Thursday, January 22, 2009

Θα μας φαν τα μαιευτήρια

Δε μας φτάναν οι γάμοι, αρχίσαν και οι εγκυμοσύνες.

Δε λέω, καλά περνάμε στους γάμους. Πάμε, βάζουμε τις ωραίες μας κοστουμιές (που φυσικά τις έχουμε μόνο για τέτοιες περιστάσεις), τρώμε, πίνουμε, γελάμε, χαζολογάμε και με κανα ζουμπουρλούδικο θηλυκούλι, συναντάμε παλιούς γνωστούς που έχουμε να δούμε χρόνια και που αν μας ενδιέφεραν δεν θα είχαμε να δούμε χρόνια, ωραία φάση.

Αλλά τι μανία τις έπιασε φέτος. Είπαμε γ....τε γιατί χανόμαστε, αλλά εσείς του δώσατε και κατάλαβε. Οι άλλοι μου ετοιμάζουν το βαφτιστήρι, το οποίο είναι 5 μηνών και μάλλον βαφτισιμιός κιόλας, η Π. είναι και αυτή στον τρίτο μήνα και πρίν λίγο μου έστειλε ένα mail και η Χ. , και αυτή στον 5ο μήνα.

Ρε θα με ξεπαραδιάσετε ρε! Πάνω που είπα φέτος να μαζέψω κανα φράγκο στην άκρη για φιλανθρωπικούς σκοπούς (Κούβα, Ιαπωνία, Σεϋχέλλες, Μαυρίκιο, δεν ξέρω, κάπου τεσπα)

(ή και 47άρα full HD, blue ray και ένα σετάκι ηχεία της Klipsch), τσουπ, με πήξατε στις εγκυμοσύνες. Η Κούβα θα γίνει λούτρινες αρκούδες και μαλλιαρά ανδρείκελα και η Ιαπωνία θα γίνει στράτες και βιβλία αστροφυσικής και θεωρίας εξέλιξης (για το βαφτιστήρι, να μαθαίνει απο μικρό, μην αρχίσει και μου λέει για Αδάμες και Εύες και κόκκινα μήλα). Η τηλεόραση τη βλέπω κλαίγοντας να μετατρέπεται σε κουδουνίστρες και τα Klipsch σε φορμίτσες και αγκαλίτσες καληνύχτα, σαλιάρες, πιπίλες και συσκευές αποθήκευσης μεταχειρισμένων πάμπερς. (υποχθόνιος ήχος αναγούλας)

Καλά η Ιαπωνία μπορεί να τη γλυτώσει αν περάσει το paper και πάμε στο συνέδριο.

Έστω το San Diego να μας κάτσει ρε αδερφέ!
Πάνε ξαμολάνε παιδιά αβέρτα.. Τι διάολο, τηλεόραση δεν έχουν σπίτια τους;

Βέβαια υπάρχει και ένα θετικό σε όλη αυτή την κατάσταση, για μένα, αλλά δυστυχώς όχι οικονομικό.

Οι βόλτες με τα μωρά κύριοι.

Ω ναι.

Χάρη θα κάνω στους ξενυχτισμένους και ταλαιπωρημένους γονείς, που μετά από δυό τρείς μήνες αϋπνίας με το νεογέννητο βλαστάρι τους, θα πουλάνε ακόμα και τα συμπεθέρια τους στη Βαρβάκειο για το πάσχα για δυό ώρες ησυχίας και ροχαλητού.

Και , σημαντικότερο, θα μπορώ να βγαίνω τσάρκα με το βαφτιστήρι –κυρίως- και να έχω τις γνωστές σκηνές συγκίνησης, γουτσου γούτσου, αχ τι καλό που είναι , σας μοιάζει (δεν είναι δικό μου μωρή), πήρε από τον πατέρα του (σοκιν απάντηση : Μπα, τον ξέρετε;Γιατί εμείς ακόμα τον ψάχνουμε) κλπ κλπ κλπ από διάφορες εις τον δρόμο περιφερόμενες γυναίκες της κατηγορίας "εγώ ποτε θα γίνω μάνα επιτέλους, είμαι ήδη 22 και οι γονάδες μου διαμαρτύρονται περισσότερο και από τους αγρότες στην εθνική γαμώ την αναπαραγωγική μου διαδικασία".

Δηλαδή, συγγνώμη κιόλας, αλλά τα μωρά σας εγώ θα τα χρησιμοποιήσω αναίσχυντα ως γυναικομαγνήτες. (Όχι καλή μου είσαι καλά που θα κάνω εγώ κάτι με αυτές ; Είναι δυνατόν ΕΓΩ να φλερτάρω σοβαρά γυναίκα που θα εντυπωσιαστεί από μωρό; Είναι το δεύτερο χειρότερο αμέσως μετά τις γνωριμίες σε γάμους. Μακριά και αλλάργα. Χμμ.. ε..βλέπω ότι τα επιχειρήματά μου δεν... οχι πάλι το καλό ΤΗΓ.. ΟΧΙΙΙΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΕΦΛΟΝ ΚΑΙ ΤΡΙΜΕΘΥΛΙΚΗ ΠΑΡΑΦΛ.... ΑΑΑΑΑΑΡΚΧΧΧΧΧ...) (Note to self : ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΠΛΟΓΚ, ΚΡΥΒΕ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΑ. Και τα τσόκαρα. Και το κουζινομάχαιρο. Και το πιάνο. Ποτέ δεν ξέρεις. )

Ναι που λέτε, θα βγάζω τα κουτσούβελά σας βόλτα στις παιδικές χαρές, στους παιδότοπους, στα Αηδονάκια, στο Mall, παντού. Θα πιάνω κουβέντα με τις μοναχικές μανάδες. Μπορεί και να σκαρώνω και τις δικές μου ιστορίες να τους λέω. Αυτό το χω. Τι φούμαρα έχω πουλήσει σε κάτι διαδρομές Αθήνα-Θεσσαλονίκη με το μουτζούρη, άλλο πράμα.. Μπορεί να εφαρμόσω το μοντέλο, "Το κανε και με παράτησε με τον κολλητό μου+δε μπορώ να εμπιστευτώ καμιά σας τώρα πλέον, δε θέλω τη συμπόνοια κανενός,πωλείται όπως είναι επιπλωμένο", το μοντέλο "Μας άφησε στη γέννα+μοναχικό δάκρυ κυλάει στο παγωμένο πρόσωπο" ή το πιο μάτσο μοντέλο "Δεν έχω ανάγκη καμία, έδωσα το πολύτιμο σπέρμα μου σε μια και σε 9 μήνες έτοιμος ο μουστακαλής". Θα δούμε, ανάλογα τα κέφια μου...

Τι να πω, 3 μωρά φέτος θα σκάσουν μύτη στην παρέα. Δύο το Μάϊο και ένα τέλη Ιουλίου..

Άντε κούκλες καλή λευτεριά.

Α και που είστε, με τους συζύγους σας σκεφτόμαστε να εισάγουμε και το νεωτερισμό του bachelor παρτυ για γέννα.

 

20 comments:

Unknown said...

Έτσι είναι παιδί μου...
Μετά το γάμο ακολουθούν τα γα.... εεε μαιευτήρια και μετά τα γα.... εεε μαιευτήρια ακολουθούν τα βαφτίσια.
Είναι δαπανηρό να έχεις φίλους τη σήμερον ημέρα.
Αν δε συνδιάσεις και τα έξοδα παραστάσεως που θα έχεις μετέπειτα της κάθε τσάρκας με τα μωρά, λέω να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια πριν πέσεις στη ατέρμονη λούπα του γάμου, γα... εεε μαιευτηρίου, βαφτισιού και πάμε ξανά πάλι απ' την αρχή....

Ellie said...

Μήπως θα πρέπει να το ψάξεις λίγο το θέμα καλύτερα; Λες να παίζουν ρόλο οι συχνές διακοπές της ΔΕΗ ένα διάστημα; Γιατί αν είσαι σπίτι και δεν έχεις ρεύμα, τι θα κάνεις για να περάσει η ώρα το βράδυ εε;Μου λες;;
Επίσης, τι μάρκα τηγάνι έχεις; Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα και το θέλω βαθύ βαθύ να πιάνει όλο το κεφ..... ε να χωράει όλο το φαγητό ήθελα να πω...!

σπόρος said...

Μα εννοείται ότι τα καλυτερότερα μωρά γεννιούνται ανοιξοκαλόκαιρο, σύντροφε δίδυμε ;))))))


Αχ(1): τα φάγαμε τα νιάτα μας σε γάμους και βαφτίσια...

Αχ(2): αξεπέραστη Δήμητρα-εγώ πότε θα γίνω μάνα ;))))

DanaiShips said...

Το πιάνο, αγάπη μου! Ιδίως το πιάνο.

Loth said...

ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΜΑΓΝΗΤΗΣ ΤΑ ΜΩΡΑ??
ΗΜΑΡΤΟΝ...ΠΟΥ ΖΩ ΕΓΩ ΡΕ?
ΤΕΣΠΑ
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΙΩΝΙΣΩ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΟΥ ;P
ΜΑΑΑΤΣ

Tanila said...

Loth φυσικά, παλαιός και δοκιμασμενος για όλες τις τσούπρες που χτυπάει το βιολογικό τους ρολόι.
Δηλαδή τίποτις αγάμητες 30+ που δεν έχουν προοπτική να κάνουν παιδί ΑΜΕΣΑ.

Μην ακούς τι μαλακίες που διαδίδει ο Εσταρινάκης για 22χρονες. Αυτό το ρολόι δε χτυπάει πριν τα 28 - 30

Και όχι πάντα. Το δικό μου νομίζω είναι χαλασμένο.

ΣΠΙΘΑΣ said...

Τόψαξες αγόρι μου μήπως είχες συμμετοχή;!
Λέω ρε φίλε, δεν ξέρω:)

benji barker said...

1ον σε είδαμε και το καλοκαίρι που μας έλεγες τα ίδια , του στυλ : λουρί , σκύλος , βόλτα και επιστρέφω με δυο γκομενάκια αγκαζέ ……..και τζίφος .
Οπότε μπέμπης γυναικοπαγίδα δεν παίζει και γιατί δεν ισχύει και γιατί δεν είσαι πρόσωπο εμπιστοσύνης .
2ον έχεις να πληρώωωωωωωσεις ……..Κούβα, Ιαπωνία, Σεϋχέλλες, Μαυρίκιο, 47άρα full HD, blue ray και ένα σετάκι ηχεία της Klipsch ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ αχαχαχαχχαχαχαχαχα καλεεεέ λιγώθηκα άκου όνειρα …….
λοιπόν κοίτα επειδή είμαι καλός μαζί σου και δεν θέλω να ψάχνεις επειδή ξέρω ότι πήζεις τσέκαρε λίγο αυτά…………….
http://www.juniornet.gr/
http://www.mikrhpoliteia.gr/
http://www.caribou-kids.gr/ (τον θυμάσαι τον caribou????)
http://www.modis.gr/
άντε βρέ , επειδή σ αγαπάμε κιόλας , δεν θα μας χαλάσουν ούτε τα εισιτήρια ούτε το ανωτέρω σετάκι.

Loth said...

@TANILA......XMMMM ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 32 ΔΗΛΑΔΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΛΑΣΕ!
ΟΥΥΥΦ ΘΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΗΣΥΧΗ ΠΛΕΟΝ!!!
;PPPPP
ΜΑΑΑΤΣ

Sophia said...

Χμ.. ενδιαφέρον... λέω λοιπόν να προχωρήσω στις ενοικιάσεις βρεφών, θα βγάλω τρελό χρήμα!!! Άσε που τόσες μάνες θα έχουνε πως να ξεφορτωθούνε τα βλαστάρια τους!
;-D

Tanila said...

@ Loth & Sophia και άπαντες ενδιαφερόμενους: νιώθω όμως μια τεράστια ανάγκη να υιοθετήσω. Δεκτά μόνο αγοράκια, οπωσδήποτε 18 ετών και γυμνασμένα.

Stefanos said...

Darth : Πωπω, εφιάλτης στο δρόμο με τις κούνιες!
Ellie: Δες απάντηση Andrea..θα ενθουσιαστείς :
Σπόρε : Δίκιο έχεις, όσοι ξέρω που είναι γεννημένοι καλοκαίρι είναι κγμ τα παιδιά :D Είμαστε λα κρεμ ντε λα κρεμ σου λέω :D
Andrea : Να θυμηθώ να κρύψω και τις κιθάρες γιατί δε με βλέπω καλά.. (να κεράσω Βαρούλκο το βράδυ μπας και το αποφύγω;) (τι λε ρε που θα δώσω 200 ευρώ για μια φέτα μπακαλιάρο πάχους 0.3nm. Καντίνα Μαβίλη και μπύρα στο Μπρίκι :p)
Tanila κ Loth : Προφανώς ανήκετε στη λίαν συμπαθή ομάδα των συνομήλικών μου γυναικών που δε σου λένε να συζήσετε και να στεφανωθείτε και να κάνετε μωράκια μετά από μια εβδομάδα σχέσης. Εύγε σας, θα σας κεράσω σοκοφρέτα μια φορά. Είστε λαμπρά παραδείγματα προς μίμηση και το εννοώ!
Κουμπάρε : Το κόλπο με το σκύλο δε δούλεψε, το ξέρω. Τι να κάνουμε ρε φιλαράκι, δε γίνεται να αρέσουμε σε όλες. Ούτε καν στις μισές. Ούτε στο 1/4 .. ναι οκ.. το πιασες το υποννοούμενο. Με το βαφτιστήρι μου όμως λέω να δοκιμάσω καμιά φορά. :D
Τα βαφτιστικά του βαφτιστιριού μου σχεδόν τα χω κλείσει ήδη. Με τα θρησκευτικά σύμβολα και ξόρκια έχω ακόμα ένα θεματάκι αλλά θα το λύσω και αυτό. (Πίτα θα μαι στα βαφτίσια, στο λέω)
Sophia : Εκεί που μένεις εσύ, δε βολεύει να νοικιάζεις το μωρό σου.Είναι ημιάγριοι αυτοί..επικίνδυνη δουλειά :p

Sophia said...

Θα κάνουμε franchising.... Μην σε απασχολεί!!
:-D

Loth said...

ΣΟΚΟΦΡΕΤΑ?
ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΡΑΠΕΔΕΣ, ΤΑ ΝΤΡΑΜΠΟΥΙ, ΤΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ?
ΑΣ ΔΕΧΘΩ ΤΟ ΚΟΠΛΙΜΑΝ ΛΟΙΠΟΝ!
ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΩΡΑ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 300 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΧΕΣΗΣ..(ΠΟΛΛΕΕΕΕΣ ΣΟΚΟΦΡΕΤΕΣ!)
;P
ΜΑΑΑΑΑΑΤΣ

Ellie said...

Μου ανοίγεις νέους ορίζοντες!!!!Και παίζει και μια κιθάρα σπίτι αλλά μόνο σκόνη πιάνει, καιρός να φανεί και λίγο χρήσιμη...
Καλά που μου το θύμισες, έχω να πάω στο Μπρίκι απίστευτα πολύ καιρό!!

Tanila said...

Σοκοφρέτα παλιοτσίπη;
Χάθηκε κανά κοκορετσάκι;

Stefanos said...

Tanila μια ζωή ζήτουλες είστε ρε διάολε. Ό,τι και να σας προσφέρουν, πάντα θα ζητήσετε κάτι παραπάνω :p :p έχει μείνει όμως κοντοσούβλι που φτιάξαμε το Σάββατο :p (κόλαση ήταν το ρημάδι) :p

patsiouri said...

"σοκιν απάντηση : Μπα, τον ξέρετε;Γιατί εμείς ακόμα τον ψάχνουμε"

Δεν το είχα σκεφτεί!!!!!!!!!
(...πως κιέτσι....)

Έχεις δίκιο, πολλαπλασιάζονται σαν τα κοτόπουλα, ότι και να τους πεις για την οικονομική κρίση (που μάλλον περνάς μόνο εσύ) δε θα τους αγγίξει!
Πίφ!

patsiouri said...

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στις συντρόφισσες Τανίλα και Loth παρακαλώ πολύ...

osela said...

αν ειναι να πάρεις μωρο παραμασχαλα παρε κοριτσακι, εχει καλυτερο target group