Friday, May 09, 2008

Καλοκαιριάζει σιγά σιγά εεεεε;

Με έχουν πει πολλά. Με έχουν πει μαλάκα. Πρεζόνι. Καραγκιόζη. Κωλόπαιδο. Αλήτη. Πολλά λέμε τώρα. ΑΛΛΑ μισογύνη ή έστω αντιπαθογύνη ή κάτι παρόμοιο δε με είπανε ποτέ! Όταν κάποια στιγμή τεζάρω και με κουβαλάνε τέσσερεις (που να κοψομεσιαστούνε κακοχροναχουνε και να τους πέσουνε τα νεφρά), θα λένε μετά ότι ο κυρ Εστάριαν αγάπησε τας γυναίκας πλέον της ιδίας του της ζωής και πάντα τας πρόσεχε, εκτός όταν το έβρισκε πλέον συμφέρον να το κόβει λάσπη όταν ενέσφιγγον οι κώλοι. Πρός τι όμως όλος αυτός ο πρόλογας; ε;
Θα σας πω. Αυτό το θεματάκι βασικά είναι αφιερωμένο στις γυναίκες ανάμεσά σας. Σε εσάς φίλες μου καλές, καλές μου φίλες που κάνετε τον κόπο και μπουκάρετε εδώ πέρα να διαβάσετε τις παπάτζες μου.
Βασικά ναι, σας καλοπιάνω κιόλας μπας και μου κάτσει καμιά και αρπάξω κανά τρυφερό μπουτάκι, αλλά ας το παραβλέψουμε αυτό και ας προχωρήκομεν.
Έναυσμα για αυτό το θέμα απετέλεσε ανάρτηση της φίλτατης Αουρίτας η οποία και ως γνήσιο θηλυκό κατεργάρα γυναίκα, είδε τις ζέστες να σφίγγωσι, και αγχώθηκε με τα κλασσικά γυναικεία άγχη περί παραλίας και τα λοιπά και τα λοιπά και τα λοιπά.
Λοιπόν, κουρίτσα, να πώ μια γνώμη περί του όλου θέματος, και μετά άμα πω μαλακίες, θάφτε με! Μιλώντας πάντα και μόνο ως αντιπρόσωπος της μουτράκλας μου, έτσι; Έχω να πω τα εξής :
α. Από παρατηρήσεις σε μεγάλο στατιστικό δείγμα, συνήθως αυτές που αγχώνονται για όλα αυτά, είναι αυτές που δεν έχουν ανάγκη να αγχωθούν, 'Η , 'Η λέω, έχουν ελάχιστη ανάγκη να αγχωθούν για αυτά. Το 99% είναι ήδη μια χαρά. Βλέπεις μια κοπελιά πχ μια χαρά, ωραιότατη, για να μην πω πηδηγματότατη και μου πουν οτι τις βλέπω σαν κρέας μόνο, με την προσωπάρα της, το βλέμμα το μυστήριο, το κορμί το κυριλλέ, και σου λέει για την όπισθεν της, που δεν έχει και κανένα ζόρι εδώ που τα λέμε. Έλα A-ΓΑ-ΠΗ μου, μη μου τα κάνεις αυτά. Δεν είμαστε 15. Και όχι, άμα μου το πεις δεν πρόκειται να σου πω "όοοοχι τι λες τώρα, μια χαρά είναι". E μα πια. Θα σου πω πάλι για τα μάτια σου ξέρω γω, γιατί ΕΓΩ, ΤΩΡΑ, ΕΚΕΙ έχω καρφωθει. Όταν θα σου πω για τον κώλο σου, θα είναι πλέον αργά να ντραπείς!! Άσε που θα έχεις δει και συ το δικό μου! :P
β. Επίσης από παρατηρήσεις πιο ερωτικώς έμπειρων από μένα τύπων (σιγά το δύσκολο, πιάστε έναν τυχαίο στο δρόμο), θα έτεινα στο συμπέρασμα ότι πολλές από αυτές με τους τελείως σμιλεμένους "γλουτούς" (Σουβλακέα μου τι απάλευτη λέξη) είναι λίγο αγγούρια να το πω, πτώματα να το πω,χάλια να το πω; Το κλασσικό μωρέ που κυκλοφορεί ότι άμα η τύπισσα παραείναι ωραία και "φτιαγμένη" δεν ασχολείται και πολύ μαζί σου; Ξέρετε, το σκηνικό που βλέπουν μερικές ότι σου κάνουν και χάρη; Ε αυτό. Νταξ, κανέναν δε χαλάει προφανώς η τέλεια όπισθεν, αλλά ρε κοπελιά τι να την κάνω άμα όταν βάζω το κλειδί στη μίζα δεν κουνιέσαι από τη νεκρά;
γ. Και πάλι μιλώντας προσωπικά προσωπικά, και μπορούν να σας το διαβεβαιώσουν αυτό φίλες μου καλές και αγαπημένες (α ρε Μαμαλάκη με κατέστρεψες), όλοι οι ψευδομάρτ... εε φίλοι μου εδώ πέρα,προσωπικά λέμε ΕΧΕΣΘΗΝ ΠΑΤΙΚΟΡΦΑ για την οπισθέν σας άμα δε μου αρέσει το πρόσωπο. Καλά άμα μου αρέσουν και τα δύο δεν το συζητάω ... άλλο αυτό γ. Αφήστε και το άλλο.. Εδώ έχουμε και άλλα προβλήματα. Εδώ καβαλάνε το καλάμι για κάτι χαζομάρες ασύστολες και δε γυρνάνε να σου μιλήσουν με τίποτα, φαντάζεστε να γυμναστούν όλες; την πατήσαμε!Θα πρέπει μετά και εγώ να πάω γυμναστήριο αντί για μπύρες. Φρίκη! Έχω χάσει 12 κιλά ρε από το Σεπτέμβρη! Δε θέλω γυμναστική! Θα λιώσω!
δ. Άμα θες μόνο να απαυτωθείς, ναι γύμνασε την όπισθεν και αδυνάτισε. Και μην κάνεις τίποτα άλλο. Άμα θες και άλλα πράγματα, έχεις πιο σημαντικές βελτιώσεις να κάνεις προ της όπισθεν. Μην καταντήσεις σα μια γνωστή που το όνομά της κάνει ρίμα με τη "Ναυτία" που από την πολύ όπισθεν τώρα μόνο γκόμενους τελείως μετόπισθεν βρίσκει και γκρινιάζει..ισορροπία. Μπαλάνς που λένε και οι Φραντσέζοι. Που μαλαφράντζα να τους πιάσει και αυτούς , έτσι επειδή μου ρθαν κάτι ζοχάδες τώρα.
ε. ΑΝΤΕ και δέχομαι ότι τραβάς και κανα ψιλοζόρι και οντως ρε παιδί μου θες να σουλουπωθείς λίγο. Τώρα το θυμήθηκες; ΒΟΣΚΑ-ΠΙΝΕ ΝΕΡΟ-ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ. Τέλος. Και στη δουλειά σφίγγε τον καμια 60αρια φορές τη μέρα :P. Τρία σετάκια απο 20. Κάτι θα κάνεις. Α, και μη σαβουρώνεις χειρότερα από μένα. Είπαμε...
στ. Τελειώνοντας. Το οτι μερικοί από μας είμεθα και λίγο πιο εκλεπτυσμένοι από καννίβαλους και κοιτάμε και τίποτα άλλο εκτός από τον κώλο σας, δε σημαίνει ότι δεν έχουμε και τα γούστα μας. Είπαμε, όλα με μέτρο. Και η υπεργαμάτη γυναίκα των 7 θαλασσών και 5 ηπείρων, τρείς φορές νικήτρια του διαγωνισμού για την μις γαμάτη γιούνιβερς να είσαι, άμα είσαι ρε παιδί μου παραιτημένη από τον εαυτό σου και θες γεφυροπλάστιγγα για να τον ζυγίσεις τον απαυτό σου, ε τι να κάνω και εγώ, πως να κούκου; γκέκε; Με μέτρο. Ούτε υστερίες ούτε παραίτηση. Μέτρο ρε!
Και για επίλογο, μια είναι η κραυγή που όλους μας ενώνει : Γαμώ το σπίτι, το Θωμά και τη Χαβάη! ΑΜΑ ΠΙΑ!

13 comments:

Wizard! said...

Τα λέμε φίλε, τα ξαναλέμε, τα ματαλέμε, αλλά δεν ακούνε. Έχουν τη ματαιοδοξία στο μέγιστο... "Μου αρέσει ο κώλος σου", "δε σε πιστεύω" απάντάνε... "Δε μου αρέσει ο κώλος σου", "δε με αγαπάς" σου λένε! Από τη μία θέλουν να της κολακεύουμε συνέχεια, από την άλλη δε μας πιστεύουν ακόμα κι αν είναι αλήθεια... Δε βγάζεις άκρη...

"Women... Can't live with then, can't shoot 'em either..." ©Al Bandy

offshore said...

An o skopos sou itan na kaliopiaseis tis ginaikes, me mena ton petihes! Sou etoimazo kai fun club!

Stefanos said...

Πες τα ρε Wiz...αλλά ξέρω, στων κουφών τας πόρτας όσο θέμε ας βροντάμε...

offshore :P χαχαχαχαχα εγώ πάντα τις καλοπιάνω και τις κακομαθαίνω :P για αυτό μετά παίρνω τα @@ μου :P :p :p

offshore said...

ta @@ sou???!!! apapapa! piperi sto stoma, gia timoria den ehei oute kazan dipi oute loukoumades! atakte, tetoies ekfraseis!!! ftu su bre :) :) :)

brexians said...

μετα απο 23 χρονια εγγαμου βιου και 47 υπαρξης στον πλανητη..
εξακολουθω να εχω μια απορια..

αμα τις παινεψεις....εισαι μαλακας, γιατι λες ψεματα!

αμα τις κανεις δωρο εισαι μαλακας, γιατι ηταν φτηνο και οχι του γουστου τους!

αμα τις κανεις ερωτα με ολες τις στασεις του καμα-σουτρα, ολο το βραδυ και το μισο πρωι, εισαι μαλακας, σεξιστης διεστραμενος!

αμα δεν τις κανεις ερωτα, σεβομενος τον πονοκεφαλο, την δουλεια το επομενο πρωι κλπκλπ, εισαι μαλακς και ισως και αδερφη!

αμα σε πιασουνε με γκομενα εισαι πολυ μαλακας, αμα δεν εχεις γκομενα εισαι μαλακας γιατι καμμια δεν σε κοιταει!!

and so on and so fore

γιαυτο ειναι γυναικες και ειναι απο την Αφροδιτη και ειμαστε αντρες και ειμαστε απο τον Αρη...
εξωγηινοι με λιγα λογια δηλαδη!

αυτα!

Aurelia Aurita said...

Λοιπόν,έχουμε και λέμε:
-Έχεις δίκιο πως αυτές που αγχώνονται συνήθως δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα.Απλά έχουν επενδύσει τόσο πολύ στο περιτύλιγμα,που και η παραμικρή ατέλεια τις αγχώνει τρομερά.Ένα επίσης ποσοστό(οι πιο ηλίθιες)αρχίζουν να γκρινιάζουν στο γκόμενο ή ενώπιον της παρέας,έτσι ώστε να εισπράξουν τα αναμενόμενα"μιλάς κι εσύ""μια χαρά είσαι"κτλ.Μερικές το γράφουμε μόνο στο μπλογκ μας όμως!
-το ότι οι ωραίοι γλουτοί και η αγγουροσύνη είναι ευθέως ανάλογα πρώτη φορά τ'ακούω!

την παράγραφο δ δεν την καταλαβαίνω καθόλου μα καθόλου!δηλαδή αποκλείεται να υπάρχουν γυναίκες που διαθέτουν μυαλό και δεν είναι αγγούρια,που θέλουν επίσης να δείχνουν όσο το δυνατόν καλύτερες με το μαγιό;Άμα πια!Βέβαια όμως,που να καταλάβει αρσενικός τι λέω..Προσπάθησε να φανταστείς έναν κόσμο όπου με το που πιάνει Μάρτιος,θα άρχιζαν στην τηλεόραση οι διαφημίσεις της νέας αδυνατιστικής κρέμας για το σκεμπέ και τις πατσοκοιλιές.Πριν:χέρι που αλοίφει το μαγικό ελιξήριο σε μια κοιλιά σαν του Πάγκαλου-Μετά:Σάκης Ρουβάς!Αυτόν τον εφιάλτη εμείς τον ζούμε στο πολλαπλάσιο...

Αυτά!φιλιά!:)

Stefanos said...

Χαχαχαχαχαχα.. σε εμάς μπορεί να μην υπάρχουν αυτές οι διαφημίσεις που λες απο το Μάρτιο, αλλά υπάρχουν όλο το χρόνο οι διαφημίσεις, τα περιοδικά, η τηλεόραση κλπ, που σου λένε πως πρέπει να έχεις βίλλα σε εξωτικό νησί, κότερο,αυτοκινητο 100 χιλιάδων,γκαρνταρόμπα χειροποίητη και γήπεδο τέννις σπίτι σου. Μετά σου λέει και πατσοκοιλιά να χεις, δε θα ενδιαφέρει κανεναν :P
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά σκέψου πως αν δε μασάγαν οι περισσότερες και είχαν εκτός από αίσθηση μέτρου και λίγη αυτοπεποίθηση, όλα αυτά θα πήγαιναν φούντο. Σε τριπάκι που δε γουστάρεις να μπεις, δε σε βάζει κανείς, έτσι;

Stefanos said...

Από το δ τί δεν κατάλαβες; Ότι μου τη σπάνε αυτές που το κέντρο της ζωής τους είναι ο κώλος τους είπα. Δεν είπα τίποτα περίεργο..

stellini said...

Τα πάντα είναι θέμα αυτοπεποίθησης και αγάης για τον εαυτό μας. Όταν ξεκινήσουμε εμείς τα κοριτσάκια να αγαπάμε τον εαυτό μας όπως είναι, μας αγαπάνε και τα αγοράκια. Γιατί τα σωστά αγοράκια δεν στέκονται στο θέμα κώλου. Θέλουν όλο το πακέτο ψυχικό και σωματικό. Κάνω λάθος? Και μιλάμε οταν είναι για επιλογή συντρόφου που θα είναι δίπλα και όχι για μια ξεπέτα ή για συνοδεία σε έξοδο με φίλους μου ώστε να καλυφτεί η ανάγκη να ακούσω το περιβόητο... " πωπω ρε κοίτα τον μλκ γκόμενα που κυκλοφορεί!!"

Αγαπάτε τον εαυτό σας!! Αγόρια και κορίτσια!! Εγώ αυτό ξεκίνησα και κάνω! Με αγαπάω όπως είμαι και κάνω και τους άλλους να με αγαπάνε! Κάτω στα πρότυπα της εποχής!! Μακρυά η Χαβάη και ο Θωμάς!! ( αϊτός φταίει για του υψηλούς λογαριασμούς του ΟΤΕ.. όλο μιλά.. τσ τσ τσ)

offshore said...

eithela na afiso ena sholio alla me prolabate. Tha sou elega pos emeis oi ginaikes akoume apo poli mikres pos prepei panta na eimaiste: nees, omorfes, gatoules, anorexikes, bla, bla,bla. Ki eseis oi antres den to katalainete gia ton idio logo pou emeis den tha katalaboume pote to kollima sas me ta megala, orea kai grigora aftokinita. Gia mas den ehei simasia to amaxi, edeidi kanenas den prospathise pote na mas peisei pos einai simantiko gia mia ginaika na ehei mia mozzerati (den eho idea pos grafetai). Asfalos apo kapoia stigmi kai meta prepei na hrisimopoiisoume kai to mialo mas ligo kai na dialexoume afta pou einai pragmatika simantika. Panta omos tha prospathoume na beltiosoume ton eafto mas, kai den einai kako arkei na mi xepername ta oria. po po ti sentoni einai afto!

Androhoristra said...

Σού 'λειψα, καμάρι μου;;;

Εμένα να δεις!!!

Μην κοιτάς που είμαι γαϊδούρα και δεν στέλνω ούτε ένα μέιλ...

Πνίγομαι από θέμα χρόνου, αλλά τέτοιο θέμα, πως μπορούσε να περάσει, χωρίς να έχει σχολιάσει η δόκτωρ Ρούθ???

Λοιπόν:

Κορίτσια κι αγόρια, ξεκολλάτε από αυτά που σας ταΐζουν τον εγκέφαλο εδώ και χρόνια τα λάιφ στάιλ περιοδικά του κάθε Κωστόπουλου!

Το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημουργούν ανορεξικές γκόμενες, που νομίζουν ότι το σεξ έχει να κάνει με διάμετρο και λιπομέτρηση, και ψιλοευνουχισμένους άντρες που θεωρούν ότι άμα η γκόμενα που τους τον σήκωσε είχε και μια ψιλοκυτταρίτιδα είναι από σαβουρογάμηδες ως ανώμαλοι.

Σαν τα ζωάκια είμαστε... "Μυρίστε" αλλήλους... Χημεία είναι όλα... Κι αν κάποιος/α σας κάνει το κλικ, να δείτε που μια χαρά θα περάσετε, ανεξερτήτως του πόσα κιλά ήταν!

Ευγνωμωνώ όλους του άντρες φίλους που είχα τόσα χρόνια, και μου άνοιγαν τα μάτια σε τέτοια θέματα. Το πόσα κόμπλεξ μου έφυγαν, δεν περιγράφεται!!! Άκουγα κουβέντες σαν αυτές που μας λέει στην ανάρτηση ο Προφητάκος μου, και χαλάρωνα! Και δεν βγήκα ποτέ χαμένη!!!

Υπάρχουν γκόμενες που δεν κάθονται στην τάδε στάση, γιατί έτσι μπορεί ο παρτενέρ να δει ότι έχουν λίγο κοιλίτσα, ή ότι έχουν μικρό βυζί, ή ότι έχουν κυτταρίτιδα... ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΥΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ, ΡΕΕΕΕΕ!!!!!!!! Για να τού 'χει έρθει στο κούτελο, κοπέλα μου, και να σ' έχει πετάξει στα πατώματα, προφανώς δεν τον απασχολεί!!!!!!!!!

Γύρνα έτσι, γύρνα αλλιώς, κρεμάσου από το πολύφωτο... ΚΑΝΤΕ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ!!!!!! Αυτά θα θυμάται ο άνθρωπος και θα παραμιλάει για μια βδομάδα μετά, όχι αν από τις τόσες μοίρες γωνία η κοιλιά σου έδειχνε επίπεδη ή ζουμπουρλή...

Μετά απορούν κάτι μοντέλες, γιατί η ένα κι εξήντα με την κωλάρα τους έφαγε τον γκόμενο... Γιατί, κούκλα μου, αυτή, όταν τον έβαλε κάτω, είπε το δεσπότη Παναγιώτη ο άνθρωπος, δεν έπαιρνε πόζες κι έλεγε "θαύμασέ με"!!!!!!!!!!

Σόρυ Προφητάκο μου που ξεσπάθωσα έτσι, ελπίζω να μην τα είπα πολύ χοντρά... Φαντάσου ότι αυτό είναι το συγκρατημένο μου επειδή είμαι σε ξένο σπίτι...

Αλλά έχω μπουχτίσει να βλέπω γύρω μου φοβισμένα ανθρωπάκια που διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο!!!

Stefanos said...

Εγώ ένα έχω να προσθέσω και τελειώνω (με την καλή ένοια) :
Έχω καψουρευτεί ν φορές με γυναίκες που είχαν μέτριο κώλο αλλά ήταν γυναικάρες, και έχω ξενερώσει ν^ν φορές με γυναίκες που είχαν κωλάρα, αλλά δεν τις άντεχα ούτε 3 λεπτά.
Androhoristra μου! που σαι ρε καμάρι μου, για όνομα δλδ.. δώσε κανα σημείο ζωής.. αλλά ξέρω ξέρω, σε έχει φάει ο έρωτας.. τι να σου κάνω, συγχωρείσαι :D

Unknown said...

Κάθε καλοκαίρι τα ίδια ε;
Χαχαχα...

Δεν θες να σου πω ΤΙ κορμάρα ήταν η τελευταία που μου είπε πως χρειάζεται ολίγο γυμναστήριο...

Ανωμαλία εντελώς...