Tuesday, July 17, 2007

Απολυτήριο τώρα!

Έχουν μείνει δυό βδομάδες σκάρτες μέχρι να πάρω την άδεια απολύσεως. Αυτό σημαίνει ότι μου χουν γίνει τσουρέκια. Δεν πάει άλλο ρε. Ο μοίραρχος είναι εντελώς σουρρεαλιστής. Ο Νταλί θα τρόμαζε. Την Παρασκευή μου είπε την αμίμητη αττάκα "Άντε αγόρι μου πήγε 13:10, άντε φύγε τώρα, πήγαινε σπίτι σου και καλό Σαββατοκύριακο. Μόνο δύο παρά τέταρτο να είσαι εδώ γιατί περιμένω ένα τηλέφωνο". Απολύστε με σύντομα γιατί θα ανέβω σε μια καρέκλα στο κυλικείο και θα αρχίσω να κακαρίζω.
υ.γ : Σήμερα κυκλοφορούσε για λίγο με το χέρι σε στάση "Ναπολέων". Αρχίζω και ανησυχώ σοβαρά..
Το ποστ επιθυμούσα σφόδρα να είναι τουλάχιστον 4 σελίδες αλλά δε μπορώ τώρα. Τον θυμήθηκα και μου διάλυσε το κέφι.

13 comments:

λολιτα said...

ελααα μην φρικαρεις!

σκεψου οτι σε δυο εβδομαδες αυτος ο τυπος θα σου φαινεται ενα ποταπο σκουλικι!

Nemertes said...

Μαλάκες υπάρχουν παντού... εκεί θα λείπανε; Στην μαλακοφωλιά; Υπομονίξ...

Stefanos said...

Το κακό είναι πως 11 μήνες δεν είχα μπλέξει με κανα τέτοιο βλάκα. Είχα δεί κάτι ψιλοαυστηρούς, κάτι χοντροαυστηρούς, αλλά οκ, ήταν μέσα στα μέτρα της πραγματικότητας. Τώρα στο τέλος έσκασε μύτη ο υπερρεαλιστής τριμάλακας..
Έφαγα καλά το 5μηνο στον Αραξο, έριξα τρελλή σκοπιά και απίστευτο ξενύχτι (550 ώρες σκοπιάς και περίπου 1100 ώρες μετεωρολογίας συνολικά), αλλά τέτοια απαλεψιά δεν με είχε πιάσει (μάλλον γιατί νύσταζα συνέχεια).
Τι να πεις.. λίγο έμεινε.

stellini said...

Ελα τωρα οι τελευταίες τρίχες της φούντας της ουράς έμειναν!! Σκέψου ότι θα έχεις να μιλάς και για έναν υπερρεαλιστή τριμαλάκα οταν αναλύεις τα του στρατόυ! (γιατί θα το κάνεις και εσύ όπως όλοι οι άλλοι :p) Υπομονή estarinim ..

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

Κάτσε ρε... Σου είπε για πιά μέρα εννοούσε ή το άφησε κενό; :pppp

{το από πάνου είναι λάθος :ppp}

Sousou Delatroba said...

Αγαπητέ Εσταρινάκη,

Τίποτα δεν θα σας ζητήσω παρά μια φωτό του σουρρεάλ κιουρίου.

Πλήζζζζζζζζζζ,
Σουσού

Ellie said...

Εμένα με παίρνει να πω τίποτε περί στρατού και στρατεύματος; Μάλλον όχι οπότε περιορίζομαι στα τυπικά... άντε μωρέ λίγες μέρες έμειναν και θα ξεμπερδέψεις!! :) :) :) :)

Wizard! said...

Φιλαράκι, επέστρεψα από άδεια απολύσεως, που ήταν ~30 ημέρες, γιατί πήρα μαζεμένες κανονική, τιμητικές, αιμοδοτικές. Τη Δευτέρα λοιπόν που μπαίνω μέσα, λέγω στο λοχαγό, να πάρω πρωινή απαλλαγή για να φύγω... Τι να κάτσω να κάνω...? Ξέρεις τι μου είπε? Τράβα χρεώσου εξοπλισμό, το βράδυ έχουμε Πορεία-Βολή (80χλμ περπάτημα με 45 κιλά σακίδιο!)
-Μα, τι λέτε κυρ-Λοχαγέ? Η ΠΒ είναι Τρίτη προς Τετάρτη βράδυ, κι όχι σήμερα...
-Ναι, αλλά ο διοικητής συντάγματος την άλλαξε ημερομηνία, για να συμμετάσχει η απολυόμενη ΕΣΟ ώστε να δείξει ότι ακόμα και την τελευταία μέρα, δε μασάει!

Τι είπες τώρα...? Περπάτησα 80 χλμ, Τρίτη απόγευμα πήγα σπίτι λιώμα, κοιμήθηκα και ξύπνησα πολίτης... Θα το θυμάμαι όμως μιά ζωή ;)

Stefanos said...

Μλκ και δεν πήγες να βγείς ελεύθερος υπηρεσίας; ή να πείς ένα απλό "δεν πάω πουθενά ρε!"; Όση φυλακή και να σου ριχναν δεν προλάβαιναν να σου κάνουν τίποτα..
καλά, δε λέω άλλες απαλεψιές.. δε με παίρνει με τίποτα :)

Anonymous said...

Εξακολουθείς να είσαι ο Θεός της ατάκας (και φαντάρος I guess)...
Μας ξέχασες πλι μ', αλλά μπροστά σου θα τό βρεις, σου εύχομαι να σε πάρει ο ύπνος στην παραλία και να έχεις βάλει ληγμένο αντηλιακό!Κστ παλιοαλήτη τεντημπόη!!! (Πάρε κανα τηλεφωνάκι όταν δεις το σχόλιο...)
(na)

Gia said...

Οποία χαρά δεν το πιστεύω.και εκεί που πήζω αυγουστιάτικα στο γραφείο πέφτω πάνω σε ένα πολλύ γνωστό φαντάρο...καλό μου στρουμφάκι τι κάνεις?έχουμε να τα πούμε από το 2004 ίσως...κατάλαβες ποια είμαι?η Monica ίσως...

ματς-μουτς

Gia said...

Επίσης έκλαψα από τα γέλια στις φωτο που είσαι φαντάρος:)

ματς-μουτς