνεις;; :p

Tanila said...

Aνατσουτσούρωσα!



Kι ναι ρε μαλάκα, το είχε ιδιόκτητο το λοφτ στο Λυκαβητό, κληρονομιά από τη θειά του τη Βασίλω, ασχέτως των 700 ευρώ το μήνα.

Stefanos said...

@Diva Ναι είμαι κακός άνθρωπος, τώρα το κατάλαβες;; :D
@Σοφία ΟΥΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και να αρχίσεις να βλέπεις τηλεόραση :p
@Αntonis Εννοείται πως το σενάριο θα ναι έτσι, πως αλλιώς θα κρατήσει τον "κόσμο" ; :D
@Polse Όχι υπήρχε τέτοια εποχή, απλά είναι παλιά. Βρέθηκαν φωτογραφίες της αποφοίτησης του Ζάχου. Είναι σε ένα σπήλαιο στη Γαλλία :p
@Ιοκάστη ναι βέβαια, έχω 4 τηλεοράσεις, τη μία δίπλα στην άλλη και τα παρακολουθώ όλα ταυτόχρονα για να μη χάνω τίποτα :D
@Tanila ναι γιατί ως γνωστον όλοι οι φτωχομπινέδες έχουν και από μια πλούσια θεία. Βγαλμένο μέσα από τη ζωή..

Zaphod said...

Οχι αλλα σποϊλερζζζζζζζζζ!!!!

Τωρα με τι ενδιαφερον θα παρακαλουθήσουμε την νεα σειρα με το πρωτοτυπο σεναριο;;
ε;
ε;
ε;

DanaiShips said...

Ωραία όλα αυτά αλλά,

α) Όταν εγώ σου έλεγα ότι η Κοντοπούλια εμφανίζεται ακόμα και στην πίσω όψη των εισητηρίων και στην εκκλησιά αν συγκεντρωθείς και πιστέψεις πολύ (φήμες λένε ότι έχει εμφανιστεί και πάνω σε φραντζόλα αλλά εξετάζονται ως ανυπόστατες), ήμουν η ζηλιάρα!

β) Καταλαβαίνω ότι προσπαθείς να εντάξεις τη γκόμενα στην υποκατηγορία στιλ "if I was kidding I would be dressed like you" αλλά ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΣΤΕΣ ΓΑΛΟΤΣΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ; Αυτές είναι sui generis. Επίσης σιγά μην έχει η μπανάλ γκόμενα κασκόλ με γάτες...χμμ...κασκόλ με γάτες..μισό, πετάγομαι σε ένα μαγαζάκι

Anonymous said...

Έχεις ένα φετίχ με τις πράσινες λουλουδάτες γαλότσες το ξέρεις;

Ellie said...

Φαντάσου χαρά το βόιδι.....Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι οι σειρές του είναι προσεγμένες.Μπορεί το σενάριο να είναι μονίμως το ίδιο αλλά από σκηνικά, από γυρίσματα και από ηθοποιούς -εντάξει τώρα με την Ζετούλα μου το χάλασε λίγο- είναι πάντα πολύ προσεκτικός!
Τώρα για το loft με αμφίβολα εισοδήματα, αυτός το κάνει επειδή δεν μπορεί να φανταστεί ότι μπορεί να μένει κόσμος αλλού (διαμέρισμα σε πολυκατοικία ας πούμε, ουχί ρετιρέ κι ουχί στο Κολωνάκι). Άλλοι που το κάνουν αλήθεια;;;;

ellinaki said...

Κάπου διάβασα:
"Πολλά γυρίσματα έχουν γίνει στη Νέα Υόρκη. Την αγαπημένη πόλη του Χριστόφορου".

Ρε ουστ αποδω ψωνάρα που έχεις και άποψη για τη Νέα Υόρκη. Δηλαδή ειλικρινά τώρα. Αυτό το ίματζ του golden boy γαμίκουλα με ώριμες ανδρικές ανησυχίες, παρά τις εκπληκτικές σεξουαλικές επιδόσεις, δεν ανήκει πλέον στα 90's;;;

geokalp said...

είσαι πολύ μπροστά!!!
εγώ μόλις σήμερα άκουσα για τΗν επάνοδο του sex iDoL
blessed!

DanaiShips said...

Και ένα inside info έτσι γιατί νιώθω γενναιόδωρη: αυτή η σειρά είχε γυριστεί για την περσινή σεζόν, μας την παρουσίασαν στο πρόγραμμα του Mega ακριβώς ένα χρόνο πριν. Αλλά όλη τη χρονιά έκανε τρελά νούμερα ο Λάκης ο Γλυκούλης και δεν θεώρησαν καλό να μοιράσουν την πίτα.

Stefanos said...

@Μπινελικιάρα : Οι πράσινες λουλουδάτες γαλότσες με ενοχλούν γιατί τις φοράει κάποιο πρόσωπο και δε μπορώ να τις βλέπω!!

@Αndrea : Δύσ-κωλοι καιροί για παλλικάρια με ατίθαση φράντζα. Αλλά χου κέαρς;; :D

@Ellie-Ellinaki : Φυσικά, γιατί όλοι μας πρέπει να έχουμε λοφτ σε τρέντι περιοχή και να πηγαίνουμε στη Νέα Υόρκη σουκού για καφέ. Τι; Δεν το κάνουν όλοι αυτό; Μον ντιε, σε τι κόσμο θα φέρετε τα παιδιά σας..

@Geokalp : Ναι είμαι πολύ μπροστά. Πρέπει να αισθάνεστε πολύ περήφανοι που με διαβάζετε. Μπορείτε να το βάλετε και στο βιογραφικό σας :p

Γιάννης Καραμήτρος said...

Η Ζέτα είναι γυναικάρα αλλά με πρόλαβε ο Ρέμος...

Unknown said...

Παπακαλιάτης;

KitsosMitsos said...

Υπερπαραγωγή θα είναι για άλλη μια φορά. Από περιεχόμενο μεδέν, αλλά από περιτύλιγμα ό,τι καλύτερο!

maria said...

εχμ εχμ. κ εγώ το είδα το τρέιλερ και αναρωτιόμανε, τι θα διαφημίσει στη τελική. τελικά διαφήμιζε την ντεκαυλέ μπριγιαντινοφραντζα που νομίζει πως είναι ιν φάσιον αλλά ξεχνάει πως του χαλά το ιμάτζ. τουλάχιστον σε μας, τις νέες κορασίδες. πλέον ο παπακαλιάτος είναι μπαναλιτέ, για μας δηλαδής. για τις 40ρες είναι άλλο θέμα, ειδικά για τις τεκνατζούδες.
τι να πρωτοσχολιάσω προυφήτα μ?
πρέπει να γράφεις σε σπουδαία περιοδικά εσύ, όχι να χαραμίζεσαι στα ιντερνετια.
εύγε γι άλλη μια φορά! θα συμφωνήσω με τη diva, η νέα γενιά των 700 γιούρος, έχει αμάξι καινούριο, έχει κινητό που κάνει φραπέ, έχει γόβες λουμπουτίν (γκουγκλαρε το ρε αστοιχείωτε) έχει 150 τετραγωνικά στο Λυκαβηττό όπως προείπαν, έχει τσάντες δερμάτινες ντιζαϊνάτες, και τι δεν έχει τελοσπάντων. που σκατά τα βρίσκουνε με 700 γιούρος μισθό? εδώ εγώ που παίρνω 1100 δε με φτάνουν για τον μανάβη.
όχι δε σε παντρεύομαι. :Ρ

Anonymous said...

Δεν θα το αντέξω όμως...! Με τίποτα;
ΜΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ?

Fri said...

Όλα μας τα είπες, όλα! Και τώρα πώς θα μας κρατήσει σε αγωνία αυτό το καλό παιδί ο Χριστόφορος? Τόσο κόπο να γράψει τη σειρά, τόσα έξοδα να τη γυρίσει κι εσύ... Τστσ τι είσαι βρε παιδάκι μου!

Πολύ καλή η ανάρτηση, ακόμα γελάω :):)

Aurelia Aurita said...

κι όμως κι όμως κι όμως...
..αυτός ο ανεκδιήγητος αφόρητα κομπλεξικός τύπος που δεν ξέρει ούτε να παίζει ούτε να γράφει σενάρια(απλά ξεπατικώνει τα αγαπημένα του-και μας-σήριαλ και τα κάνει όλα μαζί τουρλού σε κάθε επεισόδιο),βρίσκει λεφτά και κάνει σήριαλ,πείθει καλούς ηθοποιούς να παίζουν και μας κάνει να ασχολούμαστε μαζί του!πώς γίνεται αυτό αγαπητέ μου πες μου,διότι θα πεθάνω με την απορία...

Tanila said...

Ax τι ωραία... και ανακαινίζω ένα σπιτάκι, θα την περιμένω με αγωνία τη σειρά, να κλέψω ιδέες για τη διακόσμηση.

Αchernar said...

χαχαχαχα
είδα λίγο χτες την επανάληψη
Ζούμε μεγάλες στιγμές κι εσείς κάθεστε και κοροϊδεύετε,ανίδεοι!
όχι μόνο έχει γκόμενα την Ζέτα ο Παπακαλιάτης, αλλά την βαριέται κιόλας, lol
και πάνε για φαί στο σπίτι της μάνας του κι αυτή έχει ντυθεί λες και πάει στην εορτή του Ιωβηλαίου της βασίλισσας
μιλάμε για έπος
ΕΠΟΣ!!!

Wizard! said...

http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_3687.html

Γιάννης Καραμήτρος said...

@Wizard!
Που είναι το παράξενο; Είναι ο μόνος επώνυμος (με ή χωρίς εισαγωγικά) που δεν κάνει στρατό; Το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε για να σταματήσει αυτό το αίσχος