Monday, May 19, 2008

Θεσσαλονίκη μου, μεγάλη φτωχομάνα..

Εγώ με τη Θεσσαλονίκη έχω κόλλημα. Είναι γνωστό. Έχω πρόβλημα ρε παιδί μου πως να το κάνουμε.
Ανέβηκα πάλι τώρα, για το γάμο ενός ζευγαριού της φοιτητικής μου παρέας, μου φυγε η μαγκιά. Από την Πέμπτη το βράδυ μεχρι χτες το απόγευμα, του δώσαμε και κατάλαβε.
Μαζευτήκαμε ένα κάρο κόσμος που είχαμε να βρεθούμε χρόνια και χρόνια. Έλιωσα στο φαϊ, στο ποτό, στο ξενύχτι, στο στο στο στο..
Πρέπει να βρω τρόπο να δουλεύω εδώ αλλά να μένω Θεσσαλονίκη. Επίσης πρέπει να βρω τρόπο να πάρω Σαλονικιά! Δεν είναι κατάσταση αυτή. Επιβάλλεται, δεν αναβάλλεται! (Πως θα την πείσω δεν ξέρω)
Aλλά δεν κάθονται! Μόνο ξένες με γουστάρουν και δεν ξέρω γιατί! Τι πράμα είναι αυτό!! Λες να πάω για διεθνή καριέρα...
(για καλό και για κακό, έβγαλα και μια φωτογραφία με τη νύφη, έτσι να υπάρχει ρε παιδί μου. Να λέω ότι είναι από τον πρώτο μου γάμο και τέτοια..)
Σήμερα έχω ζοχάδες.
Μην του μιλάτε του παιδιού, το παιδί πονάει ρε!
Καλά, το καλοκαίρι θα παίξει τρελλή Χαλκιδική...

8 comments:

Unknown said...

Τόσα και τόσα καταθέτουμε.. μη να καταθέσουμε και κανά πρότζεκτ για τηλεμεταφορέα; Μπας και μπορέσουμε να μένουμε Πάνω Πόλη δλδ....

geokalp said...

ααααχχχχχχ.......

καλά σου έχουν ξεφύγει οι Σαλονικές;;;

οι ζοχάδες είναι επειδή έφυγες...
άντε και στα δικά μας!!!

Wizard! said...

Έτσι είναι η Ξελογιάστρα... Όταν φεύγεις δε βλέπεις την ώρα να ξαναπάς.

ka8y said...

το σ/κ θα ανέβω για ακριβώς τον ίδιο λόγο. Δεν ξέρω αν χερομαι πιο πολύ που θα ανέβω, η φρικάρω που σιγά σιγά οι συνομιλικοί μου παντρέυονται :-p

osela said...

esta
κοίτα να οργανωθείς. Αν την βγάλεις χαλκιδική, ειδικά α΄πόδι, οι πιθανότητες να πάρεις σαλονικιά είναι μεγάλες. μετά θα καταστρώσουμε άλλο σχέδιο, για να δούμε πώς θα την κρατήσεις!

Oneiros said...

Κι άλλη Μαγραθέα, ε;
Πάντα τέτοια, μαν :-)

Stefanos said...

ka8y μη μασάς, εγώ πλέον έχω παντρέψει 5-6 και δεν έχω πρόβλημα. Η πλάκα είναι πως ακόμα οι υπόλοιποι επιμένουν πως "άντε είσαι ο επόμενος" ... τώρα δε μπορούν πλέον να πουν "εσύ θα σαι ο πρώτος" όπως παλιά. Αλλά κολλημα ρε αδερφέ..
osela χαχαχαχαχα ασε αυτο που λες ειναι μεγάλο πρόβλημα, δεν τις κρατάω εγώ..
Ονειρε!! Άσε φιλαράκι, η Μαγραθέα η δικιά μου είναι η Θεσσαλονίκη...

Aurelia Aurita said...

Άντε μάζευτα και μετακόμισε-μετά τη βρίσκεις και τη νύφη!Πρόσεχε μόνο γιατί πιο καπάτσες απ'τις Σαλονικιές είναι οι Σερραίες(και οι Βεροιώτισσες),μη βρεθείς κατά λάθος στα σύνορα:)))

φιλιά!