Sunday, May 21, 2006

Χαχαχαχα ου και κρα

Περιμένω εναγωνίως τις αντιδράσεις των γκλαμουροκουτσομπολομεσημεριανοπρωϊνάδικων. Είμαι σίγουρος πως θα βγούν με τα μούτρα κατεβασμένα και θα εξαπολύουν μύδρους εναντίον των "τεράτων", των "αγρίων", της εμφάνισής τους, του τραγουδιού τους (που μεταξύ μας, μια χαρά κομματάκι ήταν, μου θύμισε glam metal των 80's. Σίγουρα καλύτερο από τις κλαψο*****κες φλόμπες και τις ανεγκέφαλες καψουροπαπαριές που ακούγονται και ακούστηκαν). Θα κλαίουν και θα οδύρονται που "αδικήθηκε" η Α.Ε.Σ (Απόλυτη Ελληνίδα Στάρ ζώα!) και μη σας πώ ότι θα βρίζουν και τον κόσμο που τους ψήφισε. Να πω το κρίμα μου, για πρώτη και ίσως τελευταία φορά στη Eurovision ψήφισα και εγώ τα γαμάτα Νορβηγάκια που πιάσαν το νόημα του κιτς πανηγυριού και της γενικότερης κατάπτωσης αυτού του διαγωνισμού και βγήκαν να κάνουν την πλακίτσα τους κοροϊδεύοντας τους πάντες με αττάκες όπως "για πρωϊνό φάγαμε κάτι μωρά" κλπ.
Εμείς από την άλλη που αναδείξαμε το διαγωνισμό αυτό σε νέα Μεγάλη Ιδέα του Έθνους και στείλαμε εκεί το "βαρύ πυροβολικό" μας με ένα "καταπληκτικό" κομμάτι, χάσαμε το νόημα και -απορώ πραγματικά- καταλάβαμε μία πολύ καλή θέση, ενώ έπρεπε να βγούμε χαριστικά τελευταίοι. Οι στριγγλιές, οι θεατρινισμοί, τα άτσαλα κουνήματα του χεριού -εν είδει αισθαντικής και εκφραστικής ερμηνείας-, η απουσία δεύτερων φωνητικών,χορευτικού, και γενικότερα κάποιου σόου, έδωσαν στην Α.Ε.Σ ακέραιο αριθμό μεταξύ 2 και 4.
Και πολύ της ήταν, μη ξεράσω. Έχει γίνει πλύση εγκεφάλου εδώ και χρόνια για αυτή την τύπισσα και την προσκυνάνε όλοι. Αμ που πας κυρά μου με τη διεθνή καριέρα σου, τα γεμάτα μεγάλα αμφιθέατρα του εξωτερικού κλπ; Διεθνής καριέρα δεν είναι να κάνεις συναυλίες για την ομογένεια, κακομοίρα, ε κακομοίρα. Και ναι είσαι μια 50αρα -που της φαίνεται- , φρέσκια όσο και τα ψάρια του Αλφαβητίξ (προχτές τους κάναμε τα 40), και δροσερή σα μπύρα που έχει μείνει δυό μέρες στον ήλιο.
Και μεις έπρεπε να σε προσκυνάμε. Και άντε καλά εμείς. Εμάς κάθε μέρα μας βάλλουν από παντού για το πόσο γαμάτη, απίστευτη, απόλυτη, ιδανική, εξωπραγματική, αβυσσαλέα, υπέρμετρη και επική είσαι. Αλλά στους Ευρωπαίους δεν το πε κανένας φαίνεται και είναι τόσο μαλάκες που δεν το κατάλαβαν μόνοι τους. Αλλά βέβαια ρε παιδί μου, αυτοί είναι κάφροι, βάρβαροι, απολίτιστοι, ποταποί και χαμερπείς αντίχριστοι και ψηφίσαν τα τέρατα. Ναι αλλά τα ψηφίσαμε και εμείς!! Χαιρετίζω λοιπόν τη νεολαία της Ελλάδας που αντιστάθηκε στην μπουζουκοκουλτούρα, τη γαρδένια νεκροταφείου, τη φορμόλη που βρωμάει η Α.Ε.Σ, και την πλύση εγκεφάλου των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης και ψηφισε τους γαμάτους Lordi, ενώ θα μπορούσε να ψηφίσει τις φλώρικες φλόμπες της Σουηδίας και της Ρωσσίας. ΈΤΣΙ!
Η πλάκα είναι ότι θα μας βγάλουν μαλάκες στις ειδήσεις. Να το δείτε. Θα χώσουν, θα απογοητευτούν για τον ξεπεσμό του θεσμού. Και μετά θα πουν καμιά αττάκα του στύλ "ε ξέπεσε ο θεσμός, δεν υπάρχει λόγος να ξαναασχοληθούμε μωρέ, ένα πανηγυράκι είναι και στο κάτω κάτω σιγά και τι έγινε μωρέ. Είμαστε όμως ηθικοί νικητές γιατί η Α.Ε.Σ έδωσε κορυφαία παράσταση και πέσανε σαγώνια από την πόρωσή της. Και ΤΙΙΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ 12 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ; ΜΗΠΩΣ Η ΕΡΙΚΣΟΝ ΚΑΙ Η ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ; ΤΙ ΛΕΤΕ;ΠΑΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΡΑ!"
Ε ρε Lordi που σας χρειάζονται
Του χρόνου, επειδή φαντάζομαι στην ΕΡΤ δεν πολυσκαμπάζουν απο τέτοια μουσική προτείνω να στείλουμε (αν υπάρχουν ακόμα αυτοί) κάποιον από τους παρακάτω : 1. Last drive (βρωμιάρηδες, κατεστραμμένοι, με γαμάτα κομματάκια, αλλα το εχουν διαλύσει νομίζω, δυστυχώς)
2. Deus X Machina (νομίζω βγήκε από την ψειρού ο τυπάς και ξαναβγάλαν σιντάκι)
3. Make believe (δε νομίζω να υπάρχουν ακομα)
4. Nightstalker (τους θυμάται κανείς ρε;)
5. Και για τους παλιούς αναγνώστες του Metal Hammer : Γιώργος Τσιμπινουδάκης και Vaal
6. Angelos Perlepes band (καλος κιθαρίστας ρε γαμώτο αλλα τον κοροϊδευε ολος ο κοσμος) (γνωστός και ως Angeldeep Perlepurple)
7. και τέλος οι κορυφαίοι και επικοί Εξόριστοι του Δημήτρη Κατή (ή αλλιώς Δημήτρης Σκατής και οι Αξύριστοι)
Υ.Γ : Και για αυτούς που φοβούνται τα τέρατα, μην ξεχνάτε ότι τα τέρατα μερικές φορές μας φοβούνται εξίσου, εμάς τους "φυσιολογικούς"... Και επίσης, μερικές φορές τα μεγαλύτερα τέρατα έχουν εμφάνιση αγγέλου.. ζώα..
Υ.Γ2 : Και φυσικά έτσι είναι τα πράγματα. Παρακολουθώντας αυτή τη στιγμή ειδήσεις στο ALTER, έχω να πω ένα πράγμα : Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ, Η ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΑΣ, Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ.(Αττακα : Η εμφάνιση και το τραγούδι δεν έπεισαν τους έλληνες δημιουργούς. Δεν πειράζει παιδιά, πείσαν όλους τους υπόλοιπους που δεν παίρνουν κόκα και γαμιούνται με καμήλες φορώντας τα εσώρουχα της πεθαμένης γιαγιάς τους) Ειδικά αυτός ο Κούνδουρος -γνωστός φωτεινός παντογνώστης και κριτής των πάντων- πρέπει να κερδίσει ισόβια τιμητική θέση και θέση δημάρχου στα νέα στρατόπεδα συγκέντρωσης που προτείνω να φτιάξουμε. Θα στέλνουμε μόνο τέτοιους. Δημοσιογράφους, κριτικούς, σκηνοθέτες, κουτσομπόλες, γλάστρες, ριαλιτάδες, παίχτες ριάλιτι κλπ κλπ κλπ. Και δεν είναι πια λύση να κλείνουμε τις τηλεοράσεις και να ανεχόμαστε αυτή την απέραντη ηλιθιότητα. ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥΣ! ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΞΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Συνέχεια κάνουν χαζές δηλώσεις και αναγκάζομαι να χώνω : "Απο ό,τι φαίνεται ψηφίσαν μόνο πιτσιρίκια". Ναι παιδιά, μόνο πιτσιρίκια, αμόρφωτα, απαίδευτα και κάφρικα. Ενώ τη Βίσση την ακούν μόνο άτομα σοβαρά, υπεύθυνα, με τουλάχιστον 3 πτυχία, 6 μεταπτυχιακά και 18 διδακτορικά. Αει στο διάολο ηλίθιοι
Επίσης δεν ξέρω αν οι πηγές μου είναι 100% αξιόπιστες, αλλά από ό,τι βρήκα :


Προσθήκη στο κείμενο από την τηγανοφέρουσα και πρωταθλήτρια πετάγματος παντόφλας Star bEllas

Σε bold και παρενθέσεις έχω δικά μου σχόλια επί του κειμένου της
Δεν ξέρω τι να κάνω, να κλάψω με την κατάντια των Ελλήνων ή να γελάσω που επιτέλους βγήκε πρώτο στο «φοβερό» αυτό μουσικό θεσμό ένα τραγούδι της προκοπής (εμένα μου άρεσε και αυτό της Λιθουανίας, το βρήκα πολύ χαριτωμένο). Από χτες έχουνε λυσσάξει όλοι, η Τατιάνα έκανε μέχρι κι έκτακτη εκπομπή (μη χέσω) όπου άκουσα το καταπληκτικό διά στόματος Εύης Δρούτσα: «όλη η υδρόγειος έχει γίνει ένα τέρας, γι’ αυτό και στη Eurovision βγήκανε τα τέρατα». Ναι αγαπητή μου, αλλά αυτοί τουλάχιστον είναι fake τέρατα, μια και φοράνε μάσκες. Εσύ; Που είσαι τέρας από μόνη σου; Για να μην πω για τα τραγούδια που γράφεις… Έτερος ανερχομενοηθοποιός είπε ότι «φέτος δεν έκρινε ο κόσμος σύμφωνα με την ποιότητα των τραγουδιών αλλά με τη γενικότερη εμφάνιση» (ή κάτι τέτοιο). Έλα ρε, σοβαρά; Κι εγώ που αναρωτιόμουνα γιατί τόσο καιρό στη Eurovision δε στέλνουμε την Αγνή Μπάλτσα (μια και η γυναίκα τραγουδάει όντως ποιότητα άμα το πάτε έτσι).(Η Μπάλτσα όμως δεν τραγουδάει σε σκυλάδικο)
Η Α.Ε.Σ γύρισε και είπε διάφορα χαριτωμένα όπως «Δε γίνεται όλη η Ελλάδα να φέρνει πρώτο το τραγούδι στα προγνωστικά και μετά να παίρνουμε τη θέση που παίρνουμε, κάτι έγινε» υπονοώντας σαφέστατα ότι έπαιξε παρασκήνιο από τους γνωστούς-άγνωστους χούλιγκαν της μουσικής οι οποίοι είχανε το τρελό συμφέρον στο κάτω-κάτω να βγουν οι Lordi κι όχι εκείνη.(Εννοεί ολόκληρη εκτός από κάτι μαλάκες που ψήφισαν τα τέρατα και που ήταν τόσοι λίγοι που τελικά τους δώσαμε 12 βαθμάκια) Ποια ολόκληρη Ελλάδα κυρά μου; Μας ρώτησες έναν-έναν; Εγώ μπορώ να σου φέρω τουλάχιστον 50 άτομα που διαφωνούν με τις βλακείες σου. Άρα η δήλωσή σου είναι άκυρη εξ ορισμού. Βέβαια η δουλειά της έγινε. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας έκανε και τσάμπα προώθηση του δικού της δίσκου με τζάμπα χορηγούς κιόλας (μπας και καταφέρει να φάει το Δεσποινάκι που τουλάχιστον αυτή δεν ξεφτιλίζεται έτσι)( Ξεφτιλίζεται αλλιώς, τραγουδώντας Deep Purple). Αλλά ευτυχώς η Ευρώπη δε μάσησε. Τουλάχιστον όχι όλη, γιατί υπήρχαν αρκετοί ανεγκέφαλοι που την ψήφισαν(Λίγοι ήταν. Έπεσε ασσόδυο και κουλούρα που πήγε σύννεφο). Θα μου πεις, παίζει μέχρι ένα βαθμό να είναι στημένο το όλο σκηνικό. Πάντα είχα αυτή την υποψία και πέρσι επιβεβαιώθηκα όταν άκουσα την Πασχαλίδου να λέει (ρε γαμώτο δε θυμάμαι για ποια χώρα όμως, παίζει να το είχε πει για την Τουρκία): «ΝΑΙ, τελικά μας το έδωσαν το 12άρι όπως μας είχαν υποσχεθεί!!!». Αλήθεια; Πότε σας το υποσχέθηκαν παρακαλώ; Φυσικά η παραπάνω δήλωση δεν έπαιξε σε καμία επανάληψη εκείνης της μετάδοσης… Μήπως είναι οι ίδιοι προύχοντες που απέκλεισαν το τραγούδι της Κύπρου; Γιατί τι είχε το τραγουδάκι; Και μια χαρά μπαλάντα ήτανε (για τα δεδομένα του διαγωνισμού πάντα), και ωραιότατη σκηνική παρουσία είχε η κα Αρτάνι(Με τέτοιο βυζί..δυό καροτσάκια και 4 μπρατσωμένους οικοδόμους θές να τα κουβαλήσεις)… Μήπως κάποιος (λέω ‘γω τώρα) φοβήθηκε τη σύγκριση και το γιουχάισμα σε περίπτωση που ξεπερνούσε το τραγούδι της Κύπρου αυτό της Ελλάδας; Μήπως;;; Εκεί θα το φχαριστιόμουνα απείρως πάντως!
Και ερωτώ: Δεν έχει λίγο τσίπα πάνω της η Α.Ε.Σ που κατεβαίνει με κλεμμένο τραγούδι; Και μην ακούσω κουβέντα, η μελωδία ανήκει στο τραγούδι του Michael Jackson “You are not alone”. Όπως με ενημέρωσε καθηγήτρια πιάνου με διπλώματα και παπλώματα, το τραγούδι άρχιζε μέχρι και από την ίδια νότα, δεν μπήκαν καν στον κόπο να το αλλάξουν λίγο. Δυστυχώς δεν εκπληρώθηκε η επιθυμία μου να βγούμε τελευταίοι… Και μη μου πει κανείς «Μα γιατί τελευταίοι, για την Ελλάδα ρε γαμώτο» και άλλες τέτοιες αηδίες γιατί θα έπρεπε να πάρουμε ό,τι μας άξιζε, κοινώς τον πούλο.
Και συνεχίζουμε με τις δηλώσεις: Ο υπουργός Επικρατείας (ο οποίος εξαφανίστηκε την ώρα που έπρεπε να παραδώσει το βραβείο στους νικητές – ου να χαθείς ξεφτίλα – εμ βέβαια, φοβήθηκε ότι δε θα μπορούσαν να τον ξεχωρίσουν ανάμεσά τους, είπε το ανεπανάληπτο (το διάβασα στη σημερινή City Press): «Είπαμε να κάνουμε τα παιδιά μας Βίσση, ε δε θα αφήσουμε να γίνουνε και… Lordi!». Τι λε ρε;;; Εγώ αν είχα παιδί πιο πολύ θ’ ανησυχούσα αν ήθελε να μοιάσει στη Βίσση παρά στους Lordi!!! Είναι και ακριβοί οι ψυχίατροι ρε γαμώτο.(Και εμένα αν ποτέ κάνω παιδί - ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΕΣΥ- ετσι και ακούει Βίσση θα το παω εκπαιδευτική εκδρομή στον Καιάδα)
Να μου το θυμηθείτε, του χρόνου θα γίνει Rockocision, θα στείλουνε όλοι ροκάδες και μέταλλα. Οι ξύπνιοι δηλαδή που το πιάσανε το υπονοούμενο ότι ο κόσμος βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια όλη την ώρα. Η Νορβηγία έστειλε πέρσι τους Wig Wam, Η Φινλανδία φέτος τους Lordi άντε να στείλει και του χρόνου η Σουηδία τους Europe να γουστάρουμε. Οι μαλάκες θα πουν αυτό που είπε ο Estarian ότι «πάει ο θεσμός, ξέπεσε και δεν υπάρχει λόγος να ξανασχοληθούμε». (Σε τόσους μήνες σχέσης επιτέλους είχα και εγώ μια φορά δίκιο :P)Θα είναι οι ίδιοι που τον είχαν χεσμένο τόσα χρόνια και τον ανακάλυψαν, ω! του θαύματος, μόλις πήραν οι Antique την 3η θέση.
Α ξέχασα! Άκουσα και το άλλο το θεϊκό: Ότι ο Ρακιντζής, λέει, το είχε πιάσει το νόημα και είχε κατεβάσει ανάλογο τραγούδι τότε και ότι ήταν μπροστά από την εποχή του(!!!). Το είπαν οι ίδιοι που τότε τον είχαν σκυλοθάψει τον άνθρωπο. Ε ρε βούρδουλας που σας χρειάζεταιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!
Όταν ήμουν στο Γυμνάσιο ήταν κάτι παιδιά που είχαν ένα συγκροτηματάκι, τους Fallen Angel. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα (μάλλον όχι) αλλά πιστεύω ότι θα άξιζε ένα re-union αν του χρόνου ζητήσουνε ροκ/ μέταλ συγκρότημα οι διοργανωτές. Αχ τι θυμήθηκα τώρα…(Και εγώ είχα συγκροτηματάκι με το Σαλβατόρε και τον Παναγιώτη και παίζαμε γαμάτες κιθαροκλωτσοπατινάδες. Λες να κάνουμε κανά reunion;)

13 comments:

Phantasmak said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Phantasmak said...

Πρέπει να στείλουμε Raw Silk ή Spitfire ή W.A.N.T.E.D., ειδικά τους τελευταίους που φαίνεται ότι το λέει κι η καρδιά τους και είναι πιο ενεργοί.

Η γερμανία θα στείλει τους Running Wild

Η Ισπανία τους Nexx

Η Αγγλία τους Deadline

Η Σουηδία τους Nasty Idols

Η Ελβετία τους Gotthard

Μετά ο Φαντασμάκ θα πληρώσει όσο όσο για εισιτήριο.

---. said...

Εγώ προτείνω να ψάξουμε να βρούμε τους W.A.S.P. Μόνο αυτοί θα είναι οι άξιοι συνεχιστές. :P

Stormrider said...

DEICIDE ρε παιδιά!
τεσπα, οι φάστες των γκλαμουρο-ψευτοκουλτουριάρηδων σήμερα ήταν όλα τα λεφτα. κι ενώ φυσικά όλη μέρα κι όλη νύχτα ασχολιόντουσαν με την eurovision, σήμερα είπαν "σιγά το πράγμα μωρέ, τι ασχολούμαστε"

r1ddl3r said...

Hard rock hallelujah και τα μυαλά στα καγκελααααααααααααααααα!!!

Υ.Γ. Ψήφισα και εγω. Και μετα βγήκα και πανηγύριζα κάνοντας κωλοδάχτυλο στο απέναντι 17χρονο που είχε μπήξει τα κλάμματα επειδή η θεα της πήρε το 3ο το μακρύτερο.

Marina said...

Αυριο το πρωϊ τα κανάλια θα σκίσουν τις κυλόττες τους για τα τέρατα..να με θυμηθείτε..

aoratos said...

Τους έτσουξε η οπίσθια οπή τους.
Επειδή η Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ πήρε τα παπάρια μας. Και μαζί με αυτή όλοι εκείνη που πόνταραν σε γλυκανάλατες μπαλάντες του κώλου και σε ακριβά ρούχα και αξεσουάρ.
Πάρτε τώρα τα αξεσουάρ ΖΩΑ και τις δηλώσεις σας περί θριάμβου και κάντε τες κλύσμα.
Οι δηλώσεις σας και η απορία σας για το πώς είναι δυνατόν να πήραν τη νίκη τα ''τέρατα'' δεν φτουράνε. Ο πούλος που πήρατε ήταν πολύ μεγάλος.
Και η Ελλάδα 12 στους Lordi για να γουστάρουμε.
Του χρόνου προτείνω Marauder.

aoratos said...
This comment has been removed by a blog administrator.
aoratos said...
This comment has been removed by a blog administrator.
aoratos said...

http://www.paskedi.gr/UserPages
/NewsLetterPreview.aspx?ID=57

http://www.paskedi.gr/UserPages
/NewsLetterPreview.aspx?ID=58

Θα σας φύγει το σαγόνι απο τα γέλια σχετικά με τους Lordi και τα όσα γράφει η Πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ)
Νίκη Κωνσταντίνου.

madmethod said...

Συμφωνώ Α Π Ο Λ Υ Τ Α

Αν βγήκε κάτι απο την Eurovision ήταν οτι η Αυτοκρατόρισσα είναι γυμνή. Η υπεροψία της Α.Ε.Σ., το κακό τραγούδι και η ανικανότητα της εν λόγω κυρίας να ακούσει οτιδήποτε έξω απο την αυλή της πληρώθηκαν. Έχουν ήδη λεχθεί τόσα και τόσα για την Φινλαδία - οι υπόλοιπες 8 θέσεις απο πάνω απο την ΑΕΣ όμως? Η Αρμενία που ούτε την εμπειρία είχε ούτε τα κονδύλια για εκτεταμένο promotion την πέρασε. Η Βοσνία με τραγούδι που μου έκανε Ελλάδα (το οποίο θα το διασκευάσει οπωσδήποτε κάποιος έλληνας καλλιτέχνης) και δεμένη ερμηνεία ήρθε στη 3η θέση. Τα τραγελαφικά περι πολιτικής να λείπουν γιατί σχεδόν καμία χώρα πρωην Σοβιετικού Μπλοκ δεν ψήφισε τη Ρωσία. Όπως και όσα έχουν ειπωθεί περι show - το τραγούδι της Βοσνίας που δεν ήταν show ήρθε τρίτο. Επίσης παρατήρησα ότι αυτά που είπε η Παπαρίζου αμέσως μετά - ότι η ΑΕΣ δεν πήγαινε στα καμαρίνια των άλλων διαγωνιζομένων - ακούστηκαν μια φορά και μετά κόπηκαν τελείως. Τι έγινε? Τόσο πια φόβος για την ιερή αγελάδα ή μήπως ήταν ο Καρβέλας με σιδερογροθιά απέξω? Όσο για τα προσβλητικά σχόλια για τους "πιτσιρικάδες" που ψήφισαν τη Φινλαδία και που είναι και το target audience ΟΛΩΝ των διαφημιστών που πληρώνουν τις κουτσομπολίστικες εκπομπές τους (οπότε η περιφρόνηση για τους "πιτσιρικάδες" βρωμάει απο μακριά υποκρισία και περσινά ξινά σταφύλια) - εγώ ξέρω οτι πιο πολύ 20άρηδες και 30αντάρηδες - που μεγάλωσαν με Glam Rock και Kiss - ψήφισαν το τραγούδι της Φινλαδίας παρά "πιτσιρίκια". Κακά τα ψέματα - Οι Lordi και καλό τραγούδι είχαν και συμπαθείς ήταν και μας έδωσαν την ευκαιρία να πάμε ενάντια σε αυτούς τους δήθεν, χωρίς φαντασία άσχετους. Που βγήκε ο Πολυχρονίου του Gold (!!!) να μιλήσει για το τι ακούν οι νέοι. Που βγήκε ο καθένας να πει οτι επειδή η νέα γενιά έχει μεγαλώσει με χελωνονιντζάκια (!!!!!!!!!!!!!) ψηφίζει "τέρατα". Τι τέρατα μωρέ και κουραφέξαλα, τα φρικιά είστε εσείς. Και φαίνεται πόσο ηλίθιοι είστε αν βλέπεται μόνο την επιφάνεια και τίποτα άλλο - υπερβολικά εύκολα σας χειραγώγησαν τα "τέρατα". Σιγά πια....Ένα αξιοπρεπές rock κομμάτι ήταν, ούτε καν hard mettal. Πριν την Eurovision η Βίσση - όπως και οι άλλες κυρίες του ελληνικού τουρμποποπ πενταγράμου - μου ήταν αδιάφορη. Πιστεύω όμως οτι "she believed her own hype" που λέν και οι Άγγλοι και έφαγε τα μούτρα της και πολύ μου άρεσε . Γέλασα πολύ που βγήκε η αυλή της και τα φερέφωνα της όπως η αδελφή της και η κόρη της και προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Η ΑΕΣ την δικιά μου καρδιά δεν την έκλεψε και πιστεύω οτι ήταν μια αντιπαθέστατη και μετριότατη παρουσία.

Unknown said...

Θέλω να δηλώσω ότι οι καμήλες μου είναι ελεγμένες και φέρουν όλα τα πιστοποιητικά υγείας έτσι;;;

(γιατί κάτι ακούστηκε....)

Ψήφισες estarian μου; Εγώ αρνούμουν, αρνούμαι και θα αρνουμαι πεισματικά....

Heraclitus said...

σε βρηκα παλι!!
τι νομιζες θα μου ξεφευγες!!
καταπληκτικό όπως άλλωστε και όλα τα άλλα...
πρεπει να βρεθουμε σου χρωστάω κατι!
με χαρντροκιες και πολλους χεραιτισμους ο βρεξιανς....