Sunday, March 02, 2008

Μεταφυσικό ποστ - Σκεπτικισμός

Καλημέρα. Η επιθεώρηση τελείωσε, η γαλατόπιτα πέτυχε και το συνεργείο καθαρισμού έφυγε. Το σπίτι πλέον έχει την όψη σπιτιού γκόμενας (ο όρος χρησιμοποιείται με την καλή του έννοια), και μετά τους άσπρους σίφουνες που ονομάζονται πατέρας-μάνα, δεν ξέρω που βρίσκονται τα μισά μου πράγματα. Ειδικά στην κουζίνα. Έχω μια ραφιέρα ΙΚΕΑ πχ στην κουζίνα. Στο ένα ράφι τα μπαχαρικά, στο άλλο καφέδες-ζάχαρες-τσάγια κλπ, στο άλλο ζυμαρικα τραχανάδες χυλοπίτες κλπ και πάει λέγοντας. Έτσι ήταν. Μετά την επιδρομή έχουμε πλέον κάθετη και όχι οριζόντια οργάνωση. Τέσπα. Ευτυχώς που λείπουν τα αρκουδάκια, τα περίεργα άχρηστα μαξιλαράκια και τα διακοσμητικά κουτάκια που μέσα τους δε μπορείς να βάλεις τίποτα. Ένιγουέι.
Διαβάζοντας διάφορα πράματα στο ιντερνέτς, σε ένα ιντελέκτσουαλ διάλειμμα από την αναζήτηση τρυφερών μπουτακίων και της τελευταίας έκδοσης του Apache (αρχίζουμε ανάπτυξη σε php, έχουμε δουλειά), έπεσα πάνω στα Ακασικά αρχεία, στο λέξικό του Σκεπτικιστή.
Σύμφωνα με αυτά :
"Το Ακασσικό Αρχείο είναι ένας φανταστικός πνευματικός κόσμος που υποτίθεται οτι έχει ένα αρχείο όλων των γεγονότων,πράξεων,σκέψεων και συναισθημάτων που έχουν ποτέ υπάρξει, ή θα υπάρξουν.Οι θεοσοφιστές πιστεύουν οτι η Ακάσσα είναι ενα "αστρικό φώς" που περιέχει απόκρυφα αρχεία τα οποία μπορούν να αντιληφθούν τα πνευματικά όντα μέσω των "αστρικών αισθήσεων" και των "αστρικών σωμάτων".Η διαίσθηση,η πνευματική διορατικότητα,η προφητεία και πολλές άλλες μη-ελέγξιμες μεταφυσικές και θρησκευτικές ιδέες, γίνονται δυνατές με τον να δεί κανείς μέσα στ'αρχεία αυτά."
Το σχόλιό μου περί αυτού είναι απλό και σύντομο : ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Όλες τις σκέψεις ε; Παπαπαπαππα ρε παιδί μου. Μιλάμε για και γαμώ τις βάσεις δεδομένων όμως. ΕΠΙΚΟ! ΑΒΥΣΣΑΛΕΟ! ΕΡΕΒΩΔΕΣ!
Φαντάζεστε πόσος αποθηκευτικός φωτεινός χώρος έχει χαθεί σε σκέψεις όπως :
1. Βαριέμαιιιιιιιιιιιιι
2. φφφφφφφφφφφφφ....καφεεεεεεεεεε
3. Άμα δε μπω σπίτι στα επόμενα 20 δευτερόλεπτα I will download some brownware in my pants
4. Έχεις μάνααααααααααα.... έχεις πατέρααααααααα..αααααααααα... ωωωωωωωωω... με θερίσαν τα ρημάδια τα αμπελοφάσουλα. Τι την ήθελα και τη σκορδαλιάααααααααααα
5. Τι σου κάνω μάνα μου τι σου κάνω μάνα μου τι σου κάνω μάνα μου τι σου κάνω μάνα μου
6. Νυστάζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
7. Οπ! Ρόμπα γίναμε! Ρε! Σήκω! Ρεζίλι με κάνεις! Σήκω σήκω σήκω σήκω!
8. Αχ πότε θα με παντρευτεί
9. Πότε θα γίνω μάνα
10. Χαντάκι ή νταλίκα; νταλίκα ή χαντάκι..χμμ.. ΧΑΝΤΑΚΙ!
...και τα λοιπά.. Ποιος διεστραμμένος νους θα ήθελε να καταγράψει όλες αυτές τις σκέψεις, και ΤΙ ΣΚΑΤΑ θα τις κάνει; Τι να τα κάνεις ρε τα συναισθήματα όλων των ανθρώπων που έζησαν και που θα ζήσουν; Σιγά το δύσκολο κιόλας, να στα πω εγώ όλα άμα θες δηλαδή. Αγάπη, μίσος, προσμονή, άρνηση, χαρά, στεναχώρια, νοσταλγία, λύπη, πίκρα, πόνος, ευθυμία, ντροπή,ευδαιμονία, διέγερση, θυμός, οργή, ηρεμία και κάτι άλλα ψιλά. Δύσκολοοο... Δηλαδή έχει νόημα να καταγραφεί κάπου το εξής :
Ο Estarian ξύπνησε στις 9:33:20:12 ακριβώς. Η πρώτη του σκέψη ήταν "πω ρε πούστη μου δε μπορούσε να βγεί αργότερα ο γύφτος να πουλήσει τις πατάτες του;". Ανασηκώθηκε στο κρεβάτι του και με το αριστερό του χέρι έξυσε εντόνως τη βουβωνική του χώρα. "Φαγούρα το πρωί, κακά μαντάτα στο πουλί" σκέφτηκε. Σηκωθηκε δεξιόστροφα και έκανε 7 βήματα μέχρι το μπάνιο. Την έβγαλε έξω, την έπιασε και σκέφτηκε ότι τα χέρια του είναι κρύα. Αφού άδειασε 127 ml , τράβηξε το καζανάκι και γκρίνιαξε εσωτερικώς για το θόρυβο που κάνει το ρημάδι το καζανάκι του. Την τίναξε έντονα, αλλά ως γνωστόν η τελευταία σταγόνα πάντα μένει μέσα. "Καφέεεε" σκέφτηκε. Και μετά ξανα "καφέεεε ρε". Πήγε στην κουζίνα και έφτιαξε το γνωστό του καφέ, φραπέ, 2 καφέ 3 ζάχαρη, χωρίς γάλα....
Έχω να πω σε αυτόν τον αμετανόητο μπανιστηρτζή του σύμπαντος που καταγράφει τις συζητήσεις μου με τον Μελεούτσο μου ότι α. τον λυπάμαι βαθέως, γιατί για να ασχολείται με τέτοια πράματα πρέπει να βαριέται πάρα πολύ.
β. Έχεις σκεφτεί να πάρεις κανα μεσημεριανάδικο ή καμια ταμπλόιντ να βγάλεις το άχτι σου;
γ.Φιλαράκι, πες μου τι κλειδιά χρησιμοποιείς για την αναζήτηση! Σε τι το χεις φτιάξει; MySQL-PHP-APACΗΕ; Πόσο κώδικα έγραψες ρε αλάνι; Τι σκατά σκληρούς χρησιμοποιείς; Κβαντικούς δίσκους φαντάζομαι. :P
δ. Τί κάθομαι και γράφω πρωινιάτικα...Α θέλω και το ούρλ των αρχείων αυτών,γιατί θέλω να δω τις σκέψεις μερικώνε γκομενακίωνε περί εμού.

Και μπόνους, Κυριακάτικο βιντεάκι με άσμα
Λαϊστέρα - Χάρρυ Κλυνν

Υ.Γ : Αναζητείται μπλόγκερ ποντιακής καταγωγής για μετάφραση, γιατί δεν καταλαβαίνουμε μία. Σοφία μήπως μπορείς;;

3 comments:

Zaphod said...

Εμπνευσμένο! Ώστε διανύουμε περίοδο φόρμας δηλαδή και λοιπά και λοιπά...

Hades said...

Χμμμ, δε μου λε, δεν το ψάχνουμε λίγο μπας και βρούμε καμιά εξάδα αριθμών για το τζόκερ; :):):)
Προσωπικά ήξερα ότι η Ακάσσα βγάζει εξαρτήματα υπολογιστών μόνο... :):):)

Α,και...
Ευτυχώς που λείπουν τα αρκουδάκια, τα περίεργα άχρηστα μαξιλαράκια και τα διακοσμητικά κουτάκια που μέσα τους δε μπορείς να βάλεις τίποτα.

Ποτέ δεν είναι αργά!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

ΣΠΙΘΑΣ said...

Το σπίτι δηλαδή είναι, έτοιμο και καθαρό!
Θα το ρίξεις στα ποστ ( καλά γράφεις..!)
ή ..περιμένουμε και τίποτε ,άλλο -))
Τυχερέ, εμένα ποιός θα μου το συμμαζέψει?